- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.361
Falinustasi pek girmiyor bu aralarMerhaba kızlar falinustasi sorulara cevap veriyor mu dört gün geçti bir soruyu cevaplayamadı
Bende aşırı olumsuz konuştu.Çok sert ve kaba bir tavrı vardı.Olumsuz olmasında problem yok tavrı sinir bozucuydu.Bir kere okuyup falı sildim.Sanırım kötü bir psikolojiyle baktı.
Nick in cok hos ama sanirim tellwe de de ayni, cunku yorumlarda gordugumu hatirliyorum bazi falcilarda. Iste bu nokta cok onemli ve bizim en cok kacindigimiz bir durum. Nedeniyse tahmin edebilecegimizi gibi bircok falci stalker hatta direkt üyelik alıp yazdıkları oluyor kiminin. Sonuc olarak hic olmazsa burada nick ini değiştirmeni öneririm. Bildiğim kadarıyla üyeliğin süresince iki-üç defa değiştirme hakkın var. Kimliğin şu anda açık ve dediğin gibi yazdıklarını okumuş olma ve ona göre tavır almış olma olasılığı çok çok yüksekUmarım öyledir. Çünkü nakta duvarına yazdığım şeyleri de silmiş mesela. Bilmiyorum bana samimi gelmedi. Üzüldüm de açıkcası
Kesinlikle haklısın. Buraya kayıt olduğumda hiç öyle düşünmemiştim mesela. Sağlık olsun ne diyim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ona karşıNick in cok hos ama sanirim tellwe de de ayni, cunku yorumlarda gordugumu hatirliyorum bazi falcilarda. Iste bu nokta cok onemli ve bizim en cok kacindigimiz bir durum. Nedeniyse tahmin edebilecegimizi gibi bircok falci stalker hatta direkt üyelik alıp yazdıkları oluyor kiminin. Sonuc olarak hic olmazsa burada nick ini değiştirmeni öneririm. Bildiğim kadarıyla üyeliğin süresince iki-üç defa değiştirme hakkın var. Kimliğin şu anda açık ve dediğin gibi yazdıklarını okumuş olma ve ona göre tavır almış olma olasılığı çok çok yüksek
Ne alakası var hem kısmet ynameye bakılınca açılmaz ki... Gercekten anlamıyorum. Büyü evet var, her dinde var fakat yname ona da çözüm değil ki... Eminim gitmemekle en doğru tercihi yapmışsındır. Tüm bu anlatılanlardan sonra gercek yname bakıldığına inanmıyorum. Detaylı bir fal çeşidi gibi ortaya atılmış sanki sitede.Bana kaba değildi ama tavrı nasıl diyeyim çok çok sertti. Bir de yıldıznameye geleyim diye mi artık bilmiyorum kısmetin kapalı büyü var nazar var bir şeyler yazmış alakası yok...yani ben böyle kısmetin kapalı vb laflara inanmıyorum bana göre her şey Allah'ın takdiri. Lakin ben değil başkası olsaydı ciddiye alıp üzülebilirdi...yani yıldıznameye geleyim diye ekstra para için bu şekil şeyler yazdıysa gerçekten ayıp.
Aynen sağlık olsun. Takılma fazla bence. Falcıların ruh hali çok değişken oluyor özellikle üç harflileri olanların. Hem olmadı bir süre sonra farklı bir hesaptan fal atarsın içinde kalmasın diye. Ayrıca hayatımız fala mı bağlı sanki baktırsak ta baktırmasak ta yaşıyoruz ve hayat devam ediyor.Kesinlikle haklısın. Buraya kayıt olduğumda hiç öyle düşünmemiştim mesela. Sağlık olsun ne diyim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ona karşı
Olumsuzuda boyle cekiyoruz sanirim ben olumsuz fallari sildim 2 taneydi ztn sendr silrbilirsin hayat sabit degil belli olmuyor fallstin hrpsinin patladigini da gordu bu gozlet cok takilmamak lazimKahinhanim vardı kızlar daha öncede yazmıştım bu kişiyle ilgili geçen sene bakmıştı bana hala geçmiyo bu kişinin söyledikleri baya olumsuzdu aklımdan atamıyorum , Büyük yazıyla yazmıştı ve durmadan canım diyodu , söyledikleri hepsi doğruydu bende gelecekle ilgili olanlara taktım kafayı kurtulamıyorum , bu kişide mi hesabı çok olan kesimden de benim eski falllara göre yazdı bana daha önce gönderenlerden yardım istiyorum LÜTFENN :) karşılaştırabiliriz fallarımızıda özelden
Ne alakası var hem kısmet ynameye bakılınca açılmaz ki... Gercekten anlamıyorum. Büyü evet var, her dinde var fakat yname ona da çözüm değil ki... Eminim gitmemekle en doğru tercihi yapmışsındır. Tüm bu anlatılanlardan sonra gercek yname bakıldığına inanmıyorum. Detaylı bir fal çeşidi gibi ortaya
