tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar elcin666 bana tamamı nokta atışı bir fal baktı. Ve ben hiç açık yorum yapmam. Herkese açık soru da sormam. Tek ihtimal aynı kişi veya gurup olma ihtimali kalıyor. Onu da degerlendirdim. Meslegimle alakalı en ufak bir detay vermemistim daha önce baktirdiklarima çünkü karar asamasindaydim. Yeni tercih ettim ne yapacağımı. Psikolog olacağım. Bana içinde i ve g olan bir mesleğin olacak dedi. Erkek arkadasimin da mesleğini bildi. Bu bir gurup olsa yapacağım işi bilemeyebilirdi. Fal baştan aşağı nokta atışı. Anlamadığım şu. Aramızda bir çok kişiye ya eksik yanlış ya da enerjisi tutmamış oluyor çünkü herkes paranoyali davranıyor haliyle. Hak veriyorum ama bence şans verin deneyin hatta çok farklı bir soru sorun sitede hiç sormadiginiz.

Leyla bu iki fotodaki kişileri benzetmeyi nasıl başardın bilmiyorum ama gerçekten uzaktan yakından alakası yok :) Falın ustası daha oval bir yüze sahip burnu kalkık, medyumname daha kalp bir yüz yapısı ve düz bir burnu var. İki foto arasındaki tek benzerlik aynı diagonal duruş açılarıyla sadece tek gözlerinin alt kısmının görünmesi fakat her kimin fotolarıysa profil fotoları tamamen ayrı kişiler. Bu arada yazım tarzlarında benzerlik olup olmadığına bir bak istersen.
Yok tekrar bakmam sen haklisindir. Dedim ya ben paranoya yapiyorumdur kesin. Detayli cevap iyi oldu, tesekkurler :)

Şu yeni türeyen falcılara baktırmıyorum artık vazgeçtim ya çoğu hüsran heralde para var bu işte deyip herkes atlamış kopyala yapıştır sallamasyon :KK14:

arkadaşlar yeni bir farkındalıkla buradayım :) hemen paylaşıyorum 1. elçine kahve atmıştım biliyorsunuz burda söyledim hepinize hiç bir bilgi vermeden canlı fala geldim ve birbirini zıtlayan seyler söyledi 2. si falcıgonca diye bir kullanıcıya kahve falı attım dünden beri bu falı bir yerden hatırlıyorum diyorum ARWN e 4 ay önce attığım falı hatırladım ve tekrar okudum b bu falcı goncayla aynı falı yazmış birebir ama böyle cok spesifik cümleler herkese kopyala yapıştır hatta ARWNnin falında bir yerde ablacım yazdığını gördüm bu erkek değil kız profili bile olabilir ... ve falcı gonca 2 falı birleştirirp kopyala yapıştır yapmış çünküARWN le kopyaladığı yerde iyi aksamlar yazıp başka bir falla devam etmiş....neyin içinde olduğumuzu lütfen farkedelim lütfen bu fallara umut bağlamayın arkadaşlar bende kanıtlar var isteyene atarım daha önce de bunu yaptım bilen bilir

arkadaşlar yeni bir farkındalıkla buradayım :) hemen paylaşıyorum 1. elçine kahve atmıştım biliyorsunuz burda söyledim hepinize hiç bir bilgi vermeden canlı fala geldim ve birbirini zıtlayan seyler söyledi 2. si falcıgonca diye bir kullanıcıya kahve falı attım dünden beri bu falı bir yerden hatırlıyorum diyorum ARWN e 4 ay önce attığım falı hatırladım ve tekrar okudum b bu falcı goncayla aynı falı yazmış birebir ama böyle cok spesifik cümleler herkese kopyala yapıştır hatta ARWNnin falında bir yerde ablacım yazdığını gördüm bu erkek değil kız profili bile olabilir ... ve falcı gonca 2 falı birleştirirp kopyala yapıştır yapmış çünküARWN le kopyaladığı yerde iyi aksamlar yazıp başka bir falla devam etmiş....neyin içinde olduğumuzu lütfen farkedelim lütfen bu fallara umut bağlamayın arkadaşlar bende kanıtlar var isteyene atarım daha önce de bunu yaptım bilen bilir

ElCin666 dan mi bahsediyorsunuz. Bu kisi hem Gonda hem de Arwin mi? Hepsinin profili var tabi, ben de acacagim bir profil en sonunda iyi para vallahi:)

