- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
haklısın katılıyorum bence de geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.
ancak ben falı daha çok eğlence gibi görüyorum ama belli bir para verince kendimle ilgili şaşırtıcı şeyler de duymak istiyorum.insan fal gönderince belli bir beklentiye giriyor çünkü.
insan canı sıkkın olduğunda birinden iyi şeyler duymak iyi şeyler olacağına inanmak istiyor.ben olaya böyle bakıyorum.
arada kendimle ilgili şaşırtıcı şeyler duymak da fena olmuyor
zaten geleceği bilen falcı görmedim.
neden bazı fallar cıkar bazıları cıkmaz dıye bı baslık var okuyun anlarsınız
kızlar ALALHA SIRK kostugunuzun farkında mısınız? ben de sıızn gıbı fallarla kafayı bozmustum tarot baktırıyordum ust uste ve son falda ayrılık cıkınca korkup tovbe etmıstım psıkolojım bozulmustu acaba dıyordum hep gunlerce yemek yemedım ıcmedım uyumadım ama güzellerım hıc de aanlatıldıgı gıbı olmadı nıkahımız kıyıldı bugun:)) gelecegı ALlahtan baska kımse bılemez şekerle rahat olun..
Nereden gördüm bu siteyi bilmem ki,müptelası oldum resmen.Merak ettiğim çok önemli bir konu var,aynı konuyu 3 kişiye de baktırdım,acaba o ne diyecek,diğeri de aynı şeyi diyecek mi diye...tatlıcadı84 ve herra mevcut durumu iyi analiz ettiler,sorumun cevabı için ikisi de farklı cevap verdi.Şu an kredim az kaldığından bir de sanal fincan deneyeyim dedim,yine aynı soruve medyum asenayı bekliyorum.Açıkcası sanal fincan diye pek bi beklentim yok,bakalım o neler diyecek
herrayla ılgılı yorumlarını beklıyorum bende en son medyumtunaya baktırdım gecmısı cok cok ıyı bıldı gelecek ıcın beklıyorum bakalım:)
ya bugün fal baktırayım ded,m burda canım sıkıldı promosyon fal baktıracaktım falcı seçtirtmiyor. promosyon fallara kim bakıyor şimdi bilen var mı
promosyon fallarda benım bıldıgım kadarıyla falcı sectırmıyolar onune kım gelırse o yorumluyo galıba
önceden seçiliyordu ya gerçi ben 2 kere baktırdım ama ikisnde de kendim seçmişltim. yeni gördüm bu durumu
Kızlar 'raset' de iyi bakıyor,uzun ve açıklayıcı yorumluyor.Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?