tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar yazın medyumname vardı hatırlar mısınız? burdaki yorumlarda şaibeli olduğundan bahsedilmişti hep. Bugün durup dururken ya bana bi falcı şuanki durumun böyle olacağını demişti diye aklıma geldi. Eski fallara baktım Şuan yaşadığım durumu 6 ay önceden nedeni ve sonucu iile birlikte söylemiş medyum name. Bakalım sonuç söylediği gibi mi olacak ? Artık girmiyor galiba ama eskiden baktırıp dediği çıkan oldu mu yoksa denk mi geldi bana :)

Kızlar yazın medyumname vardı hatırlar mısınız? burdaki yorumlarda şaibeli olduğundan bahsedilmişti hep. Bugün durup dururken ya bana bi falcı şuanki durumun böyle olacağını demişti diye aklıma geldi. Eski fallara baktım Şuan yaşadığım durumu 6 ay önceden nedeni ve sonucu iile birlikte söylemiş medyum name. Bakalım sonuç söylediği gibi mi olacak ? Artık girmiyor galiba ama eskiden baktırıp dediği çıkan oldu mu yoksa denk mi geldi bana :)

Medyumname burada reklam yapip, üyelerden bilgi alip yorum yapan birisiydi. withoutyou withoutyou ve bi kac daha rumuzu vardi, en sonunda banlandi coklu üyelik yüzünden. Zaten withoutyou withoutyou promosyon fali bakti ona diye reklamini etmisti. Leyla_74 Leyla_74 da agzindan laf alip falina eklemisti. Yeni okuyanlar icin yaziyorum ona bir kurusunuzu kaptirmayin.

Medyumname burada reklam yapip, üyelerden bilgi alip yorum yapan birisiydi. withoutyou withoutyou ve bi kac daha rumuzu vardi, en sonunda banlandi coklu üyelik yüzünden. Zaten withoutyou withoutyou promosyon fali bakti ona diye reklamini etmisti. Leyla_74 Leyla_74 da agzindan laf alip falina eklemisti. Yeni okuyanlar icin yaziyorum ona bir kurusunuzu kaptirmayin.

Şuan uzakta görünüyor zaten. Bana denk gelmiş de olabilir inanmak istiyor da olabilirim.. ben de forumdan okuyarak baktırmıştım. Öyle aklıma takıldı bu da gol değilmiş galiba :)

Canim bu soylediklerini aslinda falinustasi icin diye dusunduk, ama evet withoutyou medyumname yi de ilk cikarandir. Reklam amacli aldigi profillerde falinustasi adi geciyor medyumname degil, ama gelecekle ilgili medyumnamenin ongoruleri ne derece hakli cikacak bilinmez (cikarsa ben de cok sevinirim)
Falinustasi bende daha agzimdan laf alinmadan da fena degildi, ama bilemiyorum iste. Reklam olayi donmesi mide bulandirici, ama zamanla ak koyun kara koyun kimler cikti gorecegiz. Reklamci da olsalar belki fallari guzeldi bilemiyorum ki :)) ama elbette kimse yeni fal atsin istemem tavsiye edemem. Bendeki durum onlarin ongordugu gidisatta, o yuzden bilemiyorum :(( beklemedeyim. Medyumname furyasinda bir cok kisi baktirdik, cikan cikmayan belli olacaktir ama yazan olmamistir pek cok kisi ciddiye almaktan vazgecti o donem arastirma yaptigi ortaya cikinca. Daha withoutyou, bizim sevdigimiz, gercek sandigimiz withoutyou iken hem de...