Ben buyuk harflilerin cogunun ayni kisi yada grup olduguna inandigimi surekli soyluyorum. Bana ilk olarak nagetif dnsrji var dediler. Sonra ah keske sana birini bulabilseydim ama tanidigim da yok ki seklinde konustular. Inandim uckagit olsa yonlendirme olurdu diye dusundum. 3. Veya 4. Falimda ben sana yardimci olacagim dediler. Saf saf dua mi vsreceksiniz dedim. Sonradan yazismalara baktifimda anladim ki beni yonlendirmeye calismislar ama ben anlamazliktan gdlince vazgecilmis. Isim vermektense sen dua ediyorum dedin e tamam et duani sekline baglamislar. Isim sorsam soylemeye hazirlarmis sonradan farkettim. Bir tanesi beni sitede iki kisiye yonlendirdi. Gitmedim cunku guzel yorum gormedim onlarla ilgili forumda. Birinden zaten iade almistim. (medyum taylan ve falaniyethakkaniyet) Yerinde olsam hic dusunmez ciddiye almazdim. Bu arada evet bende de hepsi anda iyiydi.Kahinhanim vardı kızlar daha öncede yazmıştım bu kişiyle ilgili geçen sene bakmıştı bana hala geçmiyo bu kişinin söyledikleri baya olumsuzdu aklımdan atamıyorum , Büyük yazıyla yazmıştı ve durmadan canım diyodu , söyledikleri hepsi doğruydu bende gelecekle ilgili olanlara taktım kafayı kurtulamıyorum , bu kişide mi hesabı çok olan kesimden de benim eski falllara göre yazdı bana daha önce gönderenlerden yardım istiyorum LÜTFENN :) karşılaştırabiliriz fallarımızıda özelden
merhaba ben size kendi fal hikayemi tövbe edişimi anlatma için açtım bu hesabı belki ışık olur başka birşeyde yazmıyacağım ...
2 sene önce başladı hikaye bir adam vardı elektrik aldığım ama kaçak güreşen ne istediğini anlayamadığım ilk defa o zaman fala başladım şimdi size özet geçiceğim unuttuğum atladığım illa olucak çünkü belki en az 50 kişiye baktırmıştım bunların arasında değmiyecek olan yada unuttuğum var isim soran olursa söylerim sadece değenleri yazıcam diğerleri hatırladıklarım isim olarak yazıcam hem buraya hem binnaz topiğine
ilk olarak bana şu 2 seneyi zehir eden adamla ilişkiye başlamı sağlayan kişiyle başlıyım
tellwe
kloh.yağmur : ilk adımı at gerisi gelicek dedi öyle oldu kahveydi ilk attığım fal ama ondan sana yar olmaz gönül eğlendirirsiniz 2 nizde gelecek yk dedi taa 2 sene önce, ona birdaha gecen ay en son baktırıdım ona sonra gelicem
arkasından
lena kobal binnaz : bu kadın onunla ilgili cok doğru analizler yaptı o zaman 2015te ama geleckele ilgili verdiği tahrih zaten 2018 de bilemiyorumo sebepten daha
sonra ara verdim 6 ay kadar arkasından ilk olarak
arzubacı tellwe: bu kız tamamen tribunlere oynuyor ve sendne aldığı donelerle konuşuyor arada bilidiği şeyler oldumu evet ama o para etmez vede tamamen piskolog gibi telkin
falcıalim tellwe: bu kadın söylüyecek hiç lafım yok cok öenmli bir detayı ilk bu kadın bildi inanamadım ve dediği cıktı kısmen yakın gelecekte sonrasnda başka hesaplardanda attım hep tutttu ve senaryoyu hep bildi
herra tellwe :bana ne dediyse cıkan ve falcı alim gbi o detayı bilen tek falcı bu kadın ve 3 kere uzun aralıklar ayrı hesaplarla attğım bir kadınıdı az ama öz yazar
taraca : bana dediği cıkan ama yuvarlak konuşan güzel kişilik analizi yapan bir kadın yakın gelecek tuttu zaten hiç uzak gelecek konuşmadı
akrep göz tellwe gizem sitare binnaz aynı kişi bunlar : bu kadın kesin 3 harfliler iletişimde acayip ağırlık yapan ağlama krizine sokan birkadın ve onlar akıl okuyan ona görede olumlu olumsuz konuşan senin aklındna yürüyen senin aklındna karşı taraf için ne düşünüyorsan onu söyleyen bu sebeptende bilen bir kadın ama gelcekte yakın uzak hep patladı 3 kere o kafayla baktırdım salakmıydım neydim evden ırak sonra etkisindne kurtulayım diye okumadığım dua kalmadı tövbe etme sebebim bu kadın ve naktadır geysu tellwe : bu kız hisli ama analizci ama gelecek yanlış bence sempatik
