tellwe.com'da bakılan fallar!

Onceinawhile burda uzun zamandır yazdıklarını okuyorum. Öncelikle üzülmeni hiç istemem ama kendine iyilik yapmıyorsun. 1 yıl olmuş, adam başkasıyla üstelik. Senin hislerini çiğneyip başkasına giden birini sen de umursamamalısın. 1 yılda döktüğün paraya yazık. Haddim olmayarak bu adamı unutman ve durumu kabullenmenin senin hayrına olacağını sanıyorum. Umarım üzmemişimdir ama fallar kafanı uyuşturuyor, sana gerçekleri söylemek istedim.

biliyorum canım bende unutmam gerektiğini ama haketmemiştim böyle olmasını diye yapılanları hazmedemiyorum malesef, böyle iki ileri bir geri bir hayat yasıyorum ne zamandır..

arkadaşlar yeni falcılara baktırdım. sizlerle paylaşmak istiyorum. Falcıseray: çok beğendim söylediği bir şey çıktı diğeri beklemede ama olma ihtimali yüksek
Falcıkeriman: anlık analizleri çok iyidi tasvirleri vs.. vade vermişti ama benim adım atmamla erkene çekersin dedi öyle de oldu beğendim
Arefzaur: güzeldi, fakat aman aman diyemem
medyume1: çok çok genel fal beğenmedim
kahvemavi: tavsiyelerle dolu bir fal beğenmedim iade etti
Filizabla: anlık durum tasviri iyidi, sonuç da çıktı
Merlin34: çok iyidi, beğendim
Kahinmedea: anlık durum tasviri iyi fakat sanki beni karşıdaki kişiyle karıştırmış gibi fena değildi
Merceline abadeer: fena değildi, çok beğendiğim söylenemez
Medyumzagnos: süperdi
bu kdar arkadaşlar:)

Arkadaslar mrb:) chitra ya uzun zamandir baktiriyordum ve bana o anki durum, gecmis ve gelecek gidisati falan hep tutturmustu.. Hatta boyle diyosun ama sanmam oyle olacagini dedigim seyde bile onun dedigi ciktiginda sevinerek bilgi vermstm.. Ama baya uzun zamandir kendisi cevrimici degil bilginz var mi? Danismanim haline gelmisti ulasilamiyor artk haftlar once yakalayip hmn fal atmstm 12. Siradaydim gelmedi bana bi trlu sira birakti mi tamamen anlamadim bilen var mi?? Bu arada nakta da bende bikac seyi tutturmustu canlar

chitra uzakta gözüküyor son bir ayda 2 fal bakmış. benim de beğendiğim yorumculardan birisi. belki forumu okuyordur ve yazdıklarımızı görür umarım siteye geri döner.

chitra uzakta gözüküyor son bir ayda 2 fal bakmış. benim de beğendiğim yorumculardan birisi. belki forumu okuyordur ve yazdıklarımızı görür umarım siteye geri döner.
Bence de chitra iyi. Durust ve asla paraci degil, tellwe icin biraz yuksek kaliyor bu degerler.

Yaa insallah keske donse o ucrete sahane bakiyor.. İki kisiye baktirayim dedim son haftalarda o yokken baya felaketti sorularimi kopyalayip yapistirmislardi sanki hayal kirikligiydi iade aldim haketmiyolardi cnku :/

kesinlikle katılıyorum başka bir yerde mi bakıyor yoksa tamamen mi bıraktı bilme şansımızın olmaması da kötü
Oyle de durusttu ki ben baska yerde calisiyo musunuz ya da calisirsaniz soyleyin lutfen dedigimde yasak burda bu tarz paylasimlar yapilmasi suanda da sadece burda calisiyorum demisti tee kac ay once..

Yaa insallah keske donse o ucrete sahane bakiyor.. İki kisiye baktirayim dedim son haftalarda o yokken baya felaketti sorularimi kopyalayip yapistirmislardi sanki hayal kirikligiydi iade aldim haketmiyolardi cnku :/

yeni isimler riskli gerçekten çok fazla emek hırsızı var bir de pembeciler tabi:) Chitranın baktığı fallar uzun ve cidden nokta atışları olan fallardı umarım döner

yeni isimler riskli gerçekten çok fazla emek hırsızı var bir de pembeciler tabi:) Chitranın baktığı fallar uzun ve cidden nokta atışları olan fallardı umarım döner
kızlar bende chitra yı beğeniyorum.bikaç olayla ilgili sorduğum sorularda onun dediği gibi olduğunu öğrendim ama eas konu henüz çıkmadı vakti de var bakalım hayırlısı hakkımızda

kesinlikle katılıyorum başka bir yerde mi bakıyor yoksa tamamen mi bıraktı bilme şansımızın olmaması da kötü
Tellwe ile basladim ilk ben fallara sarmaya. Chitra ve Nakta'ya email adresimi vermistim "ayrilirsaniz lutfen irtibatta olalim. Listenize beni ekleyin" diye. Tabi iletisime gecip gecmemek onlarin tasarrufunda. Umarim izi kaybolmaz chitranin.

Tellwe ile basladim ilk ben fallara sarmaya. Chitra ve Nakta'ya email adresimi vermistim "ayrilirsaniz lutfen irtibatta olalim. Listenize beni ekleyin" diye. Tabi iletisime gecip gecmemek onlarin tasarrufunda. Umarim izi kaybolmaz chitranin.
Ayy mail atarsa mutlaka haber verin olur mu Mail adresi vermek aklima gelmemisti:)

Chitra'nin bir tek bana mi dedikleri tutmadi :KK35:
Canim bendeki fali da cikmis degil ama anda iyiydi hep ve surec sanki onun dedigi gibi. Insallah cikar diyorum. Eylul ekim verilen vadelere cok takilmistim. Tekrar okudugumda goruyorum ki bana soyledikleri o aylarda duzelme baslayacak. Bir an geliyor cok umutlaniyorum bir an geliyor dusuyorum ama zaman gosterecek. En azindan konusabilmeye basladik bu benim icin gelisme. Ama nereye gider gorecegiz. Bu duruma gelisimiz de yavas olmustu, e cikisimiz da uzun surer dogal olarak :) Her duruma hazirim ve hala da aslinda umutla duayla devam ediyorum hayatima. Guzel seyler ciksin hepimize insallah.

kızlar bende chitra yı beğeniyorum.bikaç olayla ilgili sorduğum sorularda onun dediği gibi olduğunu öğrendim ama eas konu henüz çıkmadı vakti de var bakalım hayırlısı hakkımızda

Evet detaylarda gerçekten çok iyi değil mi:) bana da söylediği olayları yaşadım

Ya sen gerçekten harikasın:) :KK200:

Leyla sen ne çakalsın panpa

Back
X