tellwe.com'da bakılan fallar!

Banu Yılmaza baktıran var mı panpalar?
Ben atmistim. Ne olacagini net goremiyorum deyip yname atmami istedi. Yname vadesi uzun 2018... Beklemedeyim zaten hep. Ilkbfalinda inandiriciligi olmasa yname atmazdim. Demek ki b seyler bilmis. Ama galiba benim durumum ozel degil birkac kisiye daha yname at demisti diye hatirliyorum... Emin degilim yani. 2, fala yonlendirme olayi cok sevdigim b sey degil ozellikle genel tutumu oyleyse... Yorumum karisik oldu galiba :)

Ben atmistim. Ne olacagini net goremiyorum deyip yname atmami istedi. Yname vadesi uzun 2018... Beklemedeyim zaten hep. Ilkbfalinda inandiriciligi olmasa yname atmazdim. Demek ki b seyler bilmis. Ama galiba benim durumum ozel degil birkac kisiye daha yname at demisti diye hatirliyorum... Emin degilim yani. 2, fala yonlendirme olayi cok sevdigim b sey degil ozellikle genel tutumu oyleyse... Yorumum karisik oldu galiba :)

Valla bana da aynısı!

Kahve attım çok çok kısa yazmış ama an hakkında yazdıkları doğruydu. Gelecek burda net çıkmaz ynameye gel yazmış

Üstünde nazar var büyü var yname ye gel demiş:) Almışsın falı adam gibi bak işte ynameye yönlendirme işi beni soğuttu üstümde büyü falan da yok

Yname nasıldı paraya değdi mi bari?

Valla bana da aynısı!

Kahve attım çok çok kısa yazmış ama an hakkında yazdıkları doğruydu. Gelecek burda net çıkmaz ynameye gel yazmış

Üstünde nazar var büyü var yname ye gel demiş:) Almışsın falı adam gibi bak işte ynameye yönlendirme işi beni soğuttu üstümde büyü falan da yok

Yname nasıldı paraya değdi mi bari?
Canim yname bildigimiz yname gibi degildi. Bildigin fal gibi. Vade 2018 mart demis. Sadece faldaki sorum uzerine genislemis bir fal bakti yani.
Ucretini dusuk tutup ynameye yoneltmesi hosuma gitmedi iste yalniz bana yapmadigini ogrenince.

evet şimdi duvarına baktım da kesinlikle sennur abla defnesen :KK66:
Evet kesin, hem fotodaki kişi de aynı kesinlikle Sennur ablayla, ikisi de profilden aynı burun yapısı filan bir de onun yazım tarzında özellikle kullandığı bazı kalıplar vardı aynısını şimdi defnesen de gördüm baktıklarına yaptığı yorumlarda. Bir de eskiler duvarı aktif kullanıyorlar dikkat ederseniz, siteyi bildikleri belli oluyor yani. Eskiden yenilere fırsat verirdim yaklaşık 10 ay önce fallara ilk sarmaya başladığımda, bu şekilde 1-2 iyi falcı yakaladım aslında ama çöpe giden en az bir 10 falım vardır. Çöpe giden sahte kopya fallar yerine iyi bakan yüksek fiyatlı birine atabilirdim yani. Şimdi temkinli davranıyorum her yeni gelene yeni diye inanmıyorum. Birçok eski falcı musluk kesilmiş olunca ya geri dönüyor ya yeni hesap açıyor sürümden kazanmak için daha da risklisi kazanç kapısı olur diye kopyala yapıştır fake falcılar dolu, tecrübeyle sabittir.

Banu Yılmaza baktıran var mı panpalar?
Sanırım burada Banu Yılmaz dan ilk söz eden bendim. Senenin ilk başlarından beri ara ara fal ararım kendisine ve bana dedikleri çıkıyor. O zamanlar çok yeniydi ilk baktığı falda ve sanki yanımdaymış gibi karşı tarafı aynen anlattı şok edecek kadar ilginç detaylarıyla. Gelecekle ilgili dediği üç farklı konu da gerçekleşti. İçinde kötü olan da vardı. Yakın gelecekle ilgili gerek sorularımla ilgili gerekse hiç düşünmediğim aniden gelişen bir takım olayları bildiği çok oldu ama bana asla yname gönder demedi. Daha sık baktırdığım için mi demedi, daha cok yeni zamanlarından beri fal göndermeye başladığım için mi demedi ya da herhangi başka nedenden mi bilmiyorum gercekten ama ben memnunum. Hatta tellwede şimdiye kadar memnun kaldığım sayılı falcılardan. Yalnız hep denildiği gibi benimle enerjisi tutmuştur bir başkasıyla hiç tutmaz o nedenle farklı kişilerin yorumları da dikkate alınmalı...

Son düzenleme:
Sanırım burada Banu Yılmaz dan ilk söz eden bendim. Senenin ilk başlarından beri ara ara fal ararım kendisine ve bana dedikleri çıkıyor. O zamanlar çok yeniydi ilk baktığı falda ve sanki yanımdaymış gibi karşı tarafı aynen anlattı şok edecek kadar ilginç detaylarıyla. Gelecekle ilgili dediği üç farklı konu da gerçekleşti. İçinde kötü olan da vardı. Yakın gelecekle ilgili gerek sorularımla ilgili gerekse hiç düşünmediğim aniden gelişen bir takım olayları bildiği çok oldu ama bana asla yname gönder demedi. Daha sık baktırdığım için mi demedi ya da herhangi başka nedenden mi bilmiyorum gercekten ama ben memnunum. Hatta tellwede şimdiye kadar memnun kaldığım sayılı falcılardan. Yalnız hep denildiği gibi benimle enerjisi tutmuştur bir başkasıyla hiç tutmaz o nedenle farklı kişilerin yorumları da dikkate alınmalı...

