tellwe.com'da bakılan fallar!

Yazmayacaktım ama yazma ihtiyacı hissettim. Bende evremdamlaya isim soyisim verdim sosyal medya üyeliğim yok beni araştırması imkansız. Beni geçtim erkek arkadaşımla ilgili hiçbir bilgi vermememe rağmen onu bu kadar iyi yorumlaması. Ayrıca verdiği tarihlerim daha önce bir astrologun verdiği tarihlerle aynı olması. Bana pembe tablo çizse de çizmese de bunlar benim kendisini olumlu yorumlamam için yeterli oldu. Yaptığı bir hata yüzünden başarısını gözardı edemem.
Hata olsa zaten herkes hoşgörürdü. Zira hiçbirimiz hatasız değiliz.
Yaptığı şeyin tanımı en hafif tabirleri ile "sahtekarlık, üçkağıtçılık, çakallık "

İtirazlara verdiği cevabın hafifliği konusuna hiç girmiyorum bile..
Yoksa falı çıktı, çıkmadı.. iyi yorumcu kötü yorumcu diye konuşulmuyor burada.
Nice bilemedi bende ama çok nazik, iyi niyetli, dürüst biri yorumları yapılan falcı ismi de sıkça geçer aramızda.
Topiği GERÇEK anlamda takip etmediğiniz çok belli.

Evet forumu olmasa da sayfayı çok takip etmiyorum doğru:) kopyala yapıştır bana yapılsaydı ben de aynı tepkiyi verirdim bunda kesinlikle hemfikirim zaten. Yaptığı şeyi savunmuyorum. Ama gerçek anlamda baktıklarındaki başarısına bir şey söylemem bana emeğine haksızlık gelir.

Hata olsa zaten herkes hoşgörürdü. Zira hiçbirimiz hatasız değiliz.
Yaptığı şeyin tanımı en hafif tabirleri "sahtekarlık, üçkağıtçılık, çakallık "

İtirazlara verdiği cevanın hafifliği konusuna hiç girmiyorum bile..
Yoksa falı çıktı, çıkmadı.. iyi yorumcu kötü yorumcu diye konuşulmuyor burada.
Nice bilemedi bende ama çok nazik, iyi niyetli, dürüst biri yorumları yapılan falcı ismi de sıkça geçer aramızda.
Topiği takip etmediğiniz çok belli.

AN'da begendiğimiz...vay nasıl bilmiş dediğimz çok falcı oldu vaktıyle;mesela Sezgi,Venceremos,Azizeninsesi,Nurgamze....hayran kaldık bayıldık,umut bagladık anı bildikleri için sonuç......yok.....Evremdamla'nın sorulara verdiği cevaplara bakıyordum da herkese hep ıyı olacak-guzel olacak mınvalınde seyler dediği için bana inandırıcı gelmıyordu gelecege yonelık...Ha dıyebılırsınız kı herkese olumu-ayrılığı,acıyı dese boyle populer olurmuydu o da dogru......Dun dedım kı madem bu kadar begenılıyor sıra bekleyemem, gunde de bu hatun 3-5 tane fal bakıyor...eee....Dun de en son 133 fal bakmış gorunuyordu. Dedım kı bu 12 kısıyı bu hızda bır haftada bıtırır, varsın vıpplus olduktan sonra 50 olsun ama sıra olmasın denemek ıcın de olsa fal atayım.....Sabah bır baktım 150 fal kotası dolmuş..işte orda bır durdum....Sonra da bugunku muhabbet....
Evet forumu olmasa da sayfayı çok takip etmiyorum doğru:) kopyala yapıştır bana yapılsaydı ben de aynı tepkiyi verirdim bunda kesinlikle hemfikirim zaten. Yaptığı şeyi savunmuyorum. Ama gerçek anlamda baktıklarındaki başarısına bir şey söylemem bana emeğine haksızlık gelir.
Şöyle bir şey var biz demiyoruz ki bu kadın kötü falcı, iyi bakamıyor ya da hepimize kopyala yapıştır bakıyo illaki gerçekten baktıkları ve araya da böyle kopyala yapıştır yaptıkları vardır. Bu onun işiyse iş etiğine uymayan bir davranıştır benim için. Bugün bana yapan yarın sana yapar ya da senin falına bakarken bi iki şeyi söylemiştir gerisi atmasyon da olabilir bi sürü türetilebilir burdan. Benim anlamadığım bana iyi baktı diye savunmanız. Size iyi bakmış olması kopyala yapıştır fal göndermiş olduğu gerçeğini değiştirmez. Ve böyle komik bir hata da olmaz . Zaten takip ettiyseniz gün de 10-15 bakım yapıyor bu sıranın bu kadar çabuk ilerlemesi doğrusu bu olaydan sonra beni hiç şaşırtmadı.

