tellwe.com'da bakılan fallar!

evremdamla dan geldi falım.Ama çok genel geçer şeyler söylemiş.Beklentiyi yüksek tuttum sanırım :olamaz: biraz da burdaki yorumlardan kaynaklı.Benim hala favorim chitra.Bir de okaliptus49 diye biri var.Akrepgöz ile tarzları çok benziyor.Hatta acaba o mu dedim ama sanırım değil.Akrepgöz daha azeri gibi konuşuyor.Bu rus gibi türkçe aksanı var.15 dk gibi kısa bir süre de baktı.Ve söylediği şeyler yaptığı tarif olsun başarılıydı.Beğendim yani.Tarihler tutar mı bilemiyorum.Fakat hoşlandığım kişiyi fiziksel olarak ta doğru tarif etmişti.

encokempatiyi deneyen var mı kızlar? Arattım ama çok az kişi baktırmış
Şöyle söyliyim encokempatiye burada baska fal atan oldumu bilmiyorum ama ben 7-8 kere kendisine fal attım en son falımıda geçen hafta yaşadığım zor bir olay üzerine gönderdim o kadında şöyle bişey var neyse onu anlatıyor ve anlık durumları kişilik analizleri çok iyi geleceğe dair anlattıklarından da yaşadığım olaylar oldu ve sürekli olarak bu attığım 7-8 fal ardı ardına yaşadıklarımın çıkmasından kaynaklıydı, ilişkin hakkında yorumları olumsuzsa bile asla yanlış fikir vermeyen çok nazik ve iyi niyetle fal bakan bir insan bir de canlı falını tavsiye ediyorum kadın adeta yoğunlaştığında detayın kralını veriyor valla beni 2 kere dumura uğrattı kendisi. Kafanı karıştıracak bir falcı değil aksine pembe tablo çizmeden neyse onu aktaran birisi canım deneyimlerim bu falcı hakkında bu kadar.

evremdamla dan geldi falım.Ama çok genel geçer şeyler söylemiş.Beklentiyi yüksek tuttum sanırım :olamaz: biraz da burdaki yorumlardan kaynaklı.Benim hala favorim chitra.Bir de okaliptus49 diye biri var.Akrepgöz ile tarzları çok benziyor.Hatta acaba o mu dedim ama sanırım değil.Akrepgöz daha azeri gibi konuşuyor.Bu rus gibi türkçe aksanı var.15 dk gibi kısa bir süre de baktı.Ve söylediği şeyler yaptığı tarif olsun başarılıydı.Beğendim yani.Tarihler tutar mı bilemiyorum.Fakat hoşlandığım kişiyi fiziksel olarak ta doğru tarif etmişti.

Chitra'ya ne atıyorsunuz?

Benim de Evremdamla falım geldi ve asla beni şaşırtacak bir şey, bir nokta atışı yok. Bana uymayan kısımlar dahi var. Sorularımdan gitmiş sadece ve yeterince spesifik sormamışım. Pardon da herseyi anlatacaksam neden fal baktırayım diye yorum yazasım var. Yeterince açık ve net sorduğumu düşünüyorum, ayrıntılara girildikçe üzerine tahmin yürütüp hikaye yazmak çok daha kolaylaşır gibi geliyor bana. Bir konuda vade verdi yine de olur da çıkarsa buraya yazmayı borç bilirim. Cesar'ın hakkı Cesar'a

ecem23 genel olarak hep olumsuz mu kızlae baktiranlar yazabilir mi?
En olumsuz falımdı. Söylediklerinin de tam tersi oldu çok şükür... Hiç tavsiye etmem...
Olumsuz olması dışında kişi analizleri falan da sıfırdı. Bildiği tek bir şey yoktu...

Back
X