tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu tür mesajları Şikayet et linki ile şikayet ediyoruz. Bir mesaj yazıyorsunuz sonuna Kazen Kazen yazıyorsunuz. Konu nedir ? Konu kimdir ? ne olmuş anlamamız mümkün değil. Cevaplarım da size değildi.
Tesekkur ederim, bu konuda bilgi eksikligim oldugunun ben de farkinda degildim. Bir dahaki sefere o sekilde yaparim.

Etiketledigim mesajlarda yazistigim sahisla ilgili de son bir ilave etmek isterim, (her ne kadar soylesem tesiri yok, sussam gonul razi degil seklinde bakiyor olsam da) olay benim konuyu baska turlu anlamaya anlatmaya baska yerlere tasimaya calisiyor olmama kadar gelmis, ama sadece ve sadece “falci kimligiyle” yaziliyor olmasina takilmistim. Bu kadar acik olan bir seyin gorunmekte zorlanmasina sasirmistim, gelen mesajlari okuyunca da, anlasilmadigimi gorup, aslinda ne demeye calistigimi izah ederken buldum kendimi surekli.

Ben sizi şimdi anladım ama geç oldu. Beni etiketlediğinizde ben o mesajdan bir şey anlayamıyorum.

Falcı kimliği ile yazan üye başka bir falcı ile kendisinin aynı kişi olmadığını iddia ediyor. Sen falcısın bu siteye giremezsin mi diyelim ? bende bunu demek istedim.

Diğer bir konu o falcıya sahtekar diyenler dava edilecekmiş dava edilsin. Ben neden burada kötü oldum ki ?

İş yerlerine veya evlere birer yazı gelir çokta önemli değil yani ...

Falcı aynı yorumu herkese yolluyormuş bu hele benim hiç derdim değil ... Burada fal bakmayıp sitede istediği başlığa her kadın direbilir. Mesleği falcılık diye siteden atacaksak eyvallah.

Tesekkur ederim, bu konuda bilgi eksikligim oldugunun ben de farkinda degildim. Bir dahaki sefere o sekilde yaparim.

İşin kötüsü bir konuda etiketlendiğimde sinir oluyorum.

Neden ?

Konunun geçmişini biliyormuşum gibi mesaj yazılıyor sonuna hop @Kazen yahu konu nedir ? Konu nereden buraya geldi hiç bir bilgim yok. Bu sebeple çok kızıyorum etiketlere, etiketin amacı bu değil.

Bu konuda en güzeli şikayet et butonu ile bildirmek. Beni etiketlediğinizde @mune görmez ! 10 gün siteye girmedim 10 gün bekler o mesaj ama şikayet ettiğinizde hangi admin bağlanırsa müdahale eder.

Bir diğer konu
- falcılar ile o kadar mücadele eden beni,
- falcılara şarlatan dediğim için savcılığa verilen 8 dileçenin muhatabı beni,

- Kazen falcıdan tırstı diye özetleyen,
- şikayetten korktu yasağı kaldırdı diyen,
- durumu izah etmeme rağmen atıp tutanların alayını kınıyorum....

umrunuzda mı ? sanmam ! ama iki yüzlü olmayın