AŞK3 tellwe :bende olanı bilen analizde cok iyi ama gelecek hiç konuşmayan başarılı bir yorumcu şmajı var hisli bu kız buda detay bildi
marzuka yavuz/karaca duran/rüya yıldız binnazembeciler ama analizde iyiler verdiği telkinlere uydum karşılığını aldım ama geleckete patlaklar
tuana akın binnaz :cok iyi analiz yapmış kahvede ama gersi hikaye
selin imer binnaz: analiz şimdiki durum ve yakın gelecek cıktı kahve attm bana enerjisi tuttu pembe hiç olmadı
ada balcı binnaz : analiz ve yakın gelecek tuttu kahve attım
yener ışık binnaz : analiz ve mevcut durum bildi kahve
aren yıldırım binnaz bu cocugu bir kere yakaladım rüya atmıştım ne dediyse aynısı yaşadım vede rüyada acayip bir karakter anaizi yapmıştı gerçekten haklı cıktı bu hayret ettiğim biridir
ece gülener :analizci ve yakın gelcek cıkmış kahve
peri ceren : analiz ve yakın gelcek bilmiş başarılı uzun yazmış
arada bir sürü gereksiz var yazmıyacağım birileri varsa aklınızda sorun baktırmış olabilirim
perseis : bana bayağı bimiş zamanlar tutmuyor ama bilmiş herşeyi yakın gelcekte tutmuş
black pearl: karşı taraf analiz yaptı doğru sayılır ama yinede iyi değil
chitra tellwe : bazı analiz ve yakın gelecek azıcık tutmuş
nil güneş : 2 kere kahve attım tarihler hariç ne dediyse tuttu eksiksiz ilginçtir mesela tarihler sarktı ama
pelin özdoğru : ilk kahve atmıştım ne dediyse oldu oluyor hala ama sonrakilerde pskoloğa bağladı sadece bir kere atılır
kesira binnaz . analiz ve yakın gelecek efsane bildi katina atmıştım
hülya demir : beni bana anlattı sadece karşı taraf hiç yoktu
sezgi candan : analiz ok yakın gelecek eh
gelelim son zamanların naktası tellwe :bu kadına ilk attığım falda hiç detay vermeden boş hesaptan attım bana 3 ayrı adam uydurdu biriyle evlendir geçen seneydi sonra 1 ay önce başka boş hesaptan yine siz cok yazınca attım bu sefer tıpki akrep göz gibi bir ağırlık yaptı buda 3 harfliler çalışmaya başlamış bir negatif konuştu beni mahvetti bana aklımdan onun hakkından geçenleri sani o düşünüyormuş gibi anlattı ama sonra öğrendimi hiçte öyle değildi asla ama asla baktırmayın derim bu 3 harfliler gelip bazen kalabiliyorlar cook sakat
daha bir sürü isim var aslında ama yoruldum :) benim asalın sonuna gelince bunun en başta kloho.yağmuru dediği gibi sonu yok gerçekten yani döndüm dolaştım yine en başa geldim anliyacağınız he bu arada yağmura .2 baktırdığmda dediği şeyleride şuan yaşıyorum bilginize ama birdaha asla baktırmıyacağım yemin ettim tövbe ettim ve nezaman tövbe ettim herşey düzelmeye başladı ben sakinledim hayat düzene girdi oluruna bıraktım ve mutluyum sonu olmayan bir hikayede akışına bırakmak doğrusu sanırm umarım herşey güzel olur herkes için buda benim hikayem
Derin ve birkerebir cok merak ettiklerimdendi. Simdi atmiyorum artik. Insallah hic atmam ama birkerebir icin gunlerce sirada beklemistim. Gelmemisti o siralar hic. Derin de havale oldugu icin zor gelmisti. Sonra da yok dediler...Kizlar son donemlerde baktirdigim fallarla ilgili sureler doldu, o yuzden bi analiz yapacagim. Cok fazla kisiye baktirmadim, sorum da klasik ask sorusu degildi biraz farkliydi bence ondan ani da bilemediler.
Elfin Demet; cok net vade yoktu ama agustosun sonuna dogru dedi.Olmadi patladi, benle ilgili bildigi aeyler vardi. Fena degil denenebilir. Ha sunu da ekleyeyim bugun duydugum bazi seylere en yakin konusan kendisiydi.
Yesil cingene; en net patlayan falimdi. Ama en basta da yazmisti kasla goz arasinda falim geldi o yuzden bi emin olamamistim zaten. Olumlu olumsuzdu fali ama aaa dogru diyecegim bisey yoktu gelecegi yonelikti vadesi de gecti gitti. Bugun duydugum seylere biraz zit konustu.
