tellwe.com'da bakılan fallar!

Ve yollanmis fincan resimlere Hic yorum yapmadi, tei cektigi kartlarla ilgili yorumu
duvarında boşu boşuna haksız ithamlarda bulunulduğunu yazmış. Bırak yaaa sen kopyala yapıştır biz bunu deyince paragraf paragraf "yok öyle bir şey ay çok kırıldım" de.. oldu tatlım bizde sana fal atalım :)

Banada sesli falımda ismimle hitap etmedi canım ama ana konu ile ilgili direk sorumla alakalı yorumlar yapmış,hatta sorum birden fazla idi,yazma sırama göre cevaplamış. Karşı tarafla ilgili,bir iki noktada tam onu anlatıyor.Geleceğide bekleyip göreceğiz..
işte benimde sorum üstünden ve konuyla alakalı yapmış yorumu çıkar çıkmaz bilemem tabi de siz kopyala yapıştır deyince isim söylemediği için acaba mı dedim.

Kızlar bana ismim ile ve karşı tarafın ismini de belirterek yorumlamıştı.Yani falı karşı tarafa çok uygundu.Birde bi arkadaşım için yorum almıştık.Onun falı Farklı ve ona da uygundu.Açıkçası tam bilemiyorum.Sadece isim olayı olduğu için buraya yorum yazmak istedim.Verdiği vadeler çıkıp çıkmayınca anlaşılır falı diye düşünüyorum.

işte benimde sorum üstünden ve konuyla alakalı yapmış yorumu çıkar çıkmaz bilemem tabi de siz kopyala yapıştır deyince isim söylemediği için acaba mı dedim.
Ayy bilmiyorum ki bende,burda iki kişiye yollamışlar bende onlardan duyup okuduğum. iyi düşünelim iyi olsun, sonuçlarımız açısından..

Kızlar bana ismim ile ve karşı tarafın ismini de belirterek yorumlamıştı.Yani falı karşı tarafa çok uygundu.Birde bi arkadaşım için yorum almıştık.Onun falı Farklı ve ona da uygundu.Açıkçası tam bilemiyorum.Sadece isim olayı olduğu için buraya yorum yazmak istedim.Verdiği vadeler çıkıp çıkmayınca anlaşılır falı diye düşünüyorum.
ya ben tekrar okudum da gerçekten güzel yorumlamış haksizlik yapmak istemem kafam biraz karışmıştı yorumları da okuyunca ama chitra ve geysudan sonra en iyi ruh halimi anlatan yorum bu paraya gerçekten fazlasıyla emek vermiş durumlarda dediği gibi şimdilik bakalım artık.

Evremdamla banada yazılı yorum atmıştı,hatta sordum sesli bakıyordunuz siz niye yazılı attınız diye,o da sistemde sorun olduğunu yazmış,genel olarak beğenmiştim ama o zamandan beri de aklımda soru işareti vardı aslında ama boşver diyodum,beni de mi öyle savsakladı acaba yaa

Evremdamla banada yazılı yorum atmıştı,hatta sordum sesli bakıyordunuz siz niye yazılı attınız diye,o da sistemde sorun olduğunu yazmış,genel olarak beğenmiştim ama o zamandan beri de aklımda soru işareti vardı aslında ama boşver diyodum,beni de mi öyle savsakladı acaba yaa
Bana özellikle sordu,sesli sistemde sorun var, beklemek istemezsen yazılı yollıyim,yoksada yarına sesli atarım sistem düzelince dedi.Beklerim dedim ve sesli yorum aldım.Özellikle sesli yorum istediğimi belirtmiştim,böyle de bir incelik yaptı,hakkını yemek istemem, o yüzden belirtmek istedim.

Arkadaşlar inanmaya ne kadar da meyillisiniz. olumlu yorum yaptı diye kopyala yapıştır yaptığına inanmak istemiyorsunuz. iki arkadaşımın aralarında 2 kişi vardı sıralama olarak. üst üste atılmış fallar değildi. Nasıl gözden kaçma bu ki? Not defterimde yazarak yolluyorum demiş ee o zaman daha da hata yapmaması lazım . üstelik asla isimle hitap etmemiş, fincandan bahsetmemiş. Bu iki arkadaşımın durum nerdeyse aynı ikisi birbirine atmasa falı aa bak kadın bildi denilecek türden. Bu spesifik dediğiniz şeyler ne çok merak ettim. Ne demesini bekliyordunuz ki evet kopyala yapıştır yaptım özür dilerim mi diyecekti:) Neyse siz bilirsiniz ne diyim.