Ben de begendim, bence cok cok iyi bakiyor ama yani bana cok kisa bakmis, gelecekle ilgili sadece 1 cumle yazmis o da muglak. Keske daha uzun baksa.

Sanırım burada Banu Yılmaz dan ilk söz eden bendim. Senenin ilk başlarından beri ara ara fal ararım kendisine ve bana dedikleri çıkıyor. O zamanlar çok yeniydi ilk baktığı falda ve sanki yanımdaymış gibi karşı tarafı aynen anlattı şok edecek kadar ilginç detaylarıyla. Gelecekle ilgili dediği üç farklı konu da gerçekleşti. İçinde kötü olan da vardı. Yakın gelecekle ilgili gerek sorularımla ilgili gerekse hiç düşünmediğim aniden gelişen bir takım olayları bildiği çok oldu ama bana asla yname gönder demedi. Daha sık baktırdığım için mi demedi ya da herhangi başka nedenden mi bilmiyorum gercekten ama ben memnunum. Hatta tellwede şimdiye kadar memnun kaldığım sayılı falcılardan. Yalnız hep denildiği gibi benimle enerjisi tutmuştur bir başkasıyla hiç tutmaz o nedenle farklı kişilerin yorumları da dikkate alınmalı...

Ben de begendim, bence cok cok iyi bakiyor ama yani bana cok kisa bakmis, gelecekle ilgili sadece 1 cumle yazmis o da muglak. Keske daha uzun baksa.

Bana da ilk falı bir paragraftı, az ama öz ve canalıcı noktalara değinmişti. Son zamanlarda 2-3 paragraf kadar uzun yazabiliyor ama bazı tekrarlar yer alıyor örn. Bu değişimi yaşamanın ardından hayatının şu noktasına daha iyi yön vermekle birlikte vs. vs. gibi. Sanırım tarzı bu. Dilersen bir süre geçtikten sonra geçtiğimiz günlerde yorumladığınız falınızdan çok memnun kaldım fakat ynameye yönlendirdiniz ancak yname göndermek için müsait değilim şu ara ve x falını gönderiyorum, şu şu konularda daha detay verebilir misiniz ya da netlik kazanmasını istediğim bu konu var diye tekrar bir dene. Yalnız bana da örneğin sadece sorduğum bir konuyla ilgili yorum yapıp aşk çıkmamış bu falda dediği oldu. Ben de 1 hafta sonra aşkla ilgili yeni bir fal atmıştım. Güzel baktı ve yeni tanışacağım birini fiziksel özellikleriyle bildi. En gec 4 ay içinde demişti. Faldan 3 ay sonra oldu. Kesinlikle hisleri kuvvetli bence.

Sanırım burada Banu Yılmaz dan ilk söz eden bendim. Senenin ilk başlarından beri ara ara fal ararım kendisine ve bana dedikleri çıkıyor. O zamanlar çok yeniydi ilk baktığı falda ve sanki yanımdaymış gibi karşı tarafı aynen anlattı şok edecek kadar ilginç detaylarıyla. Gelecekle ilgili dediği üç farklı konu da gerçekleşti. İçinde kötü olan da vardı. Yakın gelecekle ilgili gerek sorularımla ilgili gerekse hiç düşünmediğim aniden gelişen bir takım olayları bildiği çok oldu ama bana asla yname gönder demedi. Daha sık baktırdığım için mi demedi, daha cok yeni zamanlarından beri fal göndermeye başladığım için mi demedi ya da herhangi başka nedenden mi bilmiyorum gercekten ama ben memnunum. Hatta tellwede şimdiye kadar memnun kaldığım sayılı falcılardan. Yalnız hep denildiği gibi benimle enerjisi tutmuştur bir başkasıyla hiç tutmaz o nedenle farklı kişilerin yorumları da dikkate alınmalı...
Falciligina laf edemem zaten beklemedeyim. Sadece birkac kiside ust uste gelince kulagima hos gelmedi yonlendirme olayi. Belki resaduf ama taktikse hos degil diye degistireyim yorumumu :)
Benimle de enerjisi tutsun isterim :)

Güya enerjisi tutmamış. Daha önce 2 kere bakmıştı falıma. Burada nakta patladı diye haber yaptığım için mi bakmadı acaba.. Bilemiyorum günah almak istemem
Geysu bana ilk falinda bakti. Ikincisinde enerji alamadim dedi. Olabiliyor boyle. Enerji olayi kisiyle degil falla ilgili sanirim.

Peki hanımlar 40 kredim var ve karşımdaki insanın düşüncelerini güzelce alabileceğim falcı arıyorum. Önerileriniz nelerdir? :KK54:

Falciligina laf edemem zaten beklemedeyim. Sadece birkac kiside ust uste gelince kulagima hos gelmedi yonlendirme olayi. Belki resaduf ama taktikse hos degil diye degistireyim yorumumu :)
Benimle de enerjisi tutsun isterim :)
Doğru diyorsun başka fala yönlendirme kesinlikle hoş karşılanmıyor fakat daha önce de belirttiğim gibi beni hiç yönlendirmediği için anlam veremedim. Yalnız beni de da Cinnabar tılsım falına yönlendirmek istedi ama ilginiz varsa gibi birşey dedi, ben de hiç oralı olmadım. Ve de Cinnabar ın falının tam aksi oldu. Olmaz dediği bir durum oldu.

Back
X