tellwe.com'da bakılan fallar!

Arkadaşlar telwe de yeşilçingeneye baktırayım diye kredi yükledim benimle enerjisi uyuşmamış. Kredimi kime kullanayım kimi önerirsiniz?

Kızlar akrepgöz benim için inanılmaz bir hayal kırıklığıydı. Sallamasyon bile değil.

Yeşilçingeneye fallar gönderdim çok tutmadı sonra başka bir hesaptan gönderdim ordan iade etti enerji tutmadı diye.

Geysu öneririm uygunsa krediniz.

Kızlar akrepgöz benim için inanılmaz bir hayal kırıklığıydı. Sallamasyon bile değil.

Yeşilçingeneye fallar gönderdim çok tutmadı sonra başka bir hesaptan gönderdim ordan iade etti enerji tutmadı diye.

Geysu öneririm uygunsa krediniz.

Ben gecen sana yazdim akrwpgöz kötü diYe

Ecem23 e yilin son falini attim ve yeter artik dedim.2018 de daha az falli gunlere bu ay biraz abartmisim 100 tl lik fal atmisim ,40 tl si nakta zaten :))))).

Serüvene atmıştım o da herkese uyacak fal gönderdi bana.

bana sadece adamın hayatındaki birseyi bildiği için korktum ama onceki falları okuma ihtimali varsa bilebilir yorumlar onu uçurmuş oyuzden attım ona ben hatta buyuzden baktımki ilişkimi bitirsem iyi olur galiba

öncesinde akrepgoze attım benzer seylerfi ama felaket tablosu çizmiş akrepgoz kızlar sizcede o çok uzak geleceği gormuyormu bana enaz 10yıl çizmişki ben 30yaşındayım yani olumsuz soylemesi değilde o kadında garip olan birsey var yaa

ilk falıyla celişti anlamadım aöa serüven i uçurmuşlar

Selam kızlar az az yazarım ama bilirsiniz yılların fal baktırıcısıyım ve bugün kafam aşırı atmış durumda.
Tabi ki benim adam yüzünden. Bende bozulmuş psikolojimle fal bile beklemeye tahamülüm kalmadığından nakta, banu yılmaz ve herraya aynı anda fal attım.
Allah affetsin :KK14:
Umarim istedigin gibi olur her sey. O dayanamayip fal atmayi bilirim. Hepsine ilk kez mi attin?
Nakta da banu da bende gercekci idiler. Banu baska fala yonlendirme yapmaya baslamisti cok, umarim yapmaz sende. Herra yi bilmiyorum.

Umarim istedigin gibi olur her sey. O dayanamayip fal atmayi bilirim. Hepsine ilk kez mi attin?
Nakta da banu da bende gercekci idiler. Banu baska fala yonlendirme yapmaya baslamisti cok, umarim yapmaz sende. Herra yi bilmiyorum.
herrayı severim fiyatına göre kısa yazar ama genelde tutar.Banuya 2. falım beni ilkinde yönlendirdi mum falına ama atmadım.
Naktaya ilk. Onda çok tereddütteydim ben deneyeyim dedim.

Back
X