tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben medyumsahrayi denedim. Uzun bakımı var. Ve sorunla alakali yani anla ilgili güzel tespitlerde bulundu. Mesela sana sarfettiği bir kaç sözden pişmanlık duyuyor dedi. Güzeldi ama vadesi olmadı. Yani aramaya veya görüşmeye verdiği tarih olmadı. Ama sorun 2 aya çözülecek kısmı beklemede. Nakta nin iki vadesi de olmadı. Ve naktayi daha etkili falcı yapan her şeyi bilmesi değil sesli fal bakması soru sorup onun cevaplarını aktarıyor izlenimi. Bir de daha öncede çok diyen olmuş zaten benim kafamdaki korkuları saymisti onun cümlesi gibi. Ben zihinleri karıştırdığını düşünüyorum.

Şimdik chitra denilince aylar önce baktırdığım fala yeniden baktım. Çok uzun bir fal ama içinde tutarsızlık var. Dediklerinin bi kısmı gerçekleşti bir kısmı ise gerçekleşmedi. Vadesi olan şeyler var şubat ayında bana maddi bi kısmet görmüş keşke olsa yav çok ihtiyacım var ahahahah

Bence nakta tabi ama black falimi okudum. Tek falim var secret cards idi. O da cok iyiymis anda. Sadece vade yok. Genelde vade vermiyor demislerdi. Burada arat istersen. Ama denemediysen kesin tavsiye ederim.

ikisini de denemedim. Birini deneyip fal defterimi kapatayim diyorum. arama yaptim da ikisinin de begenenleri var biraz daha arastirayim en iyisi :) Nokta atisi acisindan sence hangisi daha iyiymis? ben zaten gelecek kismina inanmiyorum, onemsemiyorum o yuzden.

Şimdik chitra denilince aylar önce baktırdığım fala yeniden baktım. Çok uzun bir fal ama içinde tutarsızlık var. Dediklerinin bi kısmı gerçekleşti bir kısmı ise gerçekleşmedi. Vadesi olan şeyler var şubat ayında bana maddi bi kısmet görmüş keşke olsa yav çok ihtiyacım var ahahahah

Umarım banada çıkar çıkarsa bayagı rahatlıycam çünkü..
canım çıkan şey konuşcaksınız görüşceksiniz gibi tesadüf lede tutabilecek gibi birşeymiydi yoksa bariz bişey miydi?
ben de baktırdıgım çıkan fallara göz attıgımda buluşma var arıycak gibi durunları çıkan faldan saymıyorum da artık...

Umarım banada çıkar çıkarsa bayagı rahatlıycam çünkü..
canım çıkan şey konuşcaksınız görüşceksiniz gibi tesadüf lede tutabilecek gibi birşeymiydi yoksa bariz bişey miydi?
ben de baktırdıgım çıkan fallara göz attıgımda buluşma var arıycak gibi durunları çıkan faldan saymıyorum da artık...

Bana falı çok olumsuzdu taraca nın oyuzden sonunı bilerek tatlıya bağladıgı na inanıyorum bana vadesi 2aydı 1ay kaldı chitra yla benzer konuşmuştu o da cıddıyet dedi ama işte tesadüf te olabilir

Benimkinde yer yer olumsuz yer yer olumluydu, hiç çıkmaz diyeceğim birşeyi yaşadım. Chitrayla benzerdi. İkisininde bildiği şeyler oldu. Şubat ayını beklemedeyim şuan.. Sorularımdan yola çıkacağı durumlar yoktu ikisinde de :)

ikisini de denemedim. Birini deneyip fal defterimi kapatayim diyorum. arama yaptim da ikisinin de begenenleri var biraz daha arastirayim en iyisi :) Nokta atisi acisindan sence hangisi daha iyiymis? ben zaten gelecek kismina inanmiyorum, onemsemiyorum o yuzden.
Benim favorim nakta oldugu icin ben ona cok baktirdim. Karsi tarafi kitap gibi anlatti bende. Ama black de ani (tek falim) cok iyi bilmis yani. Kredileri ayni mi bilmiyorum. Yazi turaya kaldi durum ayniysa krediler :)

Ben black'e fal yollamıştım bugün. Aslında güzeldi ya tekrar tekrar okuyorum da. Black'i seviyorum ben ilgilenmesi de güzel. Vade vermiyor fazla fallarında ama karşı tarafa ve benim için olan analizleri güzeldi. İletişim olacak dedi umarım da olur :KK51:

35-40 krediye kadar kimi önerirsiniz. Geysuya naktaya falan atmadım ben hiç herkes farklı bişey demiş aratınca bile karar veremedim o yüzden

Back
X