tellwe.com'da bakılan fallar!

Kizlar ben fal konusunu kapatiyorum. Farkina vardim ki cok para harcadim yaklasik bir yildir. Parayi bosverin ama bu bir yil icinde hep ayni umut ile yasadim, cünkü cogu falci istedigim seyin olacagini söyledi. Bu benim hayallerimi daha da güclendirdi, her gün o ani bekledim. Bir yilin sonunda nerdeyse hic bir seyin cikmadigini söyleyebilirim (ufak tefek seyler disinda) ve ben hala gecen yilin sonundaki gibi kendimi hisediyorum. Artik bu konuyu ebediyen kapatmak istiyorum, yeni yilda hepimiz cok mutlu oluruz insallah 2018de cok mutlu olacagima inaniyorum kendinize iyi bakin.

1 yıldır fal baktırıyorum (sona doğru azaltsamda) ve 1 yıl önce nasılsam hala aynıyım. Evet insan alışıyor yeri geliyor amannn diyebiliyoruz ama sonuçta hala kafamızda aynı kişi aynı olay aynı beklenti.. Ben 2 3 yıl önceki yaşadıklarımı daha kolay atlatmıştım. Ve 2017 de emek verdiğim şeylerin (eğitim) karşılığını da alamadım. ki oldukça başarı göstermeme rağmen. İşim deseniz beni boğmaya başladı. Yani bir noktada artık sabit kaldığımı bu sıkıntıyı acıyı atamadığımı gördüm. Belki çok büyük bir hamle veya karar olacak ama 2018 de fincan bile kapatmamayı düşünüyorum belki ayda yılda bir arkadaş ortamında o kadar. Evde her içtiğini kapatan biri için bu devasa bir karar :)

Kızlar, çoktandır dıkkatımı cekıyordu emn olamyordm. Medyumzagnos ve Ruhani aynı kişi. Ruhani de......geçiniz......
Bu benim için o kadar güzel bir haber ki... Umarım 2018 de tüm dileklerin bir bir gercekleşir. Neden dersen yakın bir zamanda Medyumzagnosa fal gönderdim ve burada bu kadar övülmesinden sonra falı tam bir hayal kırıklığı, tek bir şey de mi bilemez bir "medyum"? Hayır gercekten olasılık hesabı olarak sıfır bana öngördükleri ki ona verdiğim bilgileri şimdiye kadar hiç bir falcıya vermedim, secerimi istedi resmen doğum yeri, fotoğraf falan hersey... Tereddütlüydüm bu foto konusunda ama işte şeytan dürttü. Bir şey de bilse... Falı okuduktan sonra o kadar beklediğim için üzüldüm ne boşmuş meğer. Hayat hikayesini okuduğumda da demagoji olduğunu düşündürmüştü bana. Ayrıca enerjisi iyi gelmedi mi ne falında kötü bir şey dememiş olmasına rağmen moralim çok bozuldu ve sevdiğim daha önce falları iyi kötü çıkan yorumcular için bile tereddüte düştüm, hani bundan sonrası içim onların öngörüleri de tamamen boş mu anlamında. Onlardan birine bu bilgilerin yarısını dahi versem herhalde top notch bir yorum alırdım.

Bu benim için o kadar güzel bir haber ki... Umarım 2018 de tüm dileklerin bir bir gercekleşir. Neden dersen yakın bir zamanda Medyumzagnosa fal gönderdim ve burada bu kadar övülmesinden sonra falı tam bir hayal kırıklığı, tek bir şey de mi bilemez bir "medyum"? Hayır gercekten olasılık hesabı olarak sıfır bana öngördükleri ki ona verdiğim bilgileri şimdiye kadar hiç bir falcıya vermedim, secerimi istedi resmen doğum yeri, fotoğraf falan hersey... Tereddütlüydüm bu foto konusunda ama işte şeytan dürttü. Bir şey de bilse... Falı okuduktan sonra o kadar beklediğim için üzüldüm ne boşmuş meğer. Hayat hikayesini okuduğumda da demagoji olduğunu düşündürmüştü bana. Ayrıca enerjisi iyi gelmedi mi ne falında kötü bir şey dememiş olmasına rağmen moralim çok bozuldu ve sevdiğim daha önce falları iyi kötü çıkan yorumcular için bile tereddüte düştüm, hani bundan sonrası içim onların öngörüleri de tamamen boş mu anlamında. Onlardan birine bu bilgilerin yarısını dahi versem herhalde top notch bir yorum alırdım.
Açıkçası ben de çok sevindim aynı kişilerse. Burada da yazmıştım 2 falı birbirine son derece zıttı ve son falı benimde aşırı derecede enerjimi düşürmüştü. Hala daha açıp okuyamıyorum falı.

Açıkçası ben de çok sevindim aynı kişilerse. Burada da yazmıştım 2 falı birbirine son derece zıttı ve son falı benimde aşırı derecede enerjimi düşürmüştü. Hala daha açıp okuyamıyorum falı.
Demek ki yalnız değilmişim :) evt okudum daha önceki msjlarını. Yakın zamanda burada bir arkadaş ta patlayan fallar arasında saymıştı ismini. Ben bir şey bildiğini düşünmüyorum hem de bizden aldığı o kadar bilgiye rağmen. Hayır bir de örneğin benim gidip Alaska da yaşamam ne kadar mümkünse söyledikleri o kadar mümkün, yok yani seçenekler arasında bile değil öngörüleri daha baştan elimine oluyor.

Şimdi baktım profilleri çok benziyor.Siz ikisine de baktırdınız mı ?

Evet tatlm baktrdm ikisine de. O yuzden eminim......Geciniz....Ruhani....Ah ne aptalım ah,nasıl da basta anlayamadm.

Hayat hikayesini okuduğumda da demagoji olduğunu düşündürmüştü bana.

Gecen yıl ona fal atmayı sırf bu nedenden dolayı içim istemedi. Sanki öglen kusagı kadın programı izlyormusm gıbı hıssetmiştm. Ama Naiadd'a baktığı fal,Fama'nın falıyla aynıydı. Naiadd dönmedi, etiketledgm mesajlara ama Zagnos'un falı cıkmış olsa kız su an evli olmalıydı......Ruhani'nin falı cıkmış olsa ben su an 2 bebemle vakıt gecıryor olurdm....Gelpisisi'ye baktıgı fal da cıkmadı, bizim pisi kendi elıyle noktayı koydu,zagnos ıse ılk furyası cıktıgnda kıza 60 gun vermış,60 gunden sonra hersey gunlukgulıstanlık olacak demıştı....

Eh bu da var tabi......

capella79 capella79 Nilufer_4U Nilufer_4U Eses07 Eses07 ayy kizlar bugun online gorunce zagnosa fal baktirsam mi diye icimden bi siteye bakayim dedim butun gun zagnos konusulmus valla nasil denk geldi butun gun fal baktira baktira ucuncu gozumu actim heralde :halay:
Madem hazr 3. gözun acılmış,yazıktır,zıyan olmasın hadi bize fal bak:olamaz:

capella79 capella79 Nilufer_4U Nilufer_4U Eses07 Eses07 ayy kizlar bugun online gorunce zagnosa fal baktirsam mi diye icimden bi siteye bakayim dedim butun gun zagnos konusulmus valla nasil denk geldi butun gun fal baktira baktira ucuncu gozumu actim heralde :halay:
Onceden ismi gecen herkese hemen fal atan ben, artik en az 1 ay gecmesini bekledigim icin, medyumzagnos'u listeye almistim. Mesajlariniza tesekkurler. Listeden cikardim :)

Ah ne aptalım ah,nasıl da basta anlayamad
Basta nasıl anlayabilirdin ki? Tanıtımları farklı Medyumzagnos kendini ezikleyen bir tanıtım Ruhani ise daha eğitim seviyesi yüksek daha elit bir tanıtım yazısı. Seçtikleri profil fotolarına bakınca Ruhani daha bakımlı Medyumzagnos ise grunge görünüyor. Medyumzagnos un oynadığı çok belli, duvar yazılarıyla birebir fal dili farklı...
Kısaca demek istediğim özellikle fiyatı uygunken baktırdıysan hiç üzme kendini dışarıda bir kahve içmiş gibi düşün :)

Hepinize iyi akşamlar kızlar,uzun süredir burayı takip ederim fakat bikaç ay önce üye olup fal baktırmaya başlamıştım malesef,bende sizler gibi umutsuzca fallara sarılmıştım,tellwedeki fallarımla ilgili bilgilendirmek istedim sizi,gelişmeler oldu çünkü.Herkes ayrı olduğum kişinin bana döneceğini yazacağını söylemişti,3 ay gibide vade vermişlerdi,en geç 2017 sonuna kadar die.Nakta,geysu,falınustası,chitra,serüven,ecem23,mercan teyze ,ilkay gür ve şuan adını hatırlayamadığım biçok falcı daha.Evet o kişi bana yazdı hemde doğumgünümde,doğumgünümü kutladı samimi bişekilde fakat ertesi günü asla görmek istemediğim birşey gördüm,sevgilisiyle beraber fotosunu atmış üstelik bende faceinde ekliydim,ogün bugündür de kafam allak bullak,kendimi daha yeni toparlamaya başladım diyebilirim,madem sevgili edinmişsin ne die doğumgünümü kutladın die,ondan öncede sürekli face durumlarımı takip ediyodu,hatta alkış göndermişti bi resmime de,şimdi bu falların hepsi patladı mı yoksa çıkmış mı oldu inanın anlam veremedim ben

Hepinize iyi akşamlar kızlar,uzun süredir burayı takip ederim fakat bikaç ay önce üye olup fal baktırmaya başlamıştım malesef,bende sizler gibi umutsuzca fallara sarılmıştım,tellwedeki fallarımla ilgili bilgilendirmek istedim sizi,gelişmeler oldu çünkü.Herkes ayrı olduğum kişinin bana döneceğini yazacağını söylemişti,3 ay gibide vade vermişlerdi,en geç 2017 sonuna kadar die.Nakta,geysu,falınustası,chitra,serüven,ecem23,mercan teyze ,ilkay gür ve şuan adını hatırlayamadığım biçok falcı daha.Evet o kişi bana yazdı hemde doğumgünümde,doğumgünümü kutladı samimi bişekilde fakat ertesi günü asla görmek istemediğim birşey gördüm,sevgilisiyle beraber fotosunu atmış üstelik bende faceinde ekliydim,ogün bugündür de kafam allak bullak,kendimi daha yeni toparlamaya başladım diyebilirim,madem sevgili edinmişsin ne die doğumgünümü kutladın die,ondan öncede sürekli face durumlarımı takip ediyodu,hatta alkış göndermişti bi resmime de,şimdi bu falların hepsi patladı mı yoksa çıkmış mı oldu inanın anlam veremedim ben
Yerinde olsam kendimi tutamaz hesap sorardım sanırım. Niye sevgilin varken benimle iletişim kürüyorsun Diye

Vay arkadaş ya :kızgın:t

Fallar bence patlamış buna çıkmış denmez. Çocuk seni elinde tutmaya çalışmış diğer yandan da başka sevgili yapmış. Nasıl bir insan bu ya ? nilmil nilmil in dediği doğru hesap sorsan haklisin sonuna kadar ama bana kalırsa hiç muhattap olma kendini bişey sanmasın. Senin yerinde olsam arkadaşlıktan çıkarırdım ve bidaha konuşmazdım.

bende saf saf teşekkür ettim birde ,tabi o zaman daha fotolarını görmemiştim,aynen dediğiniz gibi kızlar,aklım almıyor düşündükçe hala,hele ikisinin fotosunu anca hafızamdan atabildim diyebilirm,önce ikisinin fotosunu beğendim facede,ardından da sildim bu iğrenç insanı arkadaşlıktan,zaten ogün bugündür de ses yok,bugün de falalemde nalan abla adlı yorumcuya fal attım ,derdini paylaş kısmından su falı,gerçekten saçmalamıştı,hala hayatında kimse yok dedi,gözümle gördüm daha ne olsun ,aklınızda bulunsun sizinde.

bende saf saf teşekkür ettim birde ,tabi o zaman daha fotolarını görmemiştim,aynen dediğiniz gibi kızlar,aklım almıyor düşündükçe hala,hele ikisinin fotosunu anca hafızamdan atabildim diyebilirm,önce ikisinin fotosunu beğendim facede,ardından da sildim bu iğrenç insanı arkadaşlıktan,zaten ogün bugündür de ses yok,bugün de falalemde nalan abla adlı yorumcuya fal attım ,derdini paylaş kısmından su falı,gerçekten saçmalamıştı,hala hayatında kimse yok dedi,gözümle gördüm daha ne olsun ,aklınızda bulunsun sizinde.
Ya bunun için para bile harcanmaz karakter yoksunu gerçekten çok sınır bozucu. Benzeri basıma geldi seni anlıyorum.

kesinlikle artık onun için fal baktırmama kararı aldım,atarsam sadece gelecekteki aşk hayatım için atacağım bundan böyle,bu arada beni dinlediğiniz için teşekkür ederim

Evet gerçekten böyle insanlar için saatlerce umutla beklemeye değmez fal falan. Umarım karşına sana gerçekten değer veren düzgün biri çıkar yeni yıl uğurlu gelir :KK200:

Arkadas kalalim seklinde dusunup, o kadar notr hissediyor olabilir mi? Senin duygularinin bitmediginden haberdar degildir belki :( Dogumgununu kutlama olayi canim cicim askim ozledim geri donelim degildiyse belki seni arkadas olarak gormeye baslamistir. Falcilara gelince iletisim goruyorum diyenler cikmistir ama donecek diyenler i ih. Kendini uzme, yeni yil gelmeden yerini yurdunu belirlemis oldun. Her serde bir hayir vardir. Bak yeni yila bos umutlarla girmeyeceksin diye dusun en azindan. Mutlulugunun yakinda olmasini dilerim, her kapanan kapi yeni bir yere acilmak icindir. Kapi esiginde beklemeye son verdin, oyle dusun lutfen.

Back
X