tellwe.com'da bakılan fallar!

Baktığında buraya yazar mısın canım nasıldı anda falan??

canım banu yılmaz çok kısa bakıyor fakat anda iyi gelecek için vade verdi bakalım neler olucak , anlaşılan bir şey var ben adım atmadığım sürece süreç uzuyacak bana totalde adım atma konusunu 4 falcı söyledi :( bilemiyorum kafam çok karışık gurur meselesi yapıyorum bu durumu ,ne bilim adım atarsam ezik gibi olucam sanki offf :(

tekrar dinledim şimdi sorum üzerinden konuşmuş ve gelecek odaklı hep ilk ekim 20 demiş mesela tam tersin oldu sonra da 5 ay vade vermiş netlik için bilmiyorum kızlar bana çıkmaz size çıkar herkes burda paylaştığı için yazdım bende yargılamak için değildi

tekrar dinledim şimdi sorum üzerinden konuşmuş ve gelecek odaklı hep ilk ekim 20 demiş mesela tam tersin oldu sonra da 5 ay vade vermiş netlik için bilmiyorum kızlar bana çıkmaz size çıkar herkes burda paylaştığı için yazdım bende yargılamak için değildi
Benimde sorum üzerinden konuşmuş. Soruda detay verdim ama yine de nedense karmaşası olan bi insan olduğunu bilmiş ayyy bilemedim şimdi gidip düşük puan mı versem

canım banu yılmaz çok kısa bakıyor fakat anda iyi gelecek için vade verdi bakalım neler olucak , anlaşılan bir şey var ben adım atmadığım sürece süreç uzuyacak bana totalde adım atma konusunu 4 falcı söyledi :KK43: bilemiyorum kafam çok karışık gurur meselesi yapıyorum bu durumu ,ne bilim adım atarsam ezik gibi olucam sanki offf :KK43:
Bana da adım at diyen tek falcı
Aklım karıştı off :s

kızlar bende medyumzagnos a baktırdım geysu kadar detaylı bir analiz olmasa da sahısları neden ayrıldığımızı suanki sevgilisiyle olan ilişkisini herkesin söylediği ile paralel seyler söyledi gelecek olarak da her falcının dediği gibi sonu yok bunların ne kadar mutlu olurlarsa olsun dedi. Son 1 haftada fala 80 lira harcamışım artık müsaade bana...
Birde tarot baktırıcam bazen kartları beğenmeyip yeniden tarot secip atıyorum ama istediğim kadar farklı seceyim bakan kisi tekrar kart acıp öyle yprumluyor benim sectiklerimin üzerine zaten ..

Back
X