- 27 Aralık 2016
- 1.909
- 3.121
- 53
- 28
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #13.321
Leyla sana özelden msj atabilir miyim? Konu çok önemli ve seni de ilgilendireceğimi düşünüyorum.Yakalaniyorlar eninde sonunda demek ki :) hic gulecegim yoktu valla
Hiç rahat durmuyorsun. Onun profili Mercanteyze yle aynı kişinin gibi geldi bana. Mercan a baktırmıştım ve faciaydı. Tabii yine de sen bilirsin. İkisinin de adına özel fallar. Profil fotolari yabanci hanimlara ait bir tuhaf. Ne bileyim hislerine fake diyor.Efsunine'ye fal attım ama baya baya sıra varmış. Yorum gelsin paylaşırım
Hi
Hiç rahat durmuyorsun. Onun profili Mercanteyze yle aynı kişinin gibi geldi bana. Mercan a baktırmıştım ve faciaydı. Tabii yine de sen bilirsin. İkisinin de adına özel fallar. Profil fotolari yabanci hanimlara ait bir tuhaf. Ne bileyim hislerine fake diyor.
Elbettemsormana gerek bile yok. Simdi gordum mesajini.Leyla sana özelden msj atabilir miyim? Konu çok önemli ve seni de ilgilendireceğimi düşünüyorum.
Bak bu son ama di miAaa haberim yoktu iptal edeyim öyleyse
Bak bu son ama di mi
kesinlikle evet. Vazgecme bekle ama cevrimici degilse. Kisa bir fal gelebilir ama bendeki ozluydu. Tam konsantre:) vademi biliyorsun hep beklemedeyim. Zaten 2 3 hafta diyenler patladi. Inandiriciligi yoktu... Vadesi herkesle ayni kehriban in. Ama ben cok sevdim onun yazisini. Umarim sen de begenirsin.Dayanamıyorumefsunineden çekip kehribana attım sen memnun kalmış mıydın?
kesinlikle evet. Vazgecme bekle ama cevrimici degilse. Kisa bir fal gelebilir ama bendeki ozluydu. Tam konsantre:) vademi biliyorsun hep beklemedeyim. Zaten 2 3 hafta diyenler patladi. Inandiriciligi yoktu... Vadesi herkesle ayni kehriban in. Ama ben cok sevdim onun yazisini. Umarim sen de begenirsin.
Cekme sakin bak takip edicem oradaki adini da biliyorum nasil olsao zaman o kalsın çekmeyeyim hiç. :)
Cekme sakin bak takip edicem oradaki adini da biliyorum nasil olsa
oha diyorum youtube kanalını mı izliyorsun ohannes den aklıma geldıOhannes diyorum. Rapor ettim ben de.
Kehribana ne attın canım tarot mu?Kehriban gerçekçi mi peki nasıldır??Dayanamıyorumefsunineden çekip kehribana attım sen memnun kalmış mıydın?
Kehribana ne attın canım tarot mu?Kehriban gerçekçi mi peki nasıldır??
Kaçıncı sıradasın ?Uzakta görünüyor çünkü senin yorumun gelsin bende atıcam...Tarot attım. Daha sıradayım :)
Kaçıncı sıradasın ?Uzakta görünüyor çünkü senin yorumun gelsin bende atıcam...
Ben kehriban i baklemistim sanki birkac gun. Belki daha fazla. Dedigim gibi uzun fal degildi benim. Gercekci mi diye sirmussun. Gelecek beklemede. Ama kendisi ben olamyacak seye olur demem demisti. Burada da arattigimda iyi yorumlar vardi. Saniyorum kehriban da 4 veya 5. Siradaydim ben ilk girdigimde. Sonra falini geri cekenler oldukca kehriban girmeden sira ilerlemisti. Kredisi de dusuktu o yuzden israr edip geri cekmeyin diyebiliyorum.Kaçıncı sıradasın ?Uzakta görünüyor çünkü senin yorumun gelsin bende atıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?