tellwe.com'da bakılan fallar!

Ya arkadaşlar bir dışarıdan kendinize bakın ya. "Sizden paralar gidiyor insanlar birikim yapıyor." 150 kişi danaya girer gibi fal atıyorsunuz. Dışarda bir hayat var yaşam devam ediyor. O saçma sapan adamlar için değer mi ya. şu rezilliğe bak. Hadi anlarım arada bir atılır eğlenilir ya da işte ne için atıyosanız sebeplenilir ama her gün her gün biraz fazla değil mi? Gidin iki insan mutlu edin düşenin muhtaç olanın elinden tutun insanlara sarılın. Yara sardıkça yaranız sarılır. Ama böyle bu şekilde maddiyatı da geçtim manevi olarak paramparça kalmaya devam edersiniz. Neden bu kadar kim bildi odaklısınız. Buraya okadar çok yazıldı ki umudunu bağlayıp hayalkırıklığı yaşayan zamanını yitidiğini söyleyen. Hiçbirini dikkate almıyorsunuz. Burada yapılan yorumların ne kadarı gerçekçi ve dürüstçe? Her iki taraf için de bakarsak aramızda dürüst davranmayan insanlar da oldu, falcı olumsuz baktığı için sövenlerde. Daha falı gerçekleşmeden falcıyı dağlara çıkaranlar da.

Forumda onlarca hukukçu varken hukuk dersi verilmesi ?? Kişiye saygısızlık derken ortada gerçek isimde bir kişi olmaması?? Yasal hakları kullanmanın tehdit aracı olması?? Foruma msj yazılıp başkası adına savunma yapılacak kadar yakın ilişki olması?? Amaç hak aramak değil, hak ararım deyip adını temize çıkarmak, eleştirileri susturmak. Beraber fotolar çekip, yakın arkadaşız diyip birbirinizi savunuyorsanız bilgi paylaşımı yaptığınız şüphesi de doğar. Takipsizlik ile sonuçlanacak bir şikayeti yapın siz yine de. Ama K.Y.O. kararını da burada paylaşın lütfen. Unutmayın ki evremdamla denen kişi burda bahsedildiği için ünlendi. Bir gecede talebi ikiye hatta üçe katlandı. Forum sayesinde fiyat arttırdı. Bu forum yükselttiği falcıyı indirmeyi de bilir.

kişinin şeref ve saygınlığının zedelenmesi.....Kişiyi şu an açıkladınız,şu andan ıtıbaren falcı evremdamla değilde merve vs'ye hakaret edersek...Evremdamla gerçek kısı mı tuzel kısı mı.....kanun hangısını muhattap alacak...

"Eleştiri ile hakareti ve kisiye acık toplu ve aktif bir sitede kisilerin sahsi resimlerin..." Eleştırı yapamazsınız gıbı bır mana cıkaramadım bundan ben....Hangi resminizi kullandık burada...

"yanlıs bir bilgiyi iftira boyutunda"...durduk yere mı başladı bunlar....Walla hukuk ıyıce Gulben oyuncagı halıne donecek bu gıdısle.

Attıgınız mesajlardan bırınde "savcılıga sıkayet edılecek onun da sonu nereye varır bılınmez" mınvalınde bır sey demıstınız sımdı ıs ceza hukuku kıvamına geldı.....

Mesajlarınıza,tartısmadakı adabınıza bakarak olgun ve usturuplu bır ınsan oldugunuzu, eskı yasadıgımız kazıklar dıyelım netıcesınde artık ınanılmaz hassas oldugumuzu Ve ama tavrınız nedenıyle konuyu hoslukla burada kapatalım daha fazla uzatmayalım dıye yazarken.....avukat...mahkeme......okuyanlar gayrı yorum yapsın.....

