- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #18.141
Falcianayi deneyen oldu mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nakta benceKızlar nolur birini önerin ya karşı tarafın hislerini bilen en iyi kim?
bana bakmıştı nakta açıkçası durumumla ilgili uzun bir vade verdi.Nakta bence
Çingeneye 9 ay önce baktırmışım. Bana da 5 li vade vermiş. 5 gün ya da 5 ay yani. Hiçbişey de olmadı. O ballandıra ballandıra tarif ettiği adam çıkmadı karşıma.Selam
Burdaki yorumlara bakarak yesilcingeneye kahve falı attım
Sevgilimle ayrılmıştık ve her şey çok ciddiydi. Dönüş yoktu kesinlikle. O istemedi daha doğrusu beni.
Fal attım; bana dedi ki sevgilin ayrılığın getirdiği bir mesafe koymuş aranıza. Ama kadersel olarak hala ayrılmış değilsiniz kendini üzme dedi. 5 vade verdi. 5. gün de olabilir 5. hafta da olabilir dedi.
Ve biz ayrılığın 5.gününde barıştık Allahıma şükürler olsun her şey yolunda :)
Bir de işsiz olduğumdan iş aradığımdan bahsettim ona da 7li vadeler verdi. Bakalım çıkarsa onu da eklerim buraya :)
Selam
Burdaki yorumlara bakarak yesilcingeneye kahve falı attım
Sevgilimle ayrılmıştık ve her şey çok ciddiydi. Dönüş yoktu kesinlikle. O istemedi daha doğrusu beni.
Fal attım; bana dedi ki sevgilin ayrılığın getirdiği bir mesafe koymuş aranıza. Ama kadersel olarak hala ayrılmış değilsiniz kendini üzme dedi. 5 vade verdi. 5. gün de olabilir 5. hafta da olabilir dedi.
Ve biz ayrılığın 5.gününde barıştık Allahıma şükürler olsun her şey yolunda :)
Bir de işsiz olduğumdan iş aradığımdan bahsettim ona da 7li vadeler verdi. Bakalım çıkarsa onu da eklerim buraya :)
Çingeneye 9 ay önce baktırmışım. Bana da 5 li vade vermiş. 5 gün ya da 5 ay yani. Hiçbişey de olmadı. O ballandıra ballandıra tarif ettiği adam çıkmadı karşıma.
Fal sepeti Nesibe anda nasıl sizce çıkıyor mu? Karşı taraf konusunda nsl?
Banada bi sene önce baktırdığım ilk fala 5 li vade vermişti.Yesilcingene herkese 5li vade mi veriyor banada öyle dedi...
Evet genelde çıkıyor. Bir de bazen çok olumsuz konuşuyor umutsuzluga kapılıyorumbana bakmıştı nakta açıkçası durumumla ilgili uzun bir vade verdi.
anda bana göre doğru ama sonuçta karşı tarafı bilmediğim için hisleri konusunda doğru mu dedi bilemiyorum
nakta çıktı mı sana cnm
Bende Naktaya baktırdım da vadeleriyle mi çıktı sizde gecikme olurmu yad bende çok olumlu konuştuEvet genelde çıkıyor. Bir de bazen çok olumsuz konuşuyor umutsuzluga kapılıyorum
nakta ile yeşilçingene genelde paralel şeyler mi söylüyo?Bende Naktaya baktırdım da vadeleriyle mi çıktı sizde gecikme olurmu yad bende çok olumlu konuştu
Bende ikisi paralel ama yeşilçingene bana vade vermiyor uzun zamandır nakta vade verdi amanakta ile yeşilçingene genelde paralel şeyler mi söylüyo?
Hemen hemen tutuyor verdigi tatihlerde. Hatta ilk baktirdigimda söylediği gün olmustuBende Naktaya baktırdım da vadeleriyle mi çıktı sizde gecikme olurmu yad bende çok olumlu konuştu
Nasıl ya nakta olumsuz şeyler mi dediNakta bu sefer yikti benigercekler acitiyor
1. Falim olumluydu 2.falim olumsuz gördü zaten durumda parlak degildi acikcasi..Nasıl ya nakta olumsuz şeyler mi dedi
Sanki hiç kötü bişey diyemez gibi bakıyo ses tonu fln :s
Yani olacak dediği bişeye sonradan olmayacak mı dedi1. Falim olumluydu 2.falim olumsuz gördü zaten durumda parlak degildi acikcasi..
bende çıkmadı çok şükür ilk ve son falim oldu kendisine enerji meselesi tabikiNakta bu sefer yikti benigercekler acitiyor
İş konusunda bana ilk falında olumluyken 2.sinde olumsuz konuştu.Dediği gibi olumsuz şekilde ilerliyor şuanDaha önce nakta böyle yaptı mı kızlar?
Canim şunu unutma o an öyle soylemistir ama bizim tercihlerimiz de sonucu etkiler. Bir de enerji meselesiDaha önce nakta böyle yaptı mı kızlar?