- 19 Mart 2016
- 378
- 549
- 103
- 26
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.161
Merhaba arkadaşlar, belki hatırlarsınız aylar önce ben de burada falcı araştırıp fal üstüne fal attım, okul harçlığımdan kıstım,eve yürüyerek gelip gittim, öğlen arası yemek bile yemezdim ki para biriktirip fal göndereyim diye... Burada çıkmayan fal yorumlarını okuyunca da içimden derdim ki 'Amaaan bacım sana çıkmadı diye bana da mı çıkmayacak ? Neden burada insanların umutlarını yıkıyorsun' ...Çok büyük inancım vardı falcıların geleceğimi bileceğine dair. Burada adı geçen 'İyi' falcılara baktırırdım hep ve sürekli aynıydı sorum ' Hoşlandığım çocuk bana karşı bir şey hissediyor mu beni bir gün farkedecek mi ? Bütün falcılarda ağız birliği etmiş gibi ' Sen sabret bu çocukla kesin beraber olacaksınız' tarzında cümleler kurduğu ve ben de bunlara inanılmaz şekilde kendimi kaptırdığım için mutluluktan ağlayarak okurdum falları. Fallara göre mezuniyet töreninde bana açılacaktı hatta bu çocuk. Gittim aldım elbisemi, süslendim püslendim o gece bana açılacak diye. Yüzüme bile bakmadı. Görmedi bile beni. Tören bitince ağlayarak gittim eve annemlere de binbir yalan uydurdum. Bütün gece ağladım ben ne salağım diye ama umut etmekten de vazgeçmedim. Sonuçta falcıların verdiği erken vadelerden biriydi mezuniyet töreni. En geç vade temmuz ortasıydı. O da geçti. Yaz bitti. Hala gelen giden yok
Olmayacak da biliyorum ama insan bekliyor yine de. En üzüldüğüm şey de bunların lise son sınıfta yaşanmasıydı. Üniversiteye hazırlık dönemimde millet ders,kurs peşindeydi ben de fal,falcı. Hiç umrumda değildi ama o zaman dersler. Nasıl olsa sevgili olacağız ya en geç yaz ortasında, daha iyi olur , O bu sene gider ben de tekrar hazırlanırım O'nun kazandığı şehiri yazarım, yanına giderim birlikte okuruz diye kendimi kandırarak mezunken tekrar hazırlanmayı çok basit gördüm. Şuan da da zaten tahmin edersiniz ki seneye kaldım dershaneye yazıldım falan filan. Bu kısım belliydi zaten de hani biz sevgili olacağıdık ? demekten de kendimi alamıyorum
O kazandı üniversiteyi gitti, en yakın arkadaşlarım kazandı, onlar da gidecek yani kaldım bir başıma.
Neyi değiştirebildim peki fallarla ? Hangi istediğimi elde edebildim ? O nu mu yoksa üniversite hayallerimi mi ? Nasıl bu kadar şuursuz olabildim de bu denli inandım falcılara bilmiyorum.
Amacım kesinlikle ' Aaa baktırmayın şu falcılara , yıl olmuş 2017 hala inanan var mı fallara ,ben yaptım siz yapmayın ' tarzında akıl vermek değil. Haddime de değil. Anlatmaya çalıştığım şey ne kadar fal baktırsanız da kendinizi kaptırmayın hem olumlu hem de olumsuz falcılar için geçerli bu. Okuyun geçin yani. Öyle senelerinizi falan bir fala göre planlamayın birileri gibi

Neyi değiştirebildim peki fallarla ? Hangi istediğimi elde edebildim ? O nu mu yoksa üniversite hayallerimi mi ? Nasıl bu kadar şuursuz olabildim de bu denli inandım falcılara bilmiyorum.
Amacım kesinlikle ' Aaa baktırmayın şu falcılara , yıl olmuş 2017 hala inanan var mı fallara ,ben yaptım siz yapmayın ' tarzında akıl vermek değil. Haddime de değil. Anlatmaya çalıştığım şey ne kadar fal baktırsanız da kendinizi kaptırmayın hem olumlu hem de olumsuz falcılar için geçerli bu. Okuyun geçin yani. Öyle senelerinizi falan bir fala göre planlamayın birileri gibi