tellwe.com'da bakılan fallar!

Naktada gerçekten o şekilde keskin dönüşler çok fazla bir kaç yorum daha okudum. Banada ilk falda olumlu konuştu bir kısmı çıktı bir kısmı içinde 11. Ay diye vade verdi. İkinci falı baktırayım dedim ekmek kuyruğu gibi sıraya takıldım.
Bana bir de Burak diye bir isim kaçırdı ağzından :)) Sonra kaçırdığının farkına o da vardı, bu ismi not edin sanıyorum bu isimli biri karşınıza çıkacak dedi.....

Zzaten akşam üstü fena keklendim. İstanbul'da fal falcılar topiğinde Zeliha diye bir falcı türettiler kefal gibi atladım :) Meğer çoklu profillerden gol yemişiz :)) Artık inceldiği yerden kopsun... Geysu da dönecek diyecek nasıl olsa :)))

Ben tarot baktırdım. Valla 7 krediye süper bakmış.

Yorumu gerçekçi, pembeci değil ama öyle rahatsız edici, negatif, uğursuz bir enerjisi yok kesinlikle. Ben enerjisini sevdim, fiyatı da çok çok uygunken baktırın içinizde kalmasın derim:)
Cherry seni dinleyerek ben de bi fal atıyorum şimdi o zaman kendisine.

Zzaten akşam üstü fena keklendim. İstanbul'da fal falcılar topiğinde Zeliha diye bir falcı türettiler kefal gibi atladım :) Meğer çoklu profillerden gol yemişiz :)) Artık inceldiği yerden kopsun... Geysu da dönecek diyecek nasıl olsa :)))
Geysu bende iyi degildi. Enerjimiz tutmadi ya da kahvede daha iyi belki de. Ben kart atmistim. Ama yine de bende durust bir intiba uyandirdi. Arastirmayla isi olmaz bence. Okuyor olsa bile uye isimlerini eslestirip ona gore yazmaz bence yani. Ama senin hep aklinda olsun. Atinca yazma sonra yaz :) hadi yazdin sirani yazma :))

Geysu bende iyi degildi. Enerjimiz tutmadi ya da kahvede daha iyi belki de. Ben kart atmistim. Ama yine de bende durust bir intiba uyandirdi. Arastirmayla isi olmaz bence. Okuyor olsa bile uye isimlerini eslestirip ona gore yazmaz bence yani. Ama senin hep aklinda olsun. Atinca yazma sonra yaz :) hadi yazdin sirani yazma :))

Peki :)) Geysuya kahvede daha iyi diyenleri okuyunca ben de kahve attım.

Alışınca buraların kurdu olursun merak etme :) çok fal baktırınca insan kim iyi kim kötü kim fake hemen anlıyor çakala bağlıyor yani :)

Alışınca buraların kurdu olursun merak etme :) çok fal baktırınca insan kim iyi kim kötü kim fake hemen anlıyor çakala bağlıyor yani :)

Ben geçtiğimiz Temmuz ayından önce arada bir fal baktırırdım. Damlalar Tuğba, Pendik Safiye, Göztepe Neval, Basirly Can çook önceden de (yaklaşık 9,10 sene önce) Bakırköy'de baktırırdım ama asla böyle yoğun değildi. Temmuzdan itibaren ise oldukça fazla olmak üzere fal attım, baktırdım, telde de baktırdım ama henüz pişmemişim onu anladım :))))

Chitra'ya baktırdın mı kız?

Ben geçtiğimiz Temmuz ayından önce arada bir fal baktırırdım. Damlalar Tuğba, Pendik Safiye, Göztepe Neval, Basirly Can çook önceden de (yaklaşık 9,10 sene önce) Bakırköy'de baktırırdım ama asla böyle yoğun değildi. Temmuzdan itibaren ise oldukça fazla olmak üzere fal attım, baktırdım, telde de baktırdım ama henüz pişmemişim onu anladım :))))
Acemilikten bahsedilince aklima geldi. MissCherryBlossom MissCherryBlossom bak dinle :)
Ben burada ne kadarliktim bilmem ozelden bir arkadasla, bir falciyla ilgili yazisiyordum. Bana cherry de begeniyor o'nu dedi. Ben de tellwedeki cherrycoco sandim, aa dedim kadin kendi rakibi icin guzel konusmus :)) daha seni tanimiyordum :)))) ama o konusmada adini ilk kez duydum, aydinlandim :D

Yakinda degil ama mayis ile haziranda toplam 4 5 falim vardir. Bende iyi hala chitra, falina aykiri bir durumum yok. (Ay zaten olmasin insallah)
Sen?

İnanmicaksın ama baktırmadım kız!
Artık akıllandım pahalılara baktırmıyorum. 30 çok geldi baktırmadım(büyük gelişme)

İnanmicaksın ama baktırmadım kız!
Artık akıllandım pahalılara baktırmıyorum. 30 çok geldi baktırmadım(büyük gelişme)
Aslina bakacak olursak simdinin yuksek ucretli falcilari da elbet basladiklarinda dusuk fiyata bakiyorlardi. Enerji meselesi sekerim :) cikacaksa 5tl lik falda cikacaktir. Hayirlisi olsun ;)

Back
X