Arkadaşımdan cevaptır

Kendinizi lütfen bizim yerimize koyun. İnanmıyorsunuz fakat sistemde sıkıntılar var. Saatlerce girememek, sesli fallar bazen kesik sekilde iletiliyor kişilere.Bunuda araştırabilirsiniz. Ben yorumu attıgımı kişiler yazana kadar anlamadım bile, hatta acaba sistemle alakalımı yorum aynı gitti diye düsündüm.Ama benim yanlıs yapma durumuma yanlıs falı gönderme olasılıgıma dayanarak konuştum yinede. Bakın sistemde ilk sırada sadece 2 falı yorumlayaniliyorsunuz. Bir veya iki. Tercih sıralaması sizin. Dolayısıyla iki kisi arasında önce birine baktıktan sonra sorusuz gelen falı direk iade ettikten sonra sıradaki 3. ve sıradaki 4.( diğer arkadaş) onun yorumuny yaptım. çünkü 3. sıradaki sesli yorum istemiş ve yorumu gönderemediğimden dolayı onu beklemeye aldım. Durumu anlayınca ise iade edip açıklama yaptım. Sonrasında yazılanlar sizcede yeterince hassas olan sizlerin ve hakkı yenilen sizlerin (haklısınız) baskasının farkında olmadan hakkına girmek olmazmı? Günlerce sustum. İnanın korktumda yanlıs yaptıgım baska biraey varmı acaba diye. falı tekrar görmüyorum cünkü, atılıyor ve gitti.. İzahı yok, bu raddeye gelmis bir durumu izah etmek imkansız hale geldi. Basıma ilk defa geliyor sustum sustukca konu bambaska yerlere evrildi. Burafa çözümü avukat arkadaşıma göstermekte buldum. Evet durumdan olumlu yada olumsuz karar cıkması ilgilenecek kisiye baglı. Onun vicdani yükümlülüğüne baglı fakat suc unsuru teskil eden nitelikte ibarelet mevcut, savcılıga suc duyurusu yapabiliriz dedi. Bende en son olarak bunu bildirdim. Söyleyeceklerim bu kadar

Forumda onlarca hukukçu varken hukuk dersi verilmesi ?? Kişiye saygısızlık derken ortada gerçek isimde bir kişi olmaması?? Yasal hakları kullanmanın tehdit aracı olması?? Foruma msj yazılıp başkası adına savunma yapılacak kadar yakın ilişki olması?? Amaç hak aramak değil, hak ararım deyip adını temize çıkarmak, eleştirileri susturmak. Beraber fotolar çekip, yakın arkadaşız diyip birbirinizi savunuyorsanız bilgi paylaşımı yaptığınız şüphesi de doğar. Takipsizlik ile sonuçlanacak bir şikayeti yapın siz yine de. Ama K.Y.O. dair kararı da burada paylaşın lütfen. Unutmayın ki evremdamla denen kişi burda bahsedildiği için ünlendi. Bir gecede talebi ikiye hatta üçe katlandı. Forum sayesinde fiyat arttırdı. Bu forum yükselttiği falcıyı indirmeyi de bilir.

Beraber fotoğraf çekip yakın arkadaşız diye birbirimizi savunmak mı ? Sizin arkadaşlarınızla fotoğraflarınız yok sanırım evet biz arkadaşız benim nişanlımın arkadaşlarıda iki arkadaşımın sevgilileri biz fal bakmak için arkadaş olmadık yada fal bakıyoruz biz arkadaşız imajı vermek için fotoğraf çekilip koymadık konu artık bambaşka yerlere gitmeye başladı bizim hepimizin tek bir birey olduğunu kanıtlamak adına hesap adlarını verdim olay fotoğrafta beraber çekilmemize kadar gelmiş bu kadar abartmayın olayı yeterli

