tellwe.com'da bakılan fallar!

Can'ım hep gelecekten bahsetmiş ask hayatımı sordum net olarak mantık olarak ilişkim olmasa da görüştüğüm insanı bilmesi lazımdı bilemedi ... Eski sevgilimle konuşacağımı ama olmayacağını söylemiş 5 ay sonra biriyle deneyeceğimi o Zaman eski sevgilimin pişman olacağını söylemiş yani bilemedim su an
Yani su an konuştuğumu bilemedi soru sordum adını verdim yine bişi demedi anlamadım ben cünkü ne gecmiş ne de su an olmayınca sırf gelecek olunca inandırıcı gelmiyor birde bana böylr söylüyorlar falan demiş iyice gıcık bir durum :) onlar ne bilecek sanki

Yani su an konuştuğumu bilemedi soru sordum adını verdim yine bişi demedi anlamadım ben cünkü ne gecmiş ne de su an olmayınca sırf gelecek olunca inandırıcı gelmiyor birde bana böylr söylüyorlar falan demiş iyice gıcık bir durum :) onlar ne bilecek sanki

vallahi bana biri rastladi gayette biliyorlar:)ya pat pat yazmis canimsiz cicimsiz (severim boyle fallari) ama sorulardan gitmis olabilir. Benim kafami kasritiran ne fali yollarsan yolla farketmez, ben kendim bakmiyorum demis. bence ustele sorunu, bana cok yogunum dedi ondan detayli yazmamis bence. Ama baskalarini formek lazim, bakalim onlara ne demisler

vallahi bana biri rastladi gayette biliyorlar:)ya pat pat yazmis canimsiz cicimsiz (severim boyle fallari) ama sorulardan gitmis olabilir. Benim kafami kasritiran ne fali yollarsan yolla farketmez, ben kendim bakmiyorum demis. bence ustele sorunu, bana cok yogunum dedi ondan detayli yazmamis bence. Ama baskalarini formek lazim, bakalim onlara ne demisler
Kim bu peki?

17. Sıradaydım 2 saatte falım bakıldı böyle söyleyince ürkütücü sen de baktıysan beğendin mi Aynısını bana da demiş bu fal olarak nitelemiyorum onlar söylüyor falan ya bilemedim su an bakalım

Bi banu yılmaz maduruda benim yildizname at demişti daha ayrıntı için ben kahve yollamıştım kısaydı falı ama an durum analizi iyiydi bir defa baktırdım zaten
Cinnibara da baktırdım kahve anda iyiydi zaman vermişti beş hafta diye çok emindi geçeli bir ay oldu zannedersem bende hep anda iyiler gerisi yok

35 kredim var 20 sini yeşil çingene için harcayacağım :) o yüzden bana 15 kredilik fena değil dediğiniz anda iyi olan bir falcı önerebilir misiniz?

Bi banu yılmaz maduruda benim yildizname at demişti daha ayrıntı için ben kahve yollamıştım kısaydı falı ama an durum analizi iyiydi bir defa baktırdım zaten
Cinnibara da baktırdım kahve anda iyiydi zaman vermişti beş hafta diye çok emindi geçeli bir ay oldu zannedersem bende hep anda iyiler gerisi yok
Bana da Cinnabar bir konuda 10 gün gibi kısa bir süre vermişti, baktıralı 1,5 aydan fazla oldu dediği gibi olmadı. Onun dışında adım atmaz dediği kişi adım attı.

kızlar ecem23'e baktırdım yeni,çok güzel cevaplamış sorumu,bakalım beklemedeyim dediklerini,onuda burdan forumda araştırıp atmıştım,baktıranlar vardır dedikleri oldu mu yada anı iyi söylemiş miydi?

ilk defa mercan teyze diye birine kahve attım ve genel durumu açıkladım. bana yaşadığımız ayrılığın neden kaynaklı olduğunun 2 sebebini hatta tetikleyen 3. durumu açık açık söylemiş. kasım ayı olarak bi durumla ilgili vade verdi açıkcası çok olumlu bir durum beklemiyordum faldan ama bakımdan memnun kaldım şimdilik denenebilir bence

tellwe de 10 gün içinde fal iade edemezsiniz diyor ya aynı falı mı kastediyor acaba iade istediğim aynı falı mı 10gun sonra iade ettiririm

ilk defa mercan teyze diye birine kahve attım ve genel durumu açıkladım. bana yaşadığımız ayrılığın neden kaynaklı olduğunun 2 sebebini hatta tetikleyen 3. durumu açık açık söylemiş. kasım ayı olarak bi durumla ilgili vade verdi açıkcası çok olumlu bir durum beklemiyordum faldan ama bakımdan memnun kaldım şimdilik denenebilir bence
bende ilk ona baktırmıştım bakalım dediği zamanı beklemedeyim,umarım çıkar

ilkay gürden falım geldi,gerçekten denilen kadar varmış,gerçekleri anlatmış,analizi çok çok iyiydi,pembeci hiç değil zaten,bakalım sonuçta umarım dediği gibi olur

Kizlar fal baktirmadikca paranoyami buyutmeye mi basladim bilemiyorum ama falinustasi ile medyumname profilindeki resim ayni kisi gibi geliyor mu size de?
Leyla bu iki fotodaki kişileri benzetmeyi nasıl başardın bilmiyorum ama gerçekten uzaktan yakından alakası yok :) Falın ustası daha oval bir yüze sahip burnu kalkık, medyumname daha kalp bir yüz yapısı ve düz bir burnu var. İki foto arasındaki tek benzerlik aynı diagonal duruş açılarıyla sadece tek gözlerinin alt kısmının görünmesi fakat her kimin fotolarıysa profil fotoları tamamen ayrı kişiler. Bu arada yazım tarzlarında benzerlik olup olmadığına bir bak istersen.

Back
X