- 18 Ocak 2017
- 115
- 30
- 98
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.381
ben hisli biri olduguna inanmiyorum.Cherrycoco için lütfen kötü deyin bana. O kadar olumsuz konuşmuş ki. Rüya yorumu atmıştım. İnşallah dediği gibi değildir.
Taracaya 3 dört sefer baktırdığımda sıkıntılar var o gelir yine dedi her sefer hemde ayrı hesaplardan ayrı kişler olarak baktırdım hiç şaşmadan aynı şeyi söyledi kahve ve katinaTaraca ya ne baktırmıştın vadeside tuttumu sonunı atıyor gibi geldi bana barıscn demiş çünkü ama aradaki olaylar çıktı... cihitra azcık tuttu derken bariz birşeymiydi bari???
Taracaya 3 dört sefer baktırdığımda sıkıntılar var o gelir yine dedi her sefer hemde ayrı hesaplardan ayrı kişler olarak baktırdım hiç şaşmadan aynı şeyi söyledi
Chitra ana konuda o zamanki durumu doğru tespit etmiş onu şimdi anladım ama gerisi evlenirsinr bağlamış asla mümkün değil tabii ki bu kahve attımTaraca ya ne baktırmıştın vadeside tuttumu sonunı atıyor gibi geldi bana barıscn demiş çünkü ama aradaki olaylar çıktı... cihitra azcık tuttu derken bariz birşeymiydi bari???
Chitra ana konuda o zamanki durumu doğru tespit etmiş onu şimdi anladım ama gerisi evlenirsinr bağlamış asla mümkün değil tabii ki bu kahve attım
Bu arada 7-8 ay önce taracaya kahve atmıştım şimdi baktığımda dediklerini 1-2 ay zaman farkı olsa da yaşadım.. Geçenlerde başka hesaptan yine attım tutarlıydı dedikleri. Chitraya attım taraca ile benzer şeyleri söylemiş.. Şubat ayı demişler bakalım bekliyorum. Chitranın da dedikleri bana tutarlı olabilitesi yüksek şeyler gibi geldi bakalım :)
Gelecek beklemede ama an için öneririm taracayı ben baktırıyorum beğeniyorum gerçektende anda bende baya baya biliyo , ama benimle enerjisi tutuyor diye sana hiç bilemeyebilir deTaraca'yı önerir misiniz kızlar? nokta atışı var mıydı fallarınızda? Benim için an konusunda iyi olması önemli.
Ayna fali atmistim. Daha once detayiyla yazdim ama kisaca cok alakasiz bir fal geldi. Dusuk yildiz verdigim icin iade etti.Taraca'yı önerir misiniz kızlar? nokta atışı var mıydı fallarınızda? Benim için an konusunda iyi olması önemli.
yeşilcingeneye baktırdım geçen sene de baktırmışım 2 defa ama o hesabım farklıydı , ilk baktırdığımda 2016 mart da konuşma olacak ferah görüyorum demiş sevgilimin düşüncelerini anlık olarak iyi bilmiş tabi o zaman sevgilim değildi :)))
2. falında 2016 ağustosda atmışım bu sefer isim falan vermemişim ne zaman evlenicem demişim )ilk attığım hesapla aynı hesap bu ) eski fala bakdımı bilmiyorum işini bilmiş tipini bilmiş ama tanışmıyosunuz demiş bide hemen atmıştı falı bana bende kopyala yapıştır yaptı kesin diye düşünmüştüm burayada yazmıştım beğenmedim diye
3. falımı yeni hesabımdan attım ve sevgilim adını verdim sadece gayet güzel bakmış şaşırdım çok iyi falan dedim kendisine de gerçektende karşı tarafı iyi analız etmiş ve soru sormuştum anlamadım bazı yerleri diye onları bile uzun uzun açıklamış en önemlisi nazik bir dille yazmış , kopyala yapıştır yapmıyordur dimi :)))
Gelecek beklemede ama an için öneririm taracayı ben baktırıyorum beğeniyorum gerçektende anda bende baya baya biliyo , ama benimle enerjisi tutuyor diye sana hiç bilemeyebilir de
Ayna fali atmistim. Daha once detayiyla yazdim ama kisaca cok alakasiz bir fal geldi. Dusuk yildiz verdigim icin iade etti.
Taraca'yı önerir misiniz kızlar? nokta atışı var mıydı fallarınızda? Benim için an konusunda iyi olması önemli.
Anda bir kısmı dogru ama uyarıyım çok kurnaz bi kadın sızın soru uslubunza gore yorum yapıyor sonucu tamamen buna baglıyor burda biri daha vardı oda tespit etmişti bu durumu bilgi olarak bişey yazmayın ozmn anlarsınız ama kurnaz ların iyi olmadıgını dusunuyorum ben oda bunların başlarından biri hatta ornek verıyım ilk falımda sevıyorım felan dedkm fal gayet tatlıydı hersey guzel modundayfı ikincide tamtersini soyledim ona gore yorum yaptı yani hangisi gercek dıyor insan dikkat cımbızla çıkar dediği bana sdaece 1i oda bnm yapcagım bişey çıkmıştı
Anda bence en iyisi nakta (ask kartlari) sorumu tek tek karsi taraf odakli soruyorum. Enerjimiz de tuttu bence nakta ile :)An konusunda en beğendiğiniz kim peki?
Anda bence en iyisi nakta (ask kartlari) sorumu tek tek karsi taraf odakli soruyorum. Enerjimiz de tuttu bence nakta ile :)
Goz rengi ve dogum tarihi sart.
Dusuk kredili kehriban vardi. Hala var mi bilmem. Falim beklemede ama burada oveni coktu. B de Lelya yi arat istersen.Nakta aklımda ama ücreti engelliyor beni, çok yüksek miktarlarda fal parası ödemeyi sevmiyorum sonradan içime dert oluyorSadece bir kere 50tl'ye fal baktırmıştım birine sonra günlerce kafama taktım. O kadar para verip beğenmeme ihtimali korkutuyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?