Evremdamla ‘ dan mesaj

ne istiyorsunuz. Biz coklu profiliz. Biz sizi kandırdık desek rahatlayacakmısınız. Suclu olmadıgımız hakde kendimizi savunmak ne zaman suc oldu? İnsanlrı farkınfa olmadan günlerdir aralıksız ithamladıgınızın farkınızdamısınız. Beğenmedin, beğenmediğini ilettin. Ancak beğenen ve yorum alan insanlr var. Sen atma, ama neden bu kadar acımasızca yaklasıyorsun bilmeden? Aynı sey basına gelse belki anlamayacaksın bile aynı şeyi yaptığını. herkes özgür arkadaşlar girin basvurun, güveniyorsanız kendinize sizde yapın. Memnun kalan var senelerdir bu isi yapıyorum ve isteyene ücretli sekilde saglıyorum. Begenmeyene iade ediyorum. Bu kadar büyütecek birsey yok. İstemezsen atmazsın beğenirsen atarsın bu kadar basit. Ama beni kücük düsürürsen farkında olmadan rencide olursam bunu baska mecrada aramak dısında da bir seceneğim kalmıyor değilmi

bunların hepsi başımıza örgüden geldi keşke örgülü fotoğraflarımızı koymasaydık gerçekten sinirlerimiz çok bozuldu herkese iyi akşamlar umarım bizi doğru anlamışsınızdır konu daha fazla uzamasın bence bu benim fikrim eğer ki merak ettiğiniz birşey var ise özelden de yazabilirsiniz sevgiyle kalsın herkes

Yahu yazmıyım diyorum ama madem evremdamla bu kadar destan yazıp gönderebiliyorsa 2 falı aynı göndermeseydi. Bir diğer fala kıçı kırık bi şeyler yazsaydı. Bi de 150 küsur insan beklerken buraya cevap vermesi de ironik. Bu forumda böyle şeyler çok yaşadık. İyi bir falcı olabilirsin ama demek ki işgüzarlık yapıp aynı durumdan muzdarip olan 2 kişiye aynı falı atabildin. Bu senin kötü bir falcı olduğunu göstermiyor karşıdaki insanı önemsemediğini gösterir. Memnun kalan var demişsin. Olabilir tabii ki. Emin ol müşteri kaybetmezsin. Burada öyle üyeler var ki körü körüne bir falcıya tekrar tekrar gidebilir. Anasını babasını savunmaz emin ol sizin gibi falcıları savunurken. Bariz bi şekilde ispat bile sunsan. O yüzden müşteri kaybederim kaygısına girme.

Yahu yazmıyım diyorum ama madem evremdamla bu kadar destan yazıp gönderebiliyorsa 2 falı aynı göndermeseydi. Bir diğer fala kıçı kırık bi şeyler yazsaydı. Bi de 150 küsur insan beklerken buraya cevap vermesi de ironik. Bu forumda böyle şeyler çok yaşadık. İyi bir falcı olabilirsin ama demek ki işgüzarlık yapıp aynı durumdan muzdarip olan 2 kişiye aynı falı atabildin. Bu senin kötü bir falcı olduğunu göstermiyor karşıdaki insanı önemsemediğini gösterir. Memnun kalan var demişsin. Olabilir tabii ki. Emin ol müşteri kaybetmezsin. Burada öyle üyeler var ki körü körüne bir falcıya tekrar tekrar gidebilir. Anasını babasını savunmaz emin ol sizin gibi falcıları savunurken. Bariz bi şekilde ispat bile sunsan. O yüzden müşteri kaybederim kaygısına girme.
Dallas’a döndü topik:) çok güzel yazmışsın eline sağlık

