- 4 Eylül 2014
- 2.028
- 9.274
- 358
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #13.301
Demek burayi takip ediyor yoksa neden yazsin?
O kadar yeni bir falci ki degil forumda tellwe de bile daha dolan vade oldugunu sanmiyorum. Vadeler gelince gorecegiz...Medyumname de cikan var mi ki?
Ani ya da gecmisi biliyor mu?
Yönetime şikayet edilmişti kendisi yanılmıyorsam hatta tellwe yönetim biz bilemeyiz ki ehe mehe diye geçiştirmişti.
Bu yüzden uyarılmış olabilir tellwe tarafından. ya da gerçekten takip ediyor olabilir. Ama öyle olsa böyle yazarak kendini ele vermezdi bence.
Kesin canım benimde falcı hesabım var çünküTahmin mi yoksa kesin bilgi mi.
Bu bizler icin onemli bir konu bence. Takildim kaldim buna resmen.
Amin gonlunden gectigi gibi olsun. 3 hafta olmazsa 5 hafta olsun. Guzel olsun da. Tam vadesi gelio cikmazsa umutsuzluga dusme. Gerci durumunu bilmiyorum bazen umutlanmaya devam etmek daha can yakici olabilir ama umarim gonlunden gecen olur. Hepimiz icin.bana bakanlardan
geysulumlu çıkmasını en çok istediğim bu analizler süper
taraca:1 .fal olumlu .analizler süper.. 2.fal olumsuz gibi sanki biraz farklılaşmış anlattıkları neyse
falaniyet hakkaniyet: olumlu
salkımhanım:enerjimiz hiç tutmadı çıkmadı zaten
ecem: .çıktı bazı şeyler ama gelecek beklemede bir de hayatımd aolan cogu şeyi göremedi bana göre
nakta:aşırı olumsuz anlattı bakalım ne olacak (inş çıkmaz dediğim tek fal)
durum bu verilen vadeler de 2-3 hafta içerisinde... hadi bakalım 3 hafta sonra duruma bakalım dualarınızı eksik etmeyin sevdiğime kavuşayım olumsuzlar patlasın
iyi detaylar görür...detayları iyidir...Kızlar ben aylar aylar önce ne olduğunu anlatayım size
Bu fal işlerine yine sarmışım Basirly'i keşfettim. Ama nasıl fal atıyorum görseniz her gün birkaç kişiyeSesli olunca daha da güzel oluyor Neyse benim istediğim bir bölüm var bunu soruyorum olacak mı herkes olumlu Aura hariç. O diyor ki "tamam kazanabilirsin ama hayır sen x bölüm okumalısın, hatta sen bu bölümü okuyacaksın kesin olarak" gülüp geçiyorum kadına kaç fal attıysam hepsinde aynı şeyi söyledi. sen bu bölümü seçeceksin buna gideceksin bu senin için daha hayırlı.
ben olmaz falan desem de son zamanlarda o bölümü seçmeyi düşünüyorum ama faldan kaynaklı değil onu unutmuştum hatta. içime sindiği için
Kızlar cok sacma bi şey oldu. Eniyi nickli biri bana özelden Slm, nasılsınız? Tanışalı mı diye msj atmış. Baktım hesap geçici olarak pasif. Size de yazan oldu mu böyle? Erkek mi sızmış bu platforma da?
Yakalaniyorlar eninde sonunda demek ki :) hic gulecegim yoktu vallaBurada erkekler çok takılıyor zaten
Ohannes diyorum. Rapor ettim ben de.Burada erkekler çok takılıyor zaten
Ben de sasırdım. Piyango bana mı vurdu bir tek? Biz neyin derdinde Ada'm neyin derdinde ezik. Gişeyim mi aglayim mi bilemedim.Yakalaniyorlar eninde sonunda demek ki :) hic gulecegim yoktu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?