Arkadaşlar inanmaya ne kadar da meyillisiniz. olumlu yorum yaptı diye kopyala yapıştır yaptığına inanmak istemiyorsunuz. iki arkadaşımın aralarında 2 kişi vardı sıralama olarak. üst üste atılmış fallar değildi. Nasıl gözden kaçma bu ki? Not defterimde yazarak yolluyorum demiş ee o zaman daha da hata yapmaması lazım . üstelik asla isimle hitap etmemiş, fincandan bahsetmemiş. Bu iki arkadaşımın durum nerdeyse aynı ikisi birbirine atmasa falı aa bak kadın bildi denilecek türden. Bu spesifik dediğiniz şeyler ne çok merak ettim. Ne demesini bekliyordunuz ki evet kopyala yapıştır yaptım özür dilerim mi diyecekti:) Neyse siz bilirsiniz ne diyim.
:KK9::KK9::KK9: katiliyorum!

ya ben tekrar okudum da gerçekten güzel yorumlamış haksizlik yapmak istemem kafam biraz karışmıştı yorumları da okuyunca ama chitra ve geysudan sonra en iyi ruh halimi anlatan yorum bu paraya gerçekten fazlasıyla emek vermiş durumlarda dediği gibi şimdilik bakalım artık.

Açıkçası benim falıma emek verdiğini düşünüyorum keza arkadaşımınkine de.Chitrayı ben pek beğenemedim.Uzak vadede tanışıcağım kişinin kardeşleri beni istemicek yorumu yapmıştı.Haklı konuları da vardı evet hakkını yiyemem.Geysuya 2 kez baktırdım sonuç dediği gibi hiç olmadı, olmucağını da anladım.Sadece tespitleri iyi o kadar.Ama onun da hakkını yemek İstemiyorum.Anda iyiler o kadar sonuç hep patlıyor.Ben artık akışa bıraktım.Herşey olucağına varıyor.

Evremdamla'nın duvarını sabah okudum, bellı burayı okumuş ve morali bozulmuş, yanlışlıkla oldu 2 kısıye bır anda pes pese oyle gıttı mınvalınde dıye acıklama yapmış.....Boyle bır durumda bana donus yapın ben sorunu muhakkak cozerım demış....Bır an ınandım....

Sonra dedım kı...Madem hata yaptın ve fark ettın, fal gıttıkten sonra kısıye ulasma yolun yoksa mesaj felan gonderemedın dıyelım.....Is buraya gelmeden MADEM DURUSTSUN....DUVARINDA " Falanca kullanıcı ıle fılanca kullanıcıya yanlıslıkla aynı falı gonderdım çok ozur dılerım bır hata oldu de......VEYA HIC DUVARINA DA YAZMADAN FALIN-KREDININ IADESINI SAĞLA, yonetıme de yaz durumu kısıye acıklayan bır bılgı notu gondersınler " eger sen falcı olarak iade ıle beraber bunu acıklayacak olanaga sahıp degılsen" SANIN YURUSUN DURUST DIYE.....

EGER sabah ıade ıstıyorum bu fal arkadasımla aynı dıye durumu fark edıp bunu yazan kişi olmasa ve EGER ıade edıldıkten sonra O YORUM sılınmeden ekran goruntusunu ben almasydım, durum buraya tasınmasaydı.....Yanı kımsenın kımseden haberı olmasaydı...Yıne de duvarından cıkıp ozur dıler ve sabahkı o kısıye falını ıade edermıydı.....Haydı cevap verın....

Evremdamla'nın duvarını sabah okudum, bellı burayı okumuş ve morali bozulmuş, yanlışlıkla oldu 2 kısıye bır anda pes pese oyle gıttı mınvalınde dıye acıklama yapmış.....Boyle bır durumda bana donus yapın ben sorunu muhakkak cozerım demış....Bır an ınandım....

Sonra dedım kı...Madem hata yaptın ve fark ettın, fal gıttıkten sonra kısıye ulasma yolun yoksa mesaj felan gonderemedın dıyelım.....Is buraya gelmeden MADEM DURUSTSUN....DUVARINDA " Falanca kullanıcı ıle fılanca kullanıcıya yanlıslıkla aynı falı gonderdım çok ozur dılerım bır hata oldu de......VEYA HIC DUVARINA DA YAZMADAN FALIN-KREDININ IADESINI SAĞLA, yonetıme de yaz durumu kısıye acıklayan bır bılgı notu gondersınler " eger sen falcı olarak iade ıle beraber bunu acıklayacak olanaga sahıp degılsen" SANIN YURUSUN DURUST DIYE.....

EGER sabah ıade ıstıyorum bu fal arkadasımla aynı dıye durumu fark edıp bunu yazan kişi olmasa ve EGER ıade edıldıkten sonra O YORUM sılınmeden ekran goruntusunu ben almasydım, durum buraya tasınmasaydı.....Yanı kımsenın kımseden haberı olmasaydı...Yıne de duvarından cıkıp ozur dıler ve sabahkı o kısıye falını ıade edermıydı.....Haydı cevap verın....

Hafiyem benim:) adın çıkacak fallarına bakmayacaklar göreceksin :) üç tane aynı anda siteye giren örgülü kadın var. Aynı kişiler sanırım.

Mercanyosi diye birine baktırdım ben ama astroloji bakıyor. Çok gerçekçiydi söyledikleri hayatıma uyan doğmuş eyler lakin uzaktaysa çevirmiş durumunu , ne kadar iyi falcı var sitede durmuyor, ne kadar işi gücü olmayan bu işi fullmtime yapan var ise onlar ana sayfada sürekli.