Müşteri düşünsem maddi kaydım olsa zaten bu kadar umursamam. bu isi ilk kez yapmıyorum. Hala işgüzarlıkltan bahsediyorsunuz şaka gibi. Açıklamayı yaptım uzatmayacağım. İşte sırf yanlıs yaptıgım icin işgüzar denildiğinden yediremiyorum ve buradayım. Başka yorum yapmayacagım. Buraya bu son mesajım arkadasımla ilettiğim. Beğenen gelsin kapım açık, beğenmeyen de vicdanınca eleştirsin elbet. Ama iki kisiye aynı fal gitti diye bu kdar yorum yapılmaz bir insana. Açıklamamı yaptım. İadesi sağlandı. Sesli yorum dısında yorum atmıyorum yazılı istenilmediği taktirde daha fazla. Acıklığa kavusturdum olmadı, acıkladım olmadı. Keşke biraz empati kursanız, belki sizde bu kadar endişeli değilde daha pozitif olursunuz ve herkesin aynı olmadıgını anlarsınız diye düsünüyorum. Benim kapım her zaman açık. Bundan sonrası icinde artık yazmayacagım. İsteyen istediğini düşünsün. Gelen isterse yeniden gelir. Hayatta bu kadar önemsenilecek daha farklı meseleler var. Ben sadece geçimimi uzun yıllardır böyle saglıyorum. Bırakında bana edilen laflar hatam yüzünden de olsa onuruma dokunsun. Kimse yapmadıgı birşeyle suclanmak istemez. Diyebileceğim birsey yok daha fazla

İş? İş ahlakı önemlidir. Bir öğretmen öğrencilerine bi şeyler öğretmek derdin de, doktorlar hastalarını iyileştirmek derdin de. Siz acaba bu kadar size gelen insanları önemsiyor musunuz? Burayı okuyorsunuz ediyorsunuz. İyi yorumlar gelince oh ne ala. Kötü yorum olunca İŞİNİZİ bırakıp destan yazıyorsunuz. Maddi kaybın da yoksa. Sana çamur atılıyorsa umursama. Sırf peşin hüküm vermemek için bizatihi gidip sayfanıza baktım. Umarım Ali Ayşe'yi seviyordur, Mehmet Nurten'i unutmamıştır. Kaan seheri arayacak. Bak gerçekten inşallah. Son mesajım diye girdim ama bu kadar da insan sömürmeyin. Bulunduğun site de kaç kere böyle olay vuku buldu. Başka sitelerde de yakaladık. Kötü falcısınız demiyoruz ama insanları önemsemiyorsunuz. Ya zaten size ne diye fal atacakları?ayrıldık,seviyor mu? O kızla ayrılacak mı? Basmakalıp sorular.Buraya yazacağına sizi günlerce bekleyen 20 kişinin falını atmıştınız şimdiden. Vesselam bu kadar.

İş? İş ahlakı önemlidir. Bir öğretmen öğrencilerine bi şeyler öğretmek derdin de, doktorlar hastalarını iyileştirmek derdin de. Siz acaba bu kadar size gelen insanları önemsiyor musunuz? Burayı okuyorsunuz ediyorsunuz. İyi yorumlar gelince oh ne ala. Kötü yorum olunca İŞİNİZİ bırakıp destan yazıyorsunuz. Maddi kaybın da yoksa. Sana çamur atılıyorsa umursama. Sırf peşin hüküm vermemek için bizatihi gidip sayfanıza baktım. Umarım Ali Ayşe'yi seviyordur, Mehmet Nurten'i unutmamıştır. Kaan seheri arayacak. Bak gerçekten inşallah. Son mesajım diye girdim ama bu kadar da insan sömürmeyin. Bulunduğun site de kaç kere böyle olay vuku buldu. Başka sitelerde de yakaladık. Kötü falcısınız demiyoruz ama insanları önemsemiyorsunuz. Ya zaten size ne diye fal atacakları?ayrıldık,seviyor mu? O kızla ayrılacak mı? Basmakalıp sorular.Buraya yazacağına sizi günlerce bekleyen 20 kişinin falını atmıştınız şimdiden. Vesselam bu kadar.