Canim bu soylediklerini aslinda falinustasi icin diye dusunduk, ama evet withoutyou medyumname yi de ilk cikarandir. Reklam amacli aldigi profillerde falinustasi adi geciyor medyumname degil, ama gelecekle ilgili medyumnamenin ongoruleri ne derece hakli cikacak bilinmez (cikarsa ben de cok sevinirim)
Falinustasi bende daha agzimdan laf alinmadan da fena degildi, ama bilemiyorum iste. Reklam olayi donmesi mide bulandirici, ama zamanla ak koyun kara koyun kimler cikti gorecegiz. Reklamci da olsalar belki fallari guzeldi bilemiyorum ki :)) ama elbette kimse yeni fal atsin istemem tavsiye edemem. Bendeki durum onlarin ongordugu gidisatta, o yuzden bilemiyorum :KK43:( beklemedeyim. Medyumname furyasinda bir cok kisi baktirdik, cikan cikmayan belli olacaktir ama yazan olmamistir pek cok kisi ciddiye almaktan vazgecti o donem arastirma yaptigi ortaya cikinca. Daha withoutyou, bizim sevdigimiz, gercek sandigimiz withoutyou iken hem de...
Withoutyou hiç açıklama yapmadı di mi Leyla? Yani bunca şey yazıldı. En azından iki satır açıklama olaydı. Medyumname gerçekte kimdir bilmem ama bana baktığı fal kesinlikle araştırma usulü ile bakılmıştı. Bana ne dediyse benim eski mesajlarımda safça verdiğim bilgilerdi. Sırf durumu netleştirmek için yeni hesap açtım. Orda baktığı fal felaketti. Zerre ayrıntı yoktu. Falınustasını da beğenmemiştim. Hiç benlik bişey yoktu. Aman ne bileyim yaa. Kaç aydır bıraktım fal işini de hergün girip okuyorum sizin yazdıklarınızı. Bağımlılık yaptınız bende :)

Withoutyou hiç açıklama yapmadı di mi Leyla? Yani bunca şey yazıldı. En azından iki satır açıklama olaydı. Medyumname gerçekte kimdir bilmem ama bana baktığı fal kesinlikle araştırma usulü ile bakılmıştı. Bana ne dediyse benim eski mesajlarımda safça verdiğim bilgilerdi. Sırf durumu netleştirmek için yeni hesap açtım. Orda baktığı fal felaketti. Zerre ayrıntı yoktu. Falınustasını da beğenmemiştim. Hiç benlik bişey yoktu. Aman ne bileyim yaa. Kaç aydır bıraktım fal işini de hergün girip okuyorum sizin yazdıklarınızı. Bağımlılık yaptınız bende :)
Ben de birakmasam da haylice azalttim :)
Hic bir aciklama gelmedi kendisinden. Hatta eski zaman yazismalarimiza baktim o gercek samimiyet sandigim forumda birbirimizi etiketleyerek haberdar ettigimiz donemler falan. Hem kizdim hem uzuldum hem acidim... Bir cuval inciri berbat etti. Gecen gun bdv de acilan bir konu gordum, ve yine ayni kisinin konusu oldugunu dusundum ama emin olamadim. Bence sahne arkasi sessizce eylemlere devam ediyor, bize kendini dobra tanitmis olan kisi. Ayy yine dellendim mi ne :) sozumona fallar ciksa da cikmasa da biz burada baki olacaktik gercekligimizle. Neyse kalan saglar bizimdir diyorum :)

Ben de birakmasam da haylice azalttim :)
Hic bir aciklama gelmedi kendisinden. Hatta eski zaman yazismalarimiza baktim o gercek samimiyet sandigim forumda birbirimizi etiketleyerek haberdar ettigimiz donemler falan. Hem kizdim hem uzuldum hem acidim... Bir cuval inciri berbat etti. Gecen gun bdv de acilan bir konu gordum, ve yine ayni kisinin konusu oldugunu dusundum ama emin olamadim. Bence sahne arkasi sessizce eylemlere devam ediyor, bize kendini dobra tanitmis olan kisi. Ayy yine dellendim mi ne :) sozumona fallar ciksa da cikmasa da biz burada baki olacaktik gercekligimizle. Neyse kalan saglar bizimdir diyorum :)
Kimseye güvenememek ne kötü. Kendi adıma söylüyorum tabi. Herkesten herşeyden şüphe ediyorum artık. Yazık

Ayrica aklima geldi Kazen Kazen bilir eger izinle yeni uyelik aldiysa. Bizim haberimiz olacak mi oyle bir durumda acaba? Yoksa sadece bu foruma yazarsa mi bilecegiz. Bdv veya hic bir basliga uymayan yazilar konulari icin yeni uyelik almis olabilir bence. Burada coklu profil yaptiysa orada yapmasi da cok olasi ayrica.

