tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu arada 7-8 ay önce taracaya kahve atmıştım şimdi baktığımda dediklerini 1-2 ay zaman farkı olsa da yaşadım.. Geçenlerde başka hesaptan yine attım tutarlıydı dedikleri. Chitraya attım taraca ile benzer şeyleri söylemiş.. Şubat ayı demişler bakalım bekliyorum. Chitranın da dedikleri bana tutarlı olabilitesi yüksek şeyler gibi geldi bakalım :)

ruzgarelnur1'den uzak durun kızlar, falımı havuza attım 5-6 dk sonra o bakmış. Tamamen alakasız sallamasyon, promosyon fal niteliğinde yinelenen bir fal. Daha önce iade alan oldu mu? Nasıl işliyor sistem bilgi verir misiniz?

Taraca ya ne baktırmıştın vadeside tuttumu sonunı atıyor gibi geldi bana barıscn demiş çünkü ama aradaki olaylar çıktı... cihitra azcık tuttu derken bariz birşeymiydi bari???
Taracaya 3 dört sefer baktırdığımda sıkıntılar var o gelir yine dedi her sefer hemde ayrı hesaplardan ayrı kişler olarak baktırdım hiç şaşmadan aynı şeyi söyledi kahve ve katina

Son düzenleme:
Taracaya 3 dört sefer baktırdığımda sıkıntılar var o gelir yine dedi her sefer hemde ayrı hesaplardan ayrı kişler olarak baktırdım hiç şaşmadan aynı şeyi söyledi
Taraca ya ne baktırmıştın vadeside tuttumu sonunı atıyor gibi geldi bana barıscn demiş çünkü ama aradaki olaylar çıktı... cihitra azcık tuttu derken bariz birşeymiydi bari???
Chitra ana konuda o zamanki durumu doğru tespit etmiş onu şimdi anladım ama gerisi evlenirsinr bağlamış asla mümkün değil tabii ki bu kahve attım

Son düzenleme:
Chitra ana konuda o zamanki durumu doğru tespit etmiş onu şimdi anladım ama gerisi evlenirsinr bağlamış asla mümkün değil tabii ki bu kahve attım

Benide evliliğe değilde ciddiyet adımlarına bağlamış sonucu benmkide imkansıza yakın oyuzden guvenemedim işte buraya sordum çook olumsuz falları tatlıya mı bağlıyor acaba diye.. hani çok olumsuz demesinler diye... gerçi taracayda ciddiyet planları dedi ve bayagı olumsız du vadeler katına ve dıger falda aynıydı katınada enerjı gecıyor sa sevınırım

Bana falı çok olumsuzdu taraca nın oyuzden sonunı bilerek tatlıya bağladıgı na inanıyorum bana vadesi 2aydı 1ay kaldı chitra yla benzer konuşmuştu o da cıddıyet dedi ama işte tesadüf te olabilir

Taraca'yı önerir misiniz kızlar? nokta atışı var mıydı fallarınızda? Benim için an konusunda iyi olması önemli.

Taraca'yı önerir misiniz kızlar? nokta atışı var mıydı fallarınızda? Benim için an konusunda iyi olması önemli.
Gelecek beklemede ama an için öneririm taracayı ben baktırıyorum beğeniyorum gerçektende anda bende baya baya biliyo , ama benimle enerjisi tutuyor diye sana hiç bilemeyebilir de

yeşilcingeneye baktırdım geçen sene de baktırmışım 2 defa ama o hesabım farklıydı , ilk baktırdığımda 2016 mart da konuşma olacak ferah görüyorum demiş sevgilimin düşüncelerini anlık olarak iyi bilmiş tabi o zaman sevgilim değildi :)))
2. falında 2016 ağustosda atmışım bu sefer isim falan vermemişim ne zaman evlenicem demişim )ilk attığım hesapla aynı hesap bu ) eski fala bakdımı bilmiyorum işini bilmiş tipini bilmiş ama tanışmıyosunuz demiş bide hemen atmıştı falı bana bende kopyala yapıştır yaptı kesin diye düşünmüştüm burayada yazmıştım beğenmedim diye
3. falımı yeni hesabımdan attım ve sevgilim adını verdim sadece gayet güzel bakmış şaşırdım çok iyi falan dedim kendisine de gerçektende karşı tarafı iyi analız etmiş ve soru sormuştum anlamadım bazı yerleri diye onları bile uzun uzun açıklamış en önemlisi nazik bir dille yazmış , kopyala yapıştır yapmıyordur dimi :)))

Akrepgöze gelmek istiyorum ona da çok baktırdım bildiği şeyler var hatta benim hiç bilmediğim şeyleri bile anlatmıştı doğru olduğunu sonradan öğrendim ve o zaman şokk olmuştum nasıl bildi diye tabikide 3 harfliler , biri yazmıştı çok fazla kullanıyor diye kesinlikle doğru ağırlık yapıyor , bana kendisi bi konu hakkında okuma yapılmış ama ben bunu bozamam başka bi kabileye mensuplar bulaşmam demişti , bilemediği yanlış bildiği şeyler çoğunluktaydı daha çok sorudan gidip yorum yapıyorlar , sık sık baktırmayın kesinlikle hiç kimseye denemek istesenizde hisli birisi diğer falcılara göre yeteneği var

çingenenin bende çok farklı kişiler için sorulmuş bir sürü falı bulunmakta bir cümlesi bile aynı değil inan

Anda bir kısmı dogru ama uyarıyım çok kurnaz bi kadın sızın soru uslubunza gore yorum yapıyor sonucu tamamen buna baglıyor burda biri daha vardı oda tespit etmişti bu durumu bilgi olarak bişey yazmayın ozmn anlarsınız ama kurnaz ların iyi olmadıgını dusunuyorum ben oda bunların başlarından biri hatta ornek verıyım ilk falımda sevıyorım felan dedkm fal gayet tatlıydı hersey guzel modundayfı ikincide tamtersini soyledim ona gore yorum yaptı yani hangisi gercek dıyor insan dikkat cımbızla çıkar dediği bana sdaece 1i oda bnm yapcagım bişey çıkmıştı

O zaman hiç denemeyeyim. Duruma göre yorum yapıyorsa pek hisli biri değil demektir ki ben fal gönderirken çok detay vermeyi sevmiyorum.

Anda bence en iyisi nakta (ask kartlari) sorumu tek tek karsi taraf odakli soruyorum. Enerjimiz de tuttu bence nakta ile :)
Goz rengi ve dogum tarihi sart.

Nakta aklımda ama ücreti engelliyor beni, çok yüksek miktarlarda fal parası ödemeyi sevmiyorum sonradan içime dert oluyor Sadece bir kere 50tl'ye fal baktırmıştım birine sonra günlerce kafama taktım. O kadar para verip beğenmeme ihtimali korkutuyor beni.

Dusuk kredili kehriban vardi. Hala var mi bilmem. Falim beklemede ama burada oveni coktu. B de Lelya yi arat istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…