ElCin666 dan mi bahsediyorsunuz. Bu kisi hem Gonda hem de Arwin mi? Hepsinin profili var tabi, ben de acacagim bir profil en sonunda iyi para vallahi:)
elcin666 ilişkim için kesin olmaz dediği seylere bu gün olabilir dedi zaten herkes burda büyük harfli bakımlar için samimiyetsiz yorumunu yaptı biliyorsunuz bende yaptım kesinlikle bu doğru bir cete kesin var ya.... falcıgonca ve ARWN aynı kişi

kadin tutarsiz:S
arkadaşlar tüm samimiyetimle söylüyorum size kalmış ama inanmayın su fallara ....% 80 i fake profil bunları buldukça yazdım bazıları tutuyor onlarda tesadüf bu 3 harflileri kullanıyorum diyenler bir gram inanmadım hepsi de fos cıktı tellwedekilerin... inanıyorsanız güzel seylere inannın onlar ins tutuar allaha dua edin dua her seyi çözer ama o geri dönecek bu geri dönecek bu tarz seylere inanmayın hayatınıza devam edin inanın bunlaar pskoloinizi etkileyebilir..

nakta bu adam ne istediğini kendi de bilmiyor, git bence, uzaklaşmanı istiyorlar diye bir şey demişti. bu anlatımı da çok ilginç gelmişti bana kim istiyor diye :)) adam, ben sana şu kadar aşığım bu kadar seviyorum diye mesajlaşırken araya juanita ne istediğimi bende bilmiyorum yazdı. bu çıkan fal sayılır mı kızlar :)

nakta bu adam ne istediğini kendi de bilmiyor, git bence, uzaklaşmanı istiyorlar diye bir şey demişti. bu anlatımı da çok ilginç gelmişti bana kim istiyor diye :)) adam, ben sana şu kadar aşığım bu kadar seviyorum diye mesajlaşırken araya juanita ne istediğimi bende bilmiyorum yazdı. bu çıkan fal sayılır mı kızlar :)
bence bilmis sayilir sonucta adam dile getirmis akli karisik heralde cok üstüne gitme adamin durum nedir bilmiyorum ama

bence bilmis sayilir sonucta adam dile getirmis akli karisik heralde cok üstüne gitme adamin durum nedir bilmiyorum ama

naktayı genel anlamda beğenmiştim. tutkunun olmaz dediği şeye olacak demişti, öyle de oldu olumlu sonuçlandı.sadece şunu istiyorlar, bunu istiyorlar, böyle diyorlar demesi garipti. ben akışına bırakmayı severim. kafası karışıksa yapabileceğim bir şey yok zaten. evet bilmiyorum ama seni başkasına bırakmam diyor yersem tabi, beklemedeyim..

naktayı genel anlamda beğenmiştim. tutkunun olmaz dediği şeye olacak demişti, öyle de oldu olumlu sonuçlandı.sadece şunu istiyorlar, bunu istiyorlar, böyle diyorlar demesi garipti. ben akışına bırakmayı severim. kafası karışıksa yapabileceğim bir şey yok zaten. evet bilmiyorum ama seni başkasına bırakmam diyor yersem tabi, beklemedeyim..
valla bugüne kadar nakta en begendigim fali bakti ama halen cikan bisi yok zaten eger naktanin söyledikleri benim falimda dogruysa ben hayatimdaki adami asla birakmam ama $u an gelisme göremedim .. o yüzden bisi diyemiyorum sizin durumm bence adam muhtemelen ciddi iliski korkusu yasiyor sonucta ciddiyet bekliyceksin zaten simdiki erkekler böyle sacma sapan oldu bi korkakliktir gidiyor isine gelmiyosa sevgili olma yani .. hic ugrasma kendi cabaliyorsa bisilere ztn her sey kendiliginden düzelir

kızlar kehribana tarot attım dün resmen olumsuzluk dökmüş,adamı gömmüş,olmayacak dönmeyecek filan demiş,kehribana baktıranlar lütfen cevaplarsa çok sevinirm,çıkıyo mu dedikleri yada tersi,hep olumsuz mu konuşur?

kızlar kehribana tarot attım dün resmen olumsuzluk dökmüş,adamı gömmüş,olmayacak dönmeyecek filan demiş,kehribana baktıranlar lütfen cevaplarsa çok sevinirm,çıkıyo mu dedikleri yada tersi,hep olumsuz mu konuşur?
Bir kez attım çok oldu atalı konu net olarak saglikti hiç bir şey bilemedi kahveydi benim attığım diğer soyledikleride çıkmadı

cok eski falci o hatirlamiyorum ama eski bi hesabimda baktirmadigim yoktur kapattim onu orda vardi ama cikmamisti bence tellwede iyi falci cok cok azzz
tellwede bence baktirmaya degecek isimler nakta, geysu, akrepgöz, falcinurseli ,yesilcingene(herkese tuttugu icin baktirmadim henüz) .. gibi isimler digerleride denenmesi lazim eskilere hicc atma bile cöp

Back
X