- 29 Kasım 2014
- 1.724
- 2.934
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #19.161
Kizlar ben fal konusunu kapatiyorum. Farkina vardim ki cok para harcadim yaklasik bir yildir. Parayi bosverin ama bu bir yil icinde hep ayni umut ile yasadim, cünkü cogu falci istedigim seyin olacagini söyledi. Bu benim hayallerimi daha da güclendirdi, her gün o ani bekledim. Bir yilin sonunda nerdeyse hic bir seyin cikmadigini söyleyebilirim (ufak tefek seyler disinda) ve ben hala gecen yilin sonundaki gibi kendimi hisediyorum. Artik bu konuyu ebediyen kapatmak istiyorum, yeni yilda hepimiz cok mutlu oluruz insallah 2018de cok mutlu olacagima inaniyorum kendinize iyi bakin.
1 yıldır fal baktırıyorum (sona doğru azaltsamda) ve 1 yıl önce nasılsam hala aynıyım. Evet insan alışıyor yeri geliyor amannn diyebiliyoruz ama sonuçta hala kafamızda aynı kişi aynı olay aynı beklenti.. Ben 2 3 yıl önceki yaşadıklarımı daha kolay atlatmıştım. Ve 2017 de emek verdiğim şeylerin (eğitim) karşılığını da alamadım. ki oldukça başarı göstermeme rağmen. İşim deseniz beni boğmaya başladı. Yani bir noktada artık sabit kaldığımı bu sıkıntıyı acıyı atamadığımı gördüm. Belki çok büyük bir hamle veya karar olacak ama 2018 de fincan bile kapatmamayı düşünüyorum belki ayda yılda bir arkadaş ortamında o kadar. Evde her içtiğini kapatan biri için bu devasa bir karar :)