Sizler böyle yorumlar yaparsanız arkadaşım adına cevap verme hakkına sahiptir tabiki de kendini savunacaktır tabiki de siz nasıl uzun uzun yazıyorsanız oda yazacaktır çünkü başka seçenek kalmıyor bekleyen fallara da bakar illaki ama şuan bakacak enerji kaldımı ki onda sinirler alt üst oldu eğer insanları önemsemese tek tek özür dilemez iade de yapmazdı dimi ? veya buralarda kendini savunmaz dı dimi burada hem kendini savunuyor hemde insanları kaldırmadığını anlatmaya çalışıyor insanlara değer veriyor ve önemsediği için zaten sesli mesaj ile yorumluyor falları yazılı atmıyor isteyenlere yazılı atıyor en son işte sistemsel hata olduğundan dolayı sesli atamayıp yazılı attı oda notlara kaydediyor daha sonra fal sayfasına yapıştırıp atıyor o yüzden zaten hata oldu ve şahıslardan özür dileyip iade sağladı önemsemese bunları yaparmıydı kişilerle muahatap olurmuydu birde bu açıdan bakıp düşünün lütfen iyi geceler

Bilerek alıntı yapmıyorum sözüm ona:)
Biz genel de bir eşya vs aldığımız da kırık,çıkık,çizikse kendini mahçup eden satıcı hem parayı iade eder hem de yenisini verirdi. Siz gelip yanlış falı yolladığınız da iade edip ,iade etme sebebine de kişinin gerçek falını yollsaydınız. (Böyle bi şey olabiliyor bir falcı falı iade edip, iade sebebine falımı kopyalayp yapıştırmıştı. :))) bunu yapsaydınız kimsenin gıkı çıkmazdı. Demek ki buraya yazılmasa hata yaptığınızı da anlamıyacaktınız. Zaten burayı takip etmeniz başlı başına soru işareti (?) ben tabii ki destan da yazarım hem benim İŞİM yok 150 kişi pide kuyruğunda beklemiyor hem de ben buradaki insanları önemsiyorum.

Hanımlar,
burada yazıp cevap vereceğinize aranızdaki parayla fal bakanları kötü içerik yapsanız da üyeliklerini İptal etsek, zira bu bölüm paralı fal bakan kişilerin müşteri buldukları bir yer olmayıp sadece fal baktıranlara ait bir platformdur.

Malum reklam yapmak haksız rekabete girer ve kanunen suçtur maşallah instagram hesaplarına kadar yazılmış çizilmiş.

birkaç saat foruma girmedim neler neler olmuş :)
ben de bir şeyler yazma sorumluluğu hissettim, evremdamla’nın duvarında ekran görüntüsü alınarak konulan mesajda benim de adım geçtiği için.
öncelikle şunu söyleyeyim ben kimse hakkında “aynı kişi bunlar” yorumu yapmadım, evremdamla hariç diğer adı geçen 2 kişi kim inanın bir fikrim bile yok :))) tek yaptığım şey kopyala yapıştır fal bulabilecek miyiz diye kendi falımı paylaşmak. ha bir de burda gayet saygılı bir dille bana gelen fal hakkında yorumumu yazmışım.

o yüzden açık söyleyeyim o 3 profil tek kişiymiş ya da değilmiş, benim için hiçbir şey değişmiyor… üzerine bir saniye olsun kafa yormadığım bir konu bu. tüm yorumumu objektif yazacağım yani, o yüzden söylüyorum bunları :)

forumu açınca böyle bir konudan mahkemelik olunduğunu görünce büyük şaşkınlık geçirdim :)

iş niye memleket meselesine döndü ben onu anlamadım. savcılığa gidecek ne var yahu ortada? ben anlamadım ne bir hakaret ne de kişiliğe saldırı; hiçbir şey göremiyorum ortada. bir “eğlence” sitesindeki profiller hakkında yapılmış bir yorum var ortada; o yorum yanlışsa bile bunun şikayet edilecek yönü ne?

