merhaba herkese,bayadır kadınlar kulübü tellwe sayfasını takip ediyordum,2 hafta içinde deli gibi fal baktırıyorum hiç istemesem de elimde değil,bugün siteye üye oldum,hem bazı baktırdığım kişileri yazıp sizlerle paylaşmak istedim,benim fal hikayem 5 yıl önce bitmişti ama son 2 haftadır dediğim gibi tekrar başladım
mercanteyze: özel fal baktırmışım,direk ayrıldığım kişi için olduğunu söylemişim,geri dönecek dedi bekliyorum
chitra:gerçekten anda çok iyiymiş,hiçbir detay vermemişim,sadece aşk hayatım için kapattım demişim,herşeyi anlatmış,verdiği zamanı bekliyorum
nakta:aşk kartlarına baktırmışım,onun düşünceleriyle konuşmuş,tabiki olumsuz görmüş,arayacak demiş,bekliyorum
geysu:anda çok iyiymiş,herşeyi anlatmış,onada sadece aşk hayatım için demişim,arayacak demiş vade bekliyorum
blackpearl :secret cards baktırmışım,başta sorumu sormuşum,oda souç olarak arayacak demiş
fallarkraliçesi

na da ayrıldığım kişiyle olan durumumuzu sormuşum,oda arayacağını söylemiş
asminaysun:aşk hayatım için demişim,ayrıldığımı bilmiş,hiçbişey dememiştim,arayacak demiş
gelecektenhaberler:aşk hayatım demişim,oda ayrı olduğumu,onun içi kapattığımı söylemiş ama tamamen olumsuz bir sonuç yazmış malesef,dilerim çıkmaz
rewsenanne

nada sadece aşk hayatım demişim,bu kişiye niyetlenip kapatmışsın demiş,oda arayacağını ama sonucun olumsuz olacağını söylemiş
merlin07:ayrıldığım kişiyle olan durumum demişim,oda çok olumsuz konuşmuş,umarım çıkmaz
akrepgöz:durugörü baktırmışım,ayrıldığım kişiyi sorduğum halde bana alakasız tavsiyeler vermiş,başka biriyle tanıştırmış beni,sorduğum kişi ile ilgili hiçbişey anlatmamış
benim merak ettiğim şey,hani aşk hayatım deyince genelde ayrı olduğun kişi diye mi tahmin edip başlıolar,bekar görünüo durumum,bide ben olumsuzda olsa doğrular tercihim diorum