Falinustasi bende daha agzimdan laf alinmadan da fena degildi, ama bilemiyorum iste. Reklam olayi donmesi mide bulandirici, ama zamanla ak koyun kara koyun kimler cikti gorecegiz. Reklamci da olsalar belki fallari guzeldi bilemiyorum ki :)) ama elbette kimse yeni fal atsin istemem tavsiye edemem. Bendeki durum onlarin ongordugu gidisatta, o yuzden bilemiyorum :KK43:( beklemedeyim. Medyumname furyasinda bir cok kisi baktirdik, cikan cikmayan belli olacaktir ama yazan olmamistir pek cok kisi ciddiye almaktan vazgecti o donem arastirma yaptigi ortaya cikinca. Daha withoutyou, bizim sevdigimiz, gercek sandigimiz withoutyou iken hem de...
falınustasıyla canlı fal yapmış birisi olarak diyorum bildiği tek bir sey olmadı enerjine giremiyorumdan baska bişi cıkmadı o zaman bende sassırmıstım nasıl bu kadar beğeniliyor diye enerji işi sanırım demiştim ama bu tarz oyunlar eninde sonunda ortaya cıkıyor

ilişkimde aniden bir gelişme oldu ve bunu kehriban ve yine söylüyorum banuyılmaz söyledi gecen hafta kehribanın geleceği cıkıyor demem i.im bir seyini daha bekliyorum demiştim bundan sonra kehribanda banu yılmaz gibi favorim bunun yanında sevdiklerim perseis geri dönmüş yule onu seviyorum devamlı attıklarım bunlar ecem23 ü sevdim ama onun içinde beklemem lazım cıkıp cıkmadığı için ama net olan bir sey var en cok yakın gelecekte tutanlar kesinlikle kehribanı söyleyebilirim kendim için konusuyorum cünkü bazılarının enerjisi uymuyor ben devaml fal atıyorum özellikle banu yılmaz ve kehribana :)
Bana da çıkmıştı kehriban bikaç kere.

Sevgili Nilüfer,falcılarla ilgili yazdıklarını okuyunca enerjimizin benzer oldugunu düşündüm. En son Yulee ve Nurgamze'yi begendm demiştn. Ben de 2sine attgm falları begenmiştm. Analizleri ıyıydı ama cıkan 1 sey yok henüz. Gerci biri daha uzak vade verdi,dıgerı ıcın aralık bitsn bakalm.

Bu arada sen Fıruzee'ye fal attn da mı biliyorsun REZILLIĞINI yoooksa topikte yazdıklarımızı mı okumuştun? Okuyup da karar verdiysen bu da cok akıllıca. Nıye burda bazı şeylerı burda paylasıyoruz? Ben yandm sen yanma dıye. Kadın cok ovulunce fal attm,kıçı-bası yamalı bohca gıbı bır fal gelınce copy-paste'ten suphelenıp yorumumda falın bazı kısımlarını ekleyp,böyle 1 durumum yok acaba ben mı yanlıs anladm deyınce, hop falım iade ve tabi yorum silindi.....AMA yazdgm yorumu topikten sanırım @ankara_84 görup,kendi falındaki "aynı cumleleri" tanıyınca "o kısacık arada" sana da bu fal mı geldi diye özelden falını gönderdi. COPY PASTE.....ÇOK EMEK VERMŞ. Sonra topikte 1 baktık önüne gelene aynısını yapmış.... Telwe tabıı kı 1 sey yapmadı, firuzenin duvarına rezıllıgını yazınca da coştu:) ve duvarını kapadı.

Tarihten ıbret alınırsa niye tekerrur etsın:)

capella79 capella79 Firuzzee ye baktırmıştım ve aynen rezaletti, copy paste o kadar belliydi ki. Tamamen uyumsuz kimin neyin bilgisi araklandıysa artık. İade etti hemen, bu hiç uymuyor diye yorum yazınca.
Yulee, Nurgamze ve Banu Yılmaz ın farklı bazı konularda öngördüğü sonuçlar doğru çıktı son dönemde. Beni en çok kendine hayran bırakan isim ise MedyumCetin oldu. Hiç hesapta kitapta olmayan ve yakın zaman gördüğü bir olayı yeni yaşadım ve çok şaşırdım ki bu gercekten iyiydi.

Son düzenleme:
Kizlar ben fal konusunu kapatiyorum. Farkina vardim ki cok para harcadim yaklasik bir yildir. Parayi bosverin ama bu bir yil icinde hep ayni umut ile yasadim, cünkü cogu falci istedigim seyin olacagini söyledi. Bu benim hayallerimi daha da güclendirdi, her gün o ani bekledim. Bir yilin sonunda nerdeyse hic bir seyin cikmadigini söyleyebilirim (ufak tefek seyler disinda) ve ben hala gecen yilin sonundaki gibi kendimi hisediyorum. Artik bu konuyu ebediyen kapatmak istiyorum, yeni yilda hepimiz cok mutlu oluruz insallah 2018de cok mutlu olacagima inaniyorum kendinize iyi bakin.

Back
X