bu 3 üyelik gerçekten ayrı ayrı kişilerse, şu forumda 3 üyeliğin aynı kişiye ait olmasının iddia edilmesi neyi değiştirir ki?
böyle yanlış bir iddia ortaya atılınca ne oluyor, birilerinin ekmeğiyle mi oynanıyor, ortada büyük bir emek mi var da o mu yeniyor?
farkında mısınız bilmiyorum ama siz bir fal sitesisiniz ya fal! gelecekten haberler falan veriyorsunuz bize, savcılığa gidip “biz 3 ayrı falcıyız ama bize aynı falcısınız dediler, hakkımız yendi!” demek biraz komik olmayacak mı? zira siz de bizden geleceği bileceğinizi söylerek para alıyorsunuz :KK70:

fal sitelerine üye olurken o upuzun yazı var ya, orda koskocaman “falların tamamı hayal ürünüdür, doğruluk içermemektedir” yazıyor. e şimdi böyle bir platformda kim gelip “bizi aynı üye olmakla suçladı!” diyebilir ki? hayır bu neyi değiştirir ki?

iş aslında burda bitiyor… bunu sadece evremdamlaya söylemiyorum, biz fal baktıranlar için de söylüyorum. kopyala yapıştır fal gelince çok sinirleniyoruz ama bunu tellwe yönetimine yazdığımızda parayı iade etmeme hakları bile var aslında… adam “bunlar hayal ürün” demiş mi? demiş…

ki zaten koskoca sitede gerçekten hisleriyle yorum yapan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez.
gerisi gerçekten bol keseden sallıyor…

benim gerçekten artık şu fal işinden midem bulanıyor.
hiç bilmediğimiz insanlara para verip onlardan medet umarak kendimizi küçük düşürdüğümüzü düşünmeye başladım ben.

fark eden oldu mu bilmem ama 1 haftadır banlıydım.
kendi kendimi banlatmışım, azıcık şu forumdan uzak durayım da ne kadar az takip edersem o kadar az fal baktırırım diye :) bu ara sapıtmıştım da biraz fal konusunda.

bugün okuduklarım çok iyi oldu. faldan büsbütün soğumuş oldum.
insanlar keyiflerine göre bize yorum yapsın diye para harcıyoruz resmen… şimdi başka falcılar da üyelik alıp “keyfimize göre yorum yapmıyoruz ki, emek veriyoruz!!” demesin. keyfine göre de yapabilirsin ki anacım, ben bu ihtimali kabul edip paramı ödüyorum ne yapayım yani, salak yerine konulmayı belki de ben hak ediyorumdur :))))

katılır mısınız bilmem ama fal konusunda benim görüşün artık budur…
buzzzz gibi soğudum hepsinden.
ama aslında oldum olası severim ben böyle samimice bakılan falları-o ortamları, o yüzden yine ara ara yeni isimler denerim belki, hayal gücünü kullanmak yerine hisli olan birine denk gelirim umuduyla :)

samimiyetine güvendiğim 1-2 yorumcu var.
onlar hariç de pek atmam artık.

hele hele isim, doğum tarihi bilgisi verirdim ben; onları vererek hiç atmam artık.
kime hangi bilgiyi verdiğimize dikkat etmemiz gerekiyor.

çok dağınık yazdım farkındayım.
bu yorum aslında forumdaşlarımı savunmak için yazılmış bir yorum olacaktı ama sonlarda biraz “fal işi kötü iş, biz kendimizi salak yerine koydurduk”a evrildi.
çünkü bu falcıları tepemize bizim çıkardığımızı düşünüyorum artık.

savcılığa vermek ne demek yahu :)
şaka gibi.

Son düzenleme:
Gel burada sayfalarca 'biz 3 arkadaşız ama dürüstüz, iyi niyetliyiz, bu işi hakkı ile yapıyoruz, tek profilimiz var iftira atıldı, onurumuzla oynandı, şikayetçi olacağız' bıdı bıdı ahkam kes, ahlak dersi ver sonra da çoklu üyelik, sahte profilden banlan...
Dava dosyanıza bunu da koyarsınız artık... Yoksa Site yönetimini de ayrıca dava mı edersiniz bilmiyorum ?

Back
X