tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba hanımlar
Uzun zamandır bu başlıkta yoktum, şimdi tellweye yeni gelen iyi falcılar vardır diye baktım da bi karar veremedim. :işsiz: nakta ya atayım dedim. naktanin hangi falini önerirsiniz?:KK51: ben daha önce aşk kartları baktırmıstım sadece.

Fiyatı uygunken kahinmedea'yı ben de denedim ve biraz kararsız kaldım. Karakter analizi filan yapmamış hiç. Eski erkek arkadaşımla ilgili teyit edemeyeceğim durumlardan bahsetmiş o yüzden bir şey diyemiyorum.
Banada aynisini yapti gecmise yonelik yorum yok bende cok iyi degildi

BIr ben begenmedim cok mediayi sanirim. Yeni birilerini denediyseniz yazarsaniz sevinirim. Ucuz ve siteye yeni gelenleri denemek istiyorum cunku. BU arada nakta ve chitraya baktirdim farkli seyler soyeldiler ama chitranin dedigi gibi ilerliyor olaylar.
Yok canim yalniz degilsin, birkac gun once ben de baktirmistim ve memnun kalmadim hic. Kendimden bahsetmis bir paragraf sonunda da 5 yildiz istemistim. Fal olarak niteleyebilecegim birkac cumle. Nokta atisi sifir. Anlik durum analizi yok.

Yok canim yalniz degilsin, birkac gun once ben de baktirmistim ve memnun kalmadim hic. Kendimden bahsetmis bir paragraf sonunda da 5 yildiz istemistim. Fal olarak niteleyebilecegim birkac cumle. Nokta atisi sifir. Anlik durum analizi yok.

Ben sevemedim pek tarzini, zaten bes yildiz ver diyenlere ayri bir gicik oluyorum. Zagnos'u merak ediyorum bir de dedigim diger kadini. Bakalim falci arayislarina devam:)

Günaydın kızlar
Medyumzagnos a fal atamıyorum kapattı mı??
Ona baktırıp son zamanda çıkan dediğiniz oldu mu

Fal atmadan önce mutlaka falcının,yorumlar-sorular kısmına bakıyorum fal baktıranlar o falcı için ne yorumlar yapmış diye..Başka gören oldumu o yorumları bilmiyorum?Fal atsammı diye düşünürken geçen gün kahinmedeanın sayfasına denk geldim.falına baktığı biriyle çatışması ve yorumlar vardı.Tüm yazıyı hatırlayamadım ama,herşeyi bilirim ben görürüm ,yorumlarım işine gelmemiş diye ısrarla iddialaşmış üste çıkmaya çalışmış ama fal baktıran bilemedğini ifade etmişti.Yorumu okuduğum kadarıyla orda falcının tavrı hiç hoş görünmedi bana ve baktırmaktan vazgeçtim.Daha sonra baktığımda fal baktıranın yorumlarıda falcının yorumuda yoktu,sanıyorum falcının işine gelmedi.

Hayır naktanın bu falında henüz bir şey çıkmadı. Çıkmasını isterim çok isterim hem de güzel şeyler söylemiş.

İlkbaharda baktırmışım bir de. O falı kısmen çıkmış, hepsi değil. O dönem bastırdığım kişi ile ilgili yaşam biçimini ve kişiliğini bilememiş ama sonuç dediği gibi olmuş.

Naktada ekmek kuyruğu gibi sıra var maşallah kırk yılda bir atim dedim sıra var çok.
Çünkü kendisi canlı fal pahalı diye orada takılıyor ama alımı da kapatmıyor geçende de bana 7 gün sonra bakmıştı. dikkat et yine baktığı fal sayısı artacak ama sıran ilerlemeyecek yine öyle oluyordur.

Ne zaman falınıza bakarım bilmiyorum ekstra soru varsa sorabilirsiniz demiş 20 kişi var hiç böyle sıraya denk gelmemiştim. Fal sayısı arttı ama önümden sıra eksildi canlı fal baktığı için mi o zaman sıra birikiyor böyle

Çünkü kendisi canlı fal pahalı diye orada takılıyor ama alımı da kapatmıyor geçende de bana 7 gün sonra bakmıştı. dikkat et yine baktığı fal sayısı artacak ama sıran ilerlemeyecek yine öyle oluyordur.
Naktanin canli fal tercihi ya da yonlendirmesi olduguna hic denk gelmedim. Ama canli falina sanirim 3 kez gittim, fal amacli degil kisa soru cevap uzerinden. Bugun bakar misiniz diye sordugumda, ve ayrica bana onerdigi bir dua ile ilgili soru sormak icin. Her ikisinde de cok cok az idi odedigim kredi. Ama her ikisi de fal sayiliyor. Yani biz fal sayisi ilerliyor goruyoruz ama harcadigi zamani bilmiyoruz, pahali oldugu icin yaptigini dusunmuyorum. Kisa soru cevaplara her zaman derhal doner canli falda. Benim tecrubem bu sekilde oldu hep.

Naktanin canli fal tercihi ya da yonlendirmesi olduguna hic denk gelmedim. Ama canli falina sanirim 3 kez gittim, fal amacli degil kisa soru cevap uzerinden. Bugun bakar misiniz diye sordugumda, ve ayrica bana onerdigi bir dua ile ilgili soru sormak icin. Her ikisinde de cok cok az idi odedigim kredi. Ama her ikisi de fal sayiliyor. Yani biz fal sayisi ilerliyor goruyoruz ama harcadigi zamani bilmiyoruz, pahali oldugu icin yaptigini dusunmuyorum. Kisa soru cevaplara her zaman derhal doner canli falda. Benim tecrubem bu sekilde oldu hep.
Belki öyledir tabi ama sırası 20yi geçmiş ya alımı kapatmalı ya da günde 4 5 canlı fal bakacağına 2 tane sağlıklı yorum yapmalı. Eğer canlı falı kısa amaçlı kullanmak istiyorsa da alımı azaltmalı günde 2 - 2 ilerliyor fal sırası limiti 2 yapsın. Ben geçen 7 gün bekledim. 20 sırada olanlar 2 haftaya ancak dinler falı. Ben naktayı severim ilgilidir soruları cevaplar ama bu durumdan pekte hoşlanmadım ne zaman baksam canlı falda online. Fal atmayı düşünüyordum ama 1 aya ancak gelir böyle.

Belki öyledir tabi ama sırası 20yi geçmiş ya alımı kapatmalı ya da günde 4 5 canlı fal bakacağına 2 tane sağlıklı yorum yapmalı. Eğer canlı falı kısa amaçlı kullanmak istiyorsa da alımı azaltmalı günde 2 - 2 ilerliyor fal sırası limiti 2 yapsın. Ben geçen 7 gün bekledim. 20 sırada olanlar 2 haftaya ancak dinler falı. Ben naktayı severim ilgilidir soruları cevaplar ama bu durumdan pekte hoşlanmadım ne zaman baksam canlı falda online. Fal atmayı düşünüyordum ama 1 aya ancak gelir böyle.
Duvarinda yogunluktan bahsetmis simdi baktim. Fal alimini kapattigi halde hala fal gelmeye devam ediyormus sanirim.

Back
X