- 6 Temmuz 2016
- 35
- 16
- 38
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #17.401
Medyumsahra var ilk defa gordüm sitede isminide burda duymadim hiç deneyen var mı ??? Pahali biraz denemeye deger mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusuk kredili kehriban vardi. Hala var mi bilmem. Falim beklemede ama burada oveni coktu. B de Lelya yi arat istersen.
Kesinlikle katiliyorum :)Lelya bende patladı. kehribar da uzakta malesef. en iyisi baktırmamak sanırım :)
Bende bendeKesinlikle katiliyorum :)
Bence nakta tabi ama black falimi okudum. Tek falim var secret cards idi. O da cok iyiymis anda. Sadece vade yok. Genelde vade vermiyor demislerdi. Burada arat istersen. Ama denemediysen kesin tavsiye ederim.Kızlar sizce nakta mı black_pearl88 mi?
Bence nakta tabi ama black falimi okudum. Tek falim var secret cards idi. O da cok iyiymis anda. Sadece vade yok. Genelde vade vermiyor demislerdi. Burada arat istersen. Ama denemediysen kesin tavsiye ederim.
O zaman hiç denemeyeyim. Duruma göre yorum yapıyorsa pek hisli biri değil demektir ki ben fal gönderirken çok detay vermeyi sevmiyorum.
Şimdik chitra denilince aylar önce baktırdığım fala yeniden baktım. Çok uzun bir fal ama içinde tutarsızlık var. Dediklerinin bi kısmı gerçekleşti bir kısmı ise gerçekleşmedi. Vadesi olan şeyler var şubat ayında bana maddi bi kısmet görmüş keşke olsa yav çok ihtiyacım var ahahahah
Şimdik chitra denilince aylar önce baktırdığım fala yeniden baktım. Çok uzun bir fal ama içinde tutarsızlık var. Dediklerinin bi kısmı gerçekleşti bir kısmı ise gerçekleşmedi. Vadesi olan şeyler var şubat ayında bana maddi bi kısmet görmüş keşke olsa yav çok ihtiyacım var ahahahah
Bana falı çok olumsuzdu taraca nın oyuzden sonunı bilerek tatlıya bağladıgı na inanıyorum bana vadesi 2aydı 1ay kaldı chitra yla benzer konuşmuştu o da cıddıyet dedi ama işte tesadüf te olabilir
Benim favorim nakta oldugu icin ben ona cok baktirdim. Karsi tarafi kitap gibi anlatti bende. Ama black de ani (tek falim) cok iyi bilmis yani. Kredileri ayni mi bilmiyorum. Yazi turaya kaldi durum ayniysa krediler :)ikisini de denemedim. Birini deneyip fal defterimi kapatayim diyorum. arama yaptim da ikisinin de begenenleri var biraz daha arastirayim en iyisi :) Nokta atisi acisindan sence hangisi daha iyiymis? ben zaten gelecek kismina inanmiyorum, onemsemiyorum o yuzden.
Ikiside hakkini veriyor diyebilirim pisman olmazsin enerjinizbuyarsa tabi35-40 krediye kadar kimi önerirsiniz. Geysuya naktaya falan atmadım ben hiç herkes farklı bişey demiş aratınca bile karar veremedim o yüzden