Nakta; inanin insanlar begenip cikti diyince sok oluyorum. Samimiyetine guvendigim insanlar yazmasa cidden reklami yapiliyor diyecegim ama sevenlerin samimiyetine inaniyorum. Nokta atisi tarih verdi hicbisey olmadi. Dedigi gibi bir durum olmadigini ogrendim bugun yani anı da bilememis. Bir iki sey aaa evet dogru dedigim seylerdi o da inanin su forumda kime deseniz aaa dogru der. Baya vadesi patladi. Agustosta yeni bir askla tanisiyordum agustos geldi gecti. Olmadi nakta bende.
Geysu; cikti sayilir ama geysu cikti demiyorum bence onceki fallarimdan yola cikarak mantiki bir fal bakti ve dolayisiyla uydu. Ama yine de an konusunda bence cok iyi.
Gizem hatun; bu kadina noldu bilmiyorum 2015 yazinda baktirdigim falda herseyi bilmisti bence artik eskisi gibi bilemiyor ama o fiyata denenir malum 70 filan binnaz fiyatlari
Lelya; cikmadi sayilabilir kisaydi zaten bakalim ekimde bi haberden bahsetti kendimle ilgili o siralar bi haber bekliyorum yazarim onu da
Ve bence yine en mantikli bakan birkerebir diyorum. Yuzde yuz cikmasa da ucundan kiyisindan yakalamis diyebiliyorum o yuzden my oscar goes to tellwe birkerebir
Ayrica derin.. Aylar once baktirdigim faldan tutturduklari olmus. Derini hic denemeyen varsa bence denenebilir.
Dedigim gibi cok fazla baktirmiyorum artik, epeydir atmiyorum atmayi da dusunmuyorum sadece buraya yazmak istedim. Herkese sevgiler.
Kizlar son donemlerde baktirdigim fallarla ilgili sureler doldu, o yuzden bi analiz yapacagim. Cok fazla kisiye baktirmadim, sorum da klasik ask sorusu degildi biraz farkliydi bence ondan ani da bilemediler.
Elfin Demet; cok net vade yoktu ama agustosun sonuna dogru dedi.Olmadi patladi, benle ilgili bildigi aeyler vardi. Fena degil denenebilir. Ha sunu da ekleyeyim bugun duydugum bazi seylere en yakin konusan kendisiydi.
Yesil cingene; en net patlayan falimdi. Ama en basta da yazmisti kasla goz arasinda falim geldi o yuzden bi emin olamamistim zaten. Olumlu olumsuzdu fali ama aaa dogru diyecegim bisey yoktu gelecegi yonelikti vadesi de gecti gitti. Bugun duydugum seylere biraz zit konustu.
Nakta; inanin insanlar begenip cikti diyince sok oluyorum. Samimiyetine guvendigim insanlar yazmasa cidden reklami yapiliyor diyecegim ama sevenlerin samimiyetine inaniyorum. Nokta atisi tarih verdi hicbisey olmadi. Dedigi gibi bir durum olmadigini ogrendim bugun yani anı da bilememis. Bir iki sey aaa evet dogru dedigim seylerdi o da inanin su forumda kime deseniz aaa dogru der. Baya vadesi patladi. Agustosta yeni bir askla tanisiyordum agustos geldi gecti. Olmadi nakta bende.
Geysu; cikti sayilir ama geysu cikti demiyorum bence onceki fallarimdan yola cikarak mantiki bir fal bakti ve dolayisiyla uydu. Ama yine de an konusunda bence cok iyi.
Gizem hatun; bu kadina noldu bilmiyorum 2015 yazinda baktirdigim falda herseyi bilmisti bence artik eskisi gibi bilemiyor ama o fiyata denenir malum 70 filan binnaz fiyatlari
Lelya; cikmadi sayilabilir kisaydi zaten bakalim ekimde bi haberden bahsetti kendimle ilgili o siralar bi haber bekliyorum yazarim onu da
Ve bence yine en mantikli bakan birkerebir diyorum. Yuzde yuz cikmasa da ucundan kiyisindan yakalamis diyebiliyorum o yuzden my oscar goes to tellwe birkerebir
Ayrica derin.. Aylar once baktirdigim faldan tutturduklari olmus. Derini hic denemeyen varsa bence denenebilir.
Dedigim gibi cok fazla baktirmiyorum artik, epeydir atmiyorum atmayi da dusunmuyorum sadece buraya yazmak istedim. Herkese sevgiler.
Birkerebir daha giriyor mu?senin yorumlarını okuyunca birkerebir'i unuttuğumu fark ettim hakkını yemiş olmak istemem söylediklerine +1 diyorum:)
Birkerebir daha giriyor mu?
Cherrycoco için lütfen kötü deyin bana. O kadar olumsuz konuşmuş ki. Rüya yorumu atmıştım. İnşallah dediği gibi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?