tellwe.com'da bakılan fallar!

Selam
Burdaki yorumlara bakarak yesilcingeneye kahve falı attım
Sevgilimle ayrılmıştık ve her şey çok ciddiydi. Dönüş yoktu kesinlikle. O istemedi daha doğrusu beni.
Fal attım; bana dedi ki sevgilin ayrılığın getirdiği bir mesafe koymuş aranıza. Ama kadersel olarak hala ayrılmış değilsiniz kendini üzme dedi. 5 vade verdi. 5. gün de olabilir 5. hafta da olabilir dedi.
Ve biz ayrılığın 5.gününde barıştık Allahıma şükürler olsun her şey yolunda :)

Bir de işsiz olduğumdan iş aradığımdan bahsettim ona da 7li vadeler verdi. Bakalım çıkarsa onu da eklerim buraya :)
Çingeneye 9 ay önce baktırmışım. Bana da 5 li vade vermiş. 5 gün ya da 5 ay yani. Hiçbişey de olmadı. O ballandıra ballandıra tarif ettiği adam çıkmadı karşıma.

Selam
Burdaki yorumlara bakarak yesilcingeneye kahve falı attım
Sevgilimle ayrılmıştık ve her şey çok ciddiydi. Dönüş yoktu kesinlikle. O istemedi daha doğrusu beni.
Fal attım; bana dedi ki sevgilin ayrılığın getirdiği bir mesafe koymuş aranıza. Ama kadersel olarak hala ayrılmış değilsiniz kendini üzme dedi. 5 vade verdi. 5. gün de olabilir 5. hafta da olabilir dedi.
Ve biz ayrılığın 5.gününde barıştık Allahıma şükürler olsun her şey yolunda :)

Bir de işsiz olduğumdan iş aradığımdan bahsettim ona da 7li vadeler verdi. Bakalım çıkarsa onu da eklerim buraya :)

Çingeneye 9 ay önce baktırmışım. Bana da 5 li vade vermiş. 5 gün ya da 5 ay yani. Hiçbişey de olmadı. O ballandıra ballandıra tarif ettiği adam çıkmadı karşıma.

Yesilcingene herkese 5li vade mi veriyor banada öyle dedi...

bana bakmıştı nakta açıkçası durumumla ilgili uzun bir vade verdi.
anda bana göre doğru ama sonuçta karşı tarafı bilmediğim için hisleri konusunda doğru mu dedi bilemiyorum
nakta çıktı mı sana cnm
Evet genelde çıkıyor. Bir de bazen çok olumsuz konuşuyor umutsuzluga kapılıyorum

Back
X