kızlar yine ben geldim, hayatımın askı dediğim adamla yollarımız bu kadarmış. olan veya olacak bütün olayları bilen kisiyi söylüyorum, perseis. kadına alakası yok bu falla bu kisinin hic memnun kalmadım diyip iade almıştım fala gülüp geçmistim yazdığı bütün olayları teker teker yaşadım. sadece sonuc kısmı kaldı yaşamadığım.
chitraya aynı konuda baktırdım spesifik bisey söylemeyi geç uzun özentili bakmasına rağmen bir kısmı tavsiye niteliğindeydi.
sezgi candan, suanki durumu herşeyi takır takır ben bisey söylemeden bildi, sezginin üc harflileri olduguna inanıyorım cünkü adamın ailesini söylememe rağmen adamın kücükken terk edildiğini, suan elinin cok sıkısık oldugunu, karskter özelliklerini herşeyi bildi..
yeri geldi burada beraber güldük beraber acılarımıza ortak olduk, şimdi soruyorum size bir insan sizi yedeğe atıyorsa bu durumdan nasıl kurtulabilirsiniz? -sosyal medyadan sil demeyin cünkü silmek bana göre umursamaktır ne kadar mutlu oldugumu bizzat görmesini istiyorum.
Kendisi eski sevgilisi ona mesaj atınca beni arayıp özür diledi saatlerce dil döktü ama ben ona adım attığımda ise ortadan kayboldu, belli ki kızla bir şeyler deneyip daha sonra olmazsa yedek olarak bana dönecek arkadas.. Kendimi bu durumdan adamla iletisime geçmeden nasıl kurtarabilirim?