Madem hata yaptın ve fark ettın, fal gıttıkten sonra kısıye ulasma yolun yoksa mesaj felan gonderemedın dıyelım.....Is buraya gelmeden MADEM DURUSTSUN....DUVARINDA " Falanca kullanıcı ıle fılanca kullanıcıya yanlıslıkla aynı falı gonderdım çok ozur dılerım bır hata oldu de......VEYA HIC DUVARINA DA YAZMADAN FALIN-KREDININ IADESINI SAĞLA,
.
Yazmayacaktım ama yazma ihtiyacı hissettim. Bende evremdamlaya isim soyisim verdim sosyal medya üyeliğim yok beni araştırması imkansız. Beni geçtim erkek arkadaşımla ilgili hiçbir bilgi vermememe rağmen onu bu kadar iyi yorumlaması. Ayrıca verdiği tarihlerim daha önce bir astrologun verdiği tarihlerle aynı olması. Bana pembe tablo çizse de çizmese de bunlar benim kendisini olumlu yorumlamam için yeterli oldu. Yaptığı bir hata yüzünden başarısını gözardı edemem.
Olur insanlıktır,bastın gönderdn aynı falı yanlışlıkla...falın iadesini tellwede falcı saglıyor dıye bılyorum...eee ANINDA hemen kredi iadesini yap....duvardan da yazma ıstersen bırsey,kullanıcı sorarsa boyle oldu ben de boyle davranmayı uygun gordum de...BU KADAR...Emin olun burda falcılara çamur atmaya meraklı,sorunlu manyaklar yok. Ve emın olun bunu da görsem burda paylasırdım "vay be,böyle falcı da mı varmış" dıye.....

:KK48::KK48::KK48: Neşem gelmiş "@philly" hoş gelmiş,geri dönüşün bayram hediyesi gibi oldu bana .

Varsın bakmasınlar fallarıma dert degil....Bundan sonra baktracagm falcılar belli, Chitra,Yulee,Peralina. Ismını andıgım falcıların da hiç zannetmem ki "bu taraklarda" bezi olsun,o yuzden "anaaam bu cadaloz gelmiş,kışşt kışşşt şerrinden uzak" dıye falıma bakmasınlar....
Yulee girmiyor galiba uzakta şu an tekrar atmak istemiştim ama arada böyle uzak kalıyor galiba, ilk falında yaşayacaksın dediği durummu yaşıyorum ve şaşkınım şu anda, Peralina iyi mi gerçekten ? dikkatimi çekmişti ama emin olamadım.

Evremdamlayla ilgili yorumlarinizi takip ediyordum kac gundur ben de setik uazayim dedim. Evremdamla siteye yeni basladiginda ilk fal atanlardanim ve sesli fal baktigina dair bir emare yoktu ki zaten yazili olarak uzunca bir fal yolladi. Genel konusmus ben de hic nokta atisi yok soyledikleri cok uymuyo ve cikmadi da zaten. Cunku siz sabredin o adim aticak marta kadar dedi( ve dikkat ettiyseniz surekli mart olarak vadeleri vermis ) ve ben beklemeden kendim adim attim yNi onun adim atacagina iliskin soylwdikleri patladi dogal olarak. Yni zaten gelecegimizi biz verdigimiz kararlarla degistiryoruz ha sonuc degistimi degismedi sonuc ayni baristik. Ama o bekle dedi diye belleyecek de degildim. Ben begenmedim acikcasi evr
emdamlayi 7 krediydi o zaman tabi bu kadar uztunde dahi durmamistim kredisi dusuk diye simdi epey artirmis.

