tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet :KK43: ama iki kişiyle kalacak inşallah. Chitra'ya anlık bir durum için attım, falınustası ise yeni bir fal eklemiş açıklaması ilgimi çekti de attım. Yalnız geçen burada bir arkadaş yazmıştı Kerem diye aynı ismi almış falan. Benzer bir şey geldi başıma halen anlayamadım. Bundan 2 yıl önce falan dışarıda bir fal baktırmıştım, evleneceğim isim olarak bir isim vermişti kesin konuşmuştu, ama isimde öyle sallanacak bir şey değil ha. Pars falan yani :KK70: Gülüp geçmiştim. Şimdi falınustası da aynı isimi vermiş bu isimli biriyle evleneceksin diye ama soy isim de vermiş o nasıl oluyor hala anlayamadım
Şokun karesi falan yani... :))

Yok artik! Ikinci isim olmasin o :)
Sakin arayip bulmaya calisma adami haa, kendi dongusunde gitsin her sey :)

Ben de acaba ikinci isim mi diye düşündüm çünkü baya nadir bir isim. Ben de nereden bulacaksam gözünü çıkarmışım :D Vallahi aratmadım dersem yalan olur ama bulamadım. Sözde okulumdanmış bu kişi

merhaba herkese,bayadır kadınlar kulübü tellwe sayfasını takip ediyordum,2 hafta içinde deli gibi fal baktırıyorum hiç istemesem de elimde değil,bugün siteye üye oldum,hem bazı baktırdığım kişileri yazıp sizlerle paylaşmak istedim,benim fal hikayem 5 yıl önce bitmişti ama son 2 haftadır dediğim gibi tekrar başladım
mercanteyze: özel fal baktırmışım,direk ayrıldığım kişi için olduğunu söylemişim,geri dönecek dedi bekliyorum
chitra:gerçekten anda çok iyiymiş,hiçbir detay vermemişim,sadece aşk hayatım için kapattım demişim,herşeyi anlatmış,verdiği zamanı bekliyorum
nakta:aşk kartlarına baktırmışım,onun düşünceleriyle konuşmuş,tabiki olumsuz görmüş,arayacak demiş,bekliyorum
geysu:anda çok iyiymiş,herşeyi anlatmış,onada sadece aşk hayatım için demişim,arayacak demiş vade bekliyorum
blackpearl :secret cards baktırmışım,başta sorumu sormuşum,oda souç olarak arayacak demiş
fallarkraliçesi:ona da ayrıldığım kişiyle olan durumumuzu sormuşum,oda arayacağını söylemiş
asminaysun:aşk hayatım için demişim,ayrıldığımı bilmiş,hiçbişey dememiştim,arayacak demiş
gelecektenhaberler:aşk hayatım demişim,oda ayrı olduğumu,onun içi kapattığımı söylemiş ama tamamen olumsuz bir sonuç yazmış malesef,dilerim çıkmaz
rewsenanne:onada sadece aşk hayatım demişim,bu kişiye niyetlenip kapatmışsın demiş,oda arayacağını ama sonucun olumsuz olacağını söylemiş
merlin07:ayrıldığım kişiyle olan durumum demişim,oda çok olumsuz konuşmuş,umarım çıkmaz
akrepgöz:durugörü baktırmışım,ayrıldığım kişiyi sorduğum halde bana alakasız tavsiyeler vermiş,başka biriyle tanıştırmış beni,sorduğum kişi ile ilgili hiçbişey anlatmamış

benim merak ettiğim şey,hani aşk hayatım deyince genelde ayrı olduğun kişi diye mi tahmin edip başlıolar,bekar görünüo durumum,bide ben olumsuzda olsa doğrular tercihim diorum

