- 8 Nisan 2017
- 197
- 407
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #19.081
Kızlar akrep göze ne atmalı sizce?
durugörü genel de öyle atmıştık. Benim sonuncusu pek tuttu sayılmaz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar akrep göze ne atmalı sizce?
Kızlar akrepgöz benim için inanılmaz bir hayal kırıklığıydı. Sallamasyon bile değil.
Yeşilçingeneye fallar gönderdim çok tutmadı sonra başka bir hesaptan gönderdim ordan iade etti enerji tutmadı diye.
Geysu öneririm uygunsa krediniz.
Ah kardeşimUmutlu1988 unutmuşum. Bir de kızlardan birinin falı çıkınca bir gazla attım. Umarım iade etme alışkanlığı vardır. Zira ucuz da değil.
Bende yeşilçingene falımı iade etti diye zanale yi denedim 10 dk içinde yapılan sakız falı gibiydi üstüne de katina, evlilik falı at falan demişZanale ye atma derim bana çok kötü sakız falı atmıştı
Serüvene atmıştım o da herkese uyacak fal gönderdi bana.
Umarim istedigin gibi olur her sey. O dayanamayip fal atmayi bilirim. Hepsine ilk kez mi attin?Selam kızlar az az yazarım ama bilirsiniz yılların fal baktırıcısıyım ve bugün kafam aşırı atmış durumda.
Tabi ki benim adam yüzünden. Bende bozulmuş psikolojimle fal bile beklemeye tahamülüm kalmadığından nakta, banu yılmaz ve herraya aynı anda fal attım.
Allah affetsin![]()
herrayı severim fiyatına göre kısa yazar ama genelde tutar.Banuya 2. falım beni ilkinde yönlendirdi mum falına ama atmadım.Umarim istedigin gibi olur her sey. O dayanamayip fal atmayi bilirim. Hepsine ilk kez mi attin?
Nakta da banu da bende gercekci idiler. Banu baska fala yonlendirme yapmaya baslamisti cok, umarim yapmaz sende. Herra yi bilmiyorum.
canım ilkinde baktı ama falın sonunda yönlendirdi. Merak ediyorum yine mi aynı şeyi yapacak diye.Ay bakalım Banu bakacak mıbabyster yoksa başka fala mı yönlendirecek