tellwe.com'da bakılan fallar!

Çok teşekkürler bunları yazdığınız için. Haksızlığa karşı haklının yanında korkmadan durabildiğiniz için. Çünkü insanlar görmedik, duymadık,bilmiyoruza büründüler. Bu konuyla ilgili artık sustum çünkü anlaşılmadığımızı düşünüyorum. Hz. İsa’ya sormuşlar ölü diriltmekten ne zor diye o da “ anlamayana anlatmak” demiş.

Ben de banlıydım, banım yenim açıldı bir de geldim baktım ortalık toz duman.

Sanki çok meşru bir meslek icra ediyorlarmış gibi bir de dava açacaklarmış! Bir yaşıma daha girdim!

Kaldı ki yazılanların hiçbirinde iftira nitelikli bir şey yok.

Sanki çok meşru bir meslek icra ediyorlarmış gibi bir de dava açacaklarmış! Bir yaşıma daha girdim!

Kesinlikle katılıyorum. Yazılı olarak mevcut aynı fal. Hakime "ama ben yanlışlıkla yazdım" mı diyecek hanımefendi. Hakim delillere bakar,boş laflara değil.

Bunu sadece bir kaç kişiye yapılmış bir olay gibi görüyorlar ama bu orada fal bakan herkese karşı yapılmış bir tavırdır. Copy-paste'i bilerek mi yapmış bilmiyorum,onu Allah bilir ama kadınlar kulübünde reklamları yapıldığı için adları duyuluyor. İyi bahsettiğimiz zaman bir teşekküre gelmeyip,kötü bir eleştiride dava açarız demek için kendileri ya da arkadaşları hemen damlarlar buraya. Eski arkadaşlardan neredeyse kimse kalmamış. Eskiden olsaydı burada kaç kişi savunmaya geçerdi.Şu an gelenlerin çoğu yeni. Ama eski üyelere ulaşabileceğimizi bilmiyorlar sanırım. Dediğim gibi bu dava açılırsa arkadaşlarımız asla yalnız değiller. Paramızla rezil olacak değiliz. Ben aleviyim ve bizde her zaman "haksızlık karşısında duran dilsiz şeytandır"derler. Sizi anlayan anladı merak etmeyin :KK66: Anlamayanlar da umarım kendi başlarına gelmeden bir gün anlarlar.

Yahu zaten falcılık büyücülük vs vs yasadışı şeyler. Bu davalardan da kağıtlardan da bir şey çıkmaz, yani hakimin önüne çıksan gülerler yani. Olan kızlara oldu, ama onlar hesabı mı kapattı, banlandırlar mı anlamadım, capellacığıma yazdım ama yok hala:KK43:
Boşverin siz de. Ayrıca kızlar falcı dolu ortalık yani, başka başka nickler altında.

Yalnız burada bana bir kadın daha önce fal baktı sonra istersen adresim bu dddi. Hatunun dediği bir kaş şeyi yaşadım ki, hiç ihtimal vermiyordum. Onun da hesabını tak diye kapatmışlardı.

Yahu zaten falcılık büyücülük vs vs yasadışı şeyler. Bu davalardan da kağıtlardan da bir şey çıkmaz, yani hakimin önüne çıksan gülerler yani. Olan kızlara oldu, ama onlar hesabı mı kapattı, banlandırlar mı anlamadım, capellacığıma yazdım ama yok hala:KK43:
Boşverin siz de. Ayrıca kızlar falcı dolu ortalık yani, başka başka nickler altında.

Yalnız burada bana bir kadın daha önce fal baktı sonra istersen adresim bu dddi. Hatunun dediği bir kaş şeyi yaşadım ki, hiç ihtimal vermiyordum. Onun da hesabını tak diye kapatmışlardı.

Kimdir kiz o , ozelden bana da yaz lutfen

Sen nasıl kaçırdın Cherry hatun yok sitede, ama benim bir hastaluğumı bildi sayfası da yok ne yazık ki kapatmış. Reddit r takıl:) orada bedava readerler var. Müneccim dene bir de tellwe de, bakalım ne düşüneceksin.

Inanamiyorum benden nasil kacti:)
Kanka ya bildigin iyi bedava falci varsa reddit te hayrina linkini gondr bari:KK48:

Sorun aslında dava falan değil. Haklı olan insanların,haksızlarmış gibi lanse edilmesi. Bugüne kadar siteye yazan bütün falcılar engellenmişken ve bu site falcılara yasak denmişken, falcılık yaptığını alenen beyan eden üye,yorum yapmaya ve copy paste yaptığı iddia edilen falcıdan haber getirmeye devam etti. Banlanan bayanlar sadece neden diğer falcılara gösterilen muamele bu şahsa gösterilmedi diye sordular ve olay büyüdü.

Ya ben buradan hiçbir şey anlamadım nasıl fal baktırıyoruz bunlara? Spiritual connection with Chris Brown diye bir şey gördüm "Nooluyoruz abi" dedim ahaha Aaron Taylor Johnson'la da ben bir spiritual connection içine girmek istiyorum :KK70:

Astoria ahahahaha:)))) sag tarafta asagida falcilar olmasi lazim email atilacak bakmak isterse bakar. Her zaman vep vermiyorlar, bazen de o dedigi ana sayfada bugun mesaj atana bedava fal bakacagim diyenler oluyor. Oyle yani:)

Astoria ahahahaha:)))) sag tarafta asagida falcilar olmasi lazim email atilacak bakmak isterse bakar. Her zaman vep vermiyorlar, bazen de o dedigi ana sayfada bugun mesaj atana bedava fal bakacagim diyenler oluyor. Oyle yani:)

Ay iyiymiş inşallah öyle bir tip yakalarım değişik olur valla. :)

Back
X