merhaba herkese,bayadır kadınlar kulübü tellwe sayfasını takip ediyordum,2 hafta içinde deli gibi fal baktırıyorum hiç istemesem de elimde değil,bugün siteye üye oldum,hem bazı baktırdığım kişileri yazıp sizlerle paylaşmak istedim,benim fal hikayem 5 yıl önce bitmişti ama son 2 haftadır dediğim gibi tekrar başladım
mercanteyze: özel fal baktırmışım,direk ayrıldığım kişi için olduğunu söylemişim,geri dönecek dedi bekliyorum
chitra:gerçekten anda çok iyiymiş,hiçbir detay vermemişim,sadece aşk hayatım için kapattım demişim,herşeyi anlatmış,verdiği zamanı bekliyorum
nakta:aşk kartlarına baktırmışım,onun düşünceleriyle konuşmuş,tabiki olumsuz görmüş,arayacak demiş,bekliyorum
geysu:anda çok iyiymiş,herşeyi anlatmış,onada sadece aşk hayatım için demişim,arayacak demiş vade bekliyorum
blackpearl :secret cards baktırmışım,başta sorumu sormuşum,oda souç olarak arayacak demiş
fallarkraliçesi:eek:na da ayrıldığım kişiyle olan durumumuzu sormuşum,oda arayacağını söylemiş
asminaysun:aşk hayatım için demişim,ayrıldığımı bilmiş,hiçbişey dememiştim,arayacak demiş
gelecektenhaberler:aşk hayatım demişim,oda ayrı olduğumu,onun içi kapattığımı söylemiş ama tamamen olumsuz bir sonuç yazmış malesef,dilerim çıkmaz
rewsenanne:eek:nada sadece aşk hayatım demişim,bu kişiye niyetlenip kapatmışsın demiş,oda arayacağını ama sonucun olumsuz olacağını söylemiş
merlin07:ayrıldığım kişiyle olan durumum demişim,oda çok olumsuz konuşmuş,umarım çıkmaz
akrepgöz:durugörü baktırmışım,ayrıldığım kişiyi sorduğum halde bana alakasız tavsiyeler vermiş,başka biriyle tanıştırmış beni,sorduğum kişi ile ilgili hiçbişey anlatmamış

benim merak ettiğim şey,hani aşk hayatım deyince genelde ayrı olduğun kişi diye mi tahmin edip başlıolar,bekar görünüo durumum,bide ben olumsuzda olsa doğrular tercihim diorum
Gelism3 oldu mu peki hic arayan soran :)

Vallahi fal atmaktan nerdeyse sıkıldım tam bir yere umut bağlıyorum bir yerden duyuyorum şu iyi diye baktırıyorum hep farklı. Az evvel ZeynepAna diye bir kadına gönderdim falım 35. sıraya düştü. Enerjim düşük gün içinde göndericem demiş. Offff artık ne yapacağımı bilmiyorum geçen Naktaya atmıştım Nakta fena değildi. ZeynepAna gönderirse size söylerim.

Vallahi fal atmaktan nerdeyse sıkıldım tam bir yere umut bağlıyorum bir yerden duyuyorum şu iyi diye baktırıyorum hep farklı. Az evvel ZeynepAna diye bir kadına gönderdim falım 35. sıraya düştü. Enerjim düşük gün içinde göndericem demiş. Offff artık ne yapacağımı bilmiyorum geçen Naktaya atmıştım Nakta fena değildi. ZeynepAna gönderirse size söylerim.
35. sıra ne ya :O Ben de Zeynep Ana yı merak ettim ama açıklaması inandırıcı gelmedi. 85 yasında bırakın klavye kullanmayı fal bakmayı doğru dürüst konuşamaz bile ve hafızası onu zorlar...

Herhalde bir yakınından yardım alıyor diye düşünüyorum. Çünkü bana gelen mesajda Zeynep Anadan Bilgilendirme olarak yazılmıştı. Artık bilmiyorum daha bekliyorum. :D

Herhalde bir yakınından yardım alıyor diye düşünüyorum. Çünkü bana gelen mesajda Zeynep Anadan Bilgilendirme olarak yazılmıştı. Artık bilmiyorum daha bekliyorum. :KK70:

Ay gulunmez boyle seye ama ote taraftan mesaj yollar gibi " zeynep anadan bilgilendirme " nedir ya:)))) tellweyi analar bacilar ablalar basmis bu arada:KK70::KK70:

Arkadaslar biriniz tellwe de hep fal baktiran prenses'e is bulsun lutfen:) garibimin kendi derdi bitti, bir de sezai'ye is bulmaya calisiyor:KK70:

Hanımlar ZeynepAna göndermiş falımı anlık analizi güzel yapmış beğendim olumlu olumsuzda söylemiş. Beğendim diye bilirim. Geleceği göreceğiz :)
Nokta atışı var mı peki? Yoksa herkese uyabilecek türden şeyler mi? Bu arada sabah 34 fal baktığını sanmıyorum, sırayı 20-25 ten başlatıyor olabilir çünkü denemek için ben de gönderdim ve benim de sıram aynen senin gibi geldi

Back
X