Evremdamlaya ben de atmıştım. Yukardaki konuşulanları okuyunca tekrar baktım. Benim falımı sesli yorumlamış,adımla hitap etmiş. Önceki mesajımda dediğim gibi karşı tarafın birebir bana söylediği bir cümleyi söylediği için inandırıcı gelmişti yorumu. Çok şaşırdım kötü bir falcı değil gibi gelmişti ama yoğun talep sebebi ile mi böyle oldu anlayamadım:( neye inanacağız bilmiyorum

Hafiyem benim:) adın çıkacak fallarına bakmayacaklar göreceksin :)
:KK48::KK48::KK48: Neşem gelmiş " philly philly " hoş gelmiş,geri dönüşün bayram hediyesi gibi oldu bana .

Varsın bakmasınlar fallarıma dert degil....Bundan sonra baktracagm falcılar belli, Chitra,Yulee,Peralina. Ismını andıgım falcıların da hiç zannetmem ki "bu taraklarda" bezi olsun,o yuzden "anaaam bu cadaloz gelmiş,kışşt kışşşt şerrinden uzak" dıye falıma bakmasınlar....

:KK48::KK48::KK48: Neşem gelmiş " philly philly " hoş gelmiş,geri dönüşün bayram hediyesi gibi oldu bana .

Varsın bakmasınlar fallarıma dert degil....Bundan sonra baktracagm falcılar belli, Chitra,Yulee,Peralina. Ismını andıgım falcıların da hiç zannetmem ki "bu taraklarda" bezi olsun,o yuzden "anaaam bu cadaloz gelmiş,kışşt kışşşt şerrinden uzak" dıye falıma bakmasınlar....

Len tatli dillim benim:)) icim bir hos oldu. Ic kahveyi at bana, arada sirada salliyorum, tutmaz ama eglence olur:))) uzaktan takipteydim ama lamia kim capella:))) ben tellweye yeni gelenleri deneme taraftariyim genelde. Duvar olayina bakiyorum cunku bazilari sadece duvar kisminda gozukuyor, ana sayfada gozukmuyorlar. Chitra iyidir, yasini basini almis olgun bir insan.

Bu arada medyumkaradan uzak durun bir suru negatif yorumu vardi, butun bu fallari iade etmis simdi puani yuksek gozukuyor.

Kopyala yapıştır falı kime gönderdiğinin bir önemi yok. Bana yapmamış demek o insanın şaibesini ortadan kaldırmıyor. Bu şaibeyi yok sayıp o falcının öngördüğü sonucu beklemek de nasıl bir iyimserlik bilemedim bende.. Gayet delil ve ispat varken hemde..
Sen bana yolla falını aşkım... sana pembe nin 50 tonu garanti. :KK15:

Evremdamlaya ben de atmıştım. Yukardaki konuşulanları okuyunca tekrar baktım. Benim falımı sesli yorumlamış,adımla hitap etmiş. Önceki mesajımda dediğim gibi karşı tarafın birebir bana söylediği bir cümleyi söylediği için inandırıcı gelmişti yorumu. Çok şaşırdım kötü bir falcı değil gibi gelmişti ama yoğun talep sebebi ile mi böyle oldu anlayamadım:KK43: neye inanacağız bilmiyorum
AN'da begendiğimiz...vay nasıl bilmiş dediğimz çok falcı oldu vaktıyle;mesela Sezgi,Venceremos,Azizeninsesi,Nurgamze....hayran kaldık bayıldık,umut bagladık anı bildikleri için sonuç......yok.....Evremdamla'nın sorulara verdiği cevaplara bakıyordum da herkese hep ıyı olacak-guzel olacak mınvalınde seyler dediği için bana inandırıcı gelmıyordu gelecege yonelık...Ha dıyebılırsınız kı herkese olumu-ayrılığı,acıyı dese boyle populer olurmuydu o da dogru......Dun dedım kı madem bu kadar begenılıyor sıra bekleyemem, gunde de bu hatun 3-5 tane fal bakıyor...eee....Dun de en son 133 fal bakmış gorunuyordu. Dedım kı bu 12 kısıyı bu hızda bır haftada bıtırır, varsın vıpplus olduktan sonra 50 olsun ama sıra olmasın denemek ıcın de olsa fal atayım.....Sabah bır baktım 150 fal kotası dolmuş..işte orda bır durdum....Sonra da bugunku muhabbet....

Yazmayacaktım ama yazma ihtiyacı hissettim. Bende evremdamlaya isim soyisim verdim sosyal medya üyeliğim yok beni araştırması imkansız. Beni geçtim erkek arkadaşımla ilgili hiçbir bilgi vermememe rağmen onu bu kadar iyi yorumlaması. Ayrıca verdiği tarihlerim daha önce bir astrologun verdiği tarihlerle aynı olması. Bana pembe tablo çizse de çizmese de bunlar benim kendisini olumlu yorumlamam için yeterli oldu. Yaptığı bir hata yüzünden başarısını gözardı edemem.

Back
X