arkadaslar gelelim esas konuya 4 ayın sonunda eski erkek arkadasım bana acıldı :) cok uzatmadan 4 ay boyunca baktırdığım belki yüz belki fazla faldan tutanları söylüyorum :))) akrepgöz var ya gecen ay fal attım eski erkek arkadasımı sordum tek dediği cümle olumsuz olumluya döneblir 8 dk baska birisini anlatmıs

yenilerde sardunyalara attım üzgünüm sana bir adım gelmeyecek eski bir sızı olarak kalacak dedi

banu yılmaza aylardır farklı hesaplardan fal atıyordum her seferinde sevdiğin sana özlemle geri dönecek cümlesini kullanmıştı ve ilginc olan ayrıacağımızı onra tekrar düzene koyacağımzı birkaç ay ayrı kalacağımızı da o zaman söylemişti

encokempati bana zamanı tutturdu arkadaslar monica ise bu adam sana özlemle geri dönmezse ben falı bırakırım dedi ve öylede oldu

karanlıkalem ay onun kabus gibi falın hatırlamak bile istemiyorum ya sana geri dönmeyecek gercekler acıdır demişti ya daha aklıma gelmeyen bir sürü var ama angelisperfect selizay bunlarda bildi nakta bana zaten tutmuyordu onu denemedim bile. ama en cok ayrıntıyı bilen kesinlikle tartışmasız banu yılmaz. binnaz ablada sanırım sedef celik onun falı su an tutuyor