Ayrica istanbulda olanlar icin onereyim bakirkoy de fincan kafede şenay hanim var. Adimi yasimi sordu sadece ve kahve ictim kart bakti 50 tl.. agzim acik dinledimm nerden niliyor her soyledigi şut ve gol:):) soyledigi seylerden yasadigim oluyo sirasiyla su ana kadar patladigi bisey olmadi vadeleri gelince onu da teyit edicem. Yine ada diye bi abi vardi o hangi kafedeydi hagirlamiyorum onun soylwdigi seyler de cok iyidi ve yuzune bakarak anlatiyo herseyi ama patladi bende o. Arkadas tavsiyesiyle gitmistim adaya cikmadi hic. Daha sonra senaya gittim ve ben şok;-) oyle yani

tesekkurler fikirlerini paylastigin icin :)

Yulee girmiyor galiba uzakta şu an tekrar atmak istemiştim ama arada böyle uzak kalıyor galiba, ilk falında yaşayacaksın dediği durummu yaşıyorum ve şaşkınım şu anda, Peralina iyi mi gerçekten ? dikkatimi çekmişti ama emin olamadım.
Durust,ilgili,çok uzun fal bakmyor, kişi analizleri,geçmiş-an çok iyi.Bana ilk falında kullandığı 1 cümle agzımı acık bırakmıştı ki hiçbir falcıdan duymadgm birseydi....Ilk verdgi vade gecti,yıne fal gönderdm vadelere cok taklmyorm.Henüz cıkan bırsey yok bu arada.

Durust,ilgili,çok uzun fal bakmyor, kişi analizleri,geçmiş-an çok iyi.Bana ilk falında kullandığı 1 cümle agzımı acık bırakmıştı ki hiçbir falcıdan duymadgm birseydi....Ilk verdgi vade gecti,yıne fal gönderdm vadelere cok taklmyorm.Henüz cıkan bırsey yok bu arada.
Peralina çıkmasın ya bana çok olumsuzdu:)

Evremdamladan 5 kredilik kahve falım geldi. Sesli bakmış ve bayağı bildiği şeyler olmuş. Geçmişteki karışık olayları bile bilmiş.

Yani bana baktığı fal çok spesifikti. Falları siteye kopyalarken gerçekten hata da yapmış olabiliri gözardı etmesek mi, çünkü bana baktığı fal çok çok iyiydi ki bilirsiniz bu işin kurduyum :) Soyadı da vermedim sadece kendi ismimi verdim adamın ismini kahveden o söyledi.

Evremdamladan 5 kredilik kahve falım geldi. Sesli bakmış ve bayağı bildiği şeyler olmuş. Geçmişteki karışık olayları bile bilmiş.

Yani bana baktığı fal çok spesifikti. Falları siteye kopyalarken gerçekten hata da yapmış olabiliri gözardı etmesek mi, çünkü bana baktığı fal çok çok iyiydi ki bilirsiniz bu işin kurduyum :) Soyadı da vermedim sadece kendi ismimi verdim adamın ismini kahveden o söyledi.
Fincandan karşı tarafın adını mı gördü?

İsminden 2 harf söyledi ki adam yabancı adının içinde de f harfi var sallayıp tutacak bir harf da değil.
Çok iyi ben de yeni attığım falım gelsin diye bekliyorum son attığımdan sonra bir gelişme yaşandı. Kahve atsa mıydım acaba hep katina atıyorum ben daha kolay geliyor.

Bu kadar polemikten sonra bence daha çok özenerek bakmıştır. Adını bu lekeden kurtarması gerek:) zaten hep yaptığını düşünmüyorum fallar çok yığıldı haklı olarak 5 liraya bakmak istemedi fiyat arttırmadan önce bir an önce bitsin dedi:) ya da cidden hata yaptı ama nedense bu ihtimal çok azmış gibi geliyor.

Bu kadar polemikten sonra bence daha çok özenerek bakmıştır. Adını bu lekeden kurtarması gerek:) zaten hep yaptığını düşünmüyorum fallar çok yığıldı haklı olarak 5 liraya bakmak istemedi fiyat arttırmadan önce bir an önce bitsin dedi:) ya da cidden hata yaptı ama nedense bu ihtimal çok azmış gibi geliyor.

Vallahi bilemedim
Bence iyi falcı o yüzden günahını da almak istemedim

Birebir anlik durumu bilen ne falcilara attim ve Hepsi patladi, bu evremdamlanin fali bana da uyardi. Demekki genel olarak bi beklenti icinde olan insana söylenilcek seylermis Bunlar. Kac falci topik de övüldü iki Aya kalmaz patladi haberleri gelir nasil olsa digerleri Gibi.
Madem yanlis fali yükledi, birinci kisiye bu sizin falinizdi, ikinciye yanlis fali yolladim dogru falini tekrar yükleyecegim diyebilirdi. Nedense dogru fal Yok ortada. Millet ucusunca durumlari birbirine benzeyen insanlara ayni fali yolladi diye düsünüyorum.

Back
X