tellwe.com'da bakılan fallar!

Chitra'nin bir tek bana mi dedikleri tutmadi :KK35:

Mesela benim falım içinde bir son yoktu ani bir bitirme yapabilirsin ama yapma sabredersen düzelir demişti beni en çok etkileyen yaşadığım olayları bilmesiydi çünkü herkese yazılacak türden şeyler değildi

Chitraya iki fal attım gerçekten anda muazzam biri üslubu falin uzunluğu çok güzel ilk falında dediği bir şeyi zamanı geçmesine rağmen yaşadım ama anda iyiydi sadece ikinci falı üç ay önce atmışım olayların gidişatını ogustos eylül aylari vermiş hiç bir gelişme olmadı bu tarihlerde son olarak kasım ayı büyük mutluluk yasicaksin demiş kasım ayının ortasındayız daha öyle bir gelişme yok olur mu bilmem

Canim bendeki fali da cikmis degil ama anda iyiydi hep ve surec sanki onun dedigi gibi. Insallah cikar diyorum. Eylul ekim verilen vadelere cok takilmistim. Tekrar okudugumda goruyorum ki bana soyledikleri o aylarda duzelme baslayacak. Bir an geliyor cok umutlaniyorum bir an geliyor dusuyorum ama zaman gosterecek. En azindan konusabilmeye basladik bu benim icin gelisme. Ama nereye gider gorecegiz. Bu duruma gelisimiz de yavas olmustu, e cikisimiz da uzun surer dogal olarak :) Her duruma hazirim ve hala da aslinda umutla duayla devam ediyorum hayatima. Guzel seyler ciksin hepimize insallah.
Bende 7 aydir onun dedigi sekilde ilerledigini gordum eski fallara da baktigimda ama vadeler tam dediginden bi ay sonra olabiliyordu yani nisan dediyse mayista olabiliykdu ornegin ama asamalar birebir ayniydi yaa.. Bazi kucuk detaylar olmamisti ama cogu oldu diyebilirim. maddi acidan bi alim gerceklestrme imkanimiz yokken kesin alicaksiniz dedi ve oyle imkanlar oldu yani firsatlar ki aldik gercekten :) naktanin cok sorunlu gordugu olumsz enerji aliyorum dedigi bi seyde sorun gormedi kucuk seyler onemsenecek gbi degil dedi olmasi firsat degerlendirin dedi ve onun dedigi gerceklesti mesela:) Bir de ruya tabiri de yaptirdim bikac kez onlardan da cok memnun kaldm sinastride agzim acik kalmsti eşimle iliskimiz hakkinda bildigi seyler karsisinda yani atmasyon olamayacak sekildeydi umarim doner yaa insallahhh

Chitraya iki fal attım gerçekten anda muazzam biri üslubu falin uzunluğu çok güzel ilk falında dediği bir şeyi zamanı geçmesine rağmen yaşadım ama anda iyiydi sadece ikinci falı üç ay önce atmışım olayların gidişatını ogustos eylül aylari vermiş hiç bir gelişme olmadı bu tarihlerde son olarak kasım ayı büyük mutluluk yasicaksin demiş kasım ayının ortasındayız daha öyle bir gelişme yok olur mu bilmem
Bana da eylul ekimden bahsedip sonrasinda ozellikle kasim ayini isaret etmis. Ciksin da sarksin raziyim ben :)
Bu arada binnaz abla konusunun eski sayfalarini okumaya baslamistim. Teldfonumda hep acik tutuyorum ve geriden geriden geliyorum. Eskiden yaoilan yazismalar tartismalar vs vs bir cok seye simdi tanik oluyorum. Arada elim "cevap ver"e gidecek oluyor hemen neyse hatirliyorum gecmiste oldugumu :)
Kesira Sirel ismine rastladim dun, baktim binnaza hala var mi diye cevrimdisiydi neyse atmadim, atma krizi gecti (fiyati da yuksek cok zaten) ama sayfasini okudum. Baktirdiginiz fallari acip okumayin tekrar diyordu. Ben de son zamanlarda daha dikkatlice okumaya baslamistim. Tekrar yapmam ama bilmeyen varsa benim gibi gec ogrenip uzulmesin diye paylasayim dedim. Galiba en dogrusu gelisme/duzelme oldugunda geri donup incelemek kim ne demisti diye.

Bana da eylul ekimden bahsedip sonrasinda ozellikle kasim ayini isaret etmis. Ciksin da sarksin raziyim ben :)
Bu arada binnaz abla konusunun eski sayfalarini okumaya baslamistim. Teldfonumda hep acik tutuyorum ve geriden geriden geliyorum. Eskiden yaoilan yazismalar tartismalar vs vs bir cok seye simdi tanik oluyorum. Arada elim "cevap ver"e gidecek oluyor hemen neyse hatirliyorum gecmiste oldugumu :)
Kesira Sirel ismine rastladim dun, baktim binnaza hala var mi diye cevrimdisiydi neyse atmadim, atma krizi gecti (fiyati da yuksek cok zaten) ama sayfasini okudum. Baktirdiginiz fallari acip okumayin tekrar diyordu. Ben de son zamanlarda daha dikkatlice okumaya baslamistim. Tekrar yapmam ama bilmeyen varsa benim gibi gec ogrenip uzulmesin diye paylasayim dedim. Galiba en dogrusu gelisme/duzelme oldugunda geri donup incelemek kim ne demisti diye.
Bu gerçekten doğru ben geçen sene çok sık dinlediğim birinin falı çıkmazken baktırdığımı unuttuğum veya o gün okuyup bir daha bakmadıklarım çıktı. Vade olarak ta demekki odaklanıyoruz o yüzden beklediğimiz için sarkıyor yada olmuyor.

Onceinawhile burda uzun zamandır yazdıklarını okuyorum. Öncelikle üzülmeni hiç istemem ama kendine iyilik yapmıyorsun. 1 yıl olmuş, adam başkasıyla üstelik. Senin hislerini çiğneyip başkasına giden birini sen de umursamamalısın. 1 yılda döktüğün paraya yazık. Haddim olmayarak bu adamı unutman ve durumu kabullenmenin senin hayrına olacağını sanıyorum. Umarım üzmemişimdir ama fallar kafanı uyuşturuyor, sana gerçekleri söylemek istedim.
Bu mesajini cok begendigimi belirtmeden edemedim.

Aa ben de dikkat edeyim bilmiyodum, cok cok istedigim biseyde umitszlige kapilirsam yaptigim biseydi motivasyon icin o fali tekrar okumak :) zamana birakmak en iyisi gercekten bi kez okuyup :))

Chitranın falına kanıp karşımdaki adam benden etkileniyor sandım ve bana karşı duyguları olup olmadığını yoklamaya çalıştım. Adamla bir daha hiç görüşmedik. Kasımda sonbaharda Harika gidecek ilişkiniz demiş bana. Adamın ilişkisi Harika gidiyor ama başkasıyla. 6 ay önce bakmış bana. O falı beğenip Katina atmışım Katina da da tanıdığınız geçmişten biri gelecek demiş. İlk cümlelerim kendi salaklığım orayı tartışmayalım. Sadece bana çıkmadığını anlatmaya çalışıyorum

Bu arada sezgiye Mail attım bir süre önce mailini mi değişti ne yaptı cevap alamadım. Onunla ilgili neler var

Chitranın falına kanıp karşımdaki adam benden etkileniyor sandım ve bana karşı duyguları olup olmadığını yoklamaya çalıştım. Adamla bir daha hiç görüşmedik. Kasımda sonbaharda Harika gidecek ilişkiniz demiş bana. Adamın ilişkisi Harika gidiyor ama başkasıyla. 6 ay önce bakmış bana. O falı beğenip Katina atmışım Katina da da tanıdığınız geçmişten biri gelecek demiş. İlk cümlelerim kendi salaklığım orayı tartışmayalım. Sadece bana çıkmadığını anlatmaya çalışıyorum
Kendine haksizlik etme. Ilgin olan birinin sana ilgisi olup olmadigini yoklamak cok dogal ve hatta olmasi gereken bir sey. Ister falciya inanarak yap ister kendin dusunerek. Olacagi neyse o oluyor elbet, hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun. Anda iyi bilmesi ve vadesinin ortasinda olmak umutlandiriyor beni, ama bakalim gelecek gunler neler gosterecek...
Ben de pek cok falcinin dedigini yapip sabretme olayina girdim mesela, ama kendimi suclamiyorum cunku bana olumlu getirileri oldu. Kendim icin ehlilesmek icin :) kafama yatmasa yapmazdim. Kafana yatani yap gonlun ve aklini dinle. Bir yerden sonra hepimiz bu paralari aslinda bu surecteki terapi niyetine harciyoruz. Bu forum da iyi ki var ayrica :) Yineliyorum her sey gonlunce olsun insallah.

Biraz kötü olmuş haklısın hiç olmamış sende atlatmışsındır umarım Leyla_74 Leyla_74 nın söylediği herşeye katılıyorum hani sadece faldan bağımsız umut etmektense bir şeyin olmayacağını görüp kendini zamanla toparlamışsındır

Toparladım toparladım. Bilmiyorum artık yaştan mı kızlar ama bir süre (eskiye göre daha kısa) sonra hemen alışıyorum ben. Eskiden böyle değildim. Baya bilemedi işte chitra bende. Sezgiye atmak istiyorum ulaşamadım. Uzun süredir yazışmadık onun hakkında? Ne düşünürsünüz sezgi?

Kizlar bu kymetablaya cok gicik oldugum icin gidip baska hesap actim ve fal yolladim. Bilin bakalim ne yaptim, guya ustteki bilgileri okuyamiyordu iki dakika sonra baska hesaptan yolladiigm falda nasilsi okudu:)) ama fal sorusu ilke profilimden farkliydi tabi ki bilgilerim okunur oldu. Calistigi yerlerden gelmisti konu:))
Birden eski sevgilsine ozlem duyan, ve onun gerip donmeyecegini soran caresi genc kiz olmustum, sorumda bir de baska insanlar var onlara kapimi mi acsam demistim. Bana benim sorumu kullanrak yazi yazmis, adam donuyormus aralikta (hayali adam), ama cevremde de esmer biri varmis benimle ilgilenen (turkiye buras esmerden bol ne var salla ki yalan soyledigim anlasilmasin) :)) siz benimle dalga mi geciyorsunzu deyip tek yildiz verdim, fali iade etmis tabi ki ne yorumum ne yildizim gozukuyor:S

Ben bunlari cozdum kalbi kirik kizlarin zayifliklarina oynuyorlar. Sakin kanmayin!

Toparladım toparladım. Bilmiyorum artık yaştan mı kızlar ama bir süre (eskiye göre daha kısa) sonra hemen alışıyorum ben. Eskiden böyle değildim. Baya bilemedi işte chitra bende. Sezgiye atmak istiyorum ulaşamadım. Uzun süredir yazışmadık onun hakkında? Ne düşünürsünüz sezgi?

sezgi bana ocak ayından beri bakmıyor ama o zamanlar anda beğenirdim güzel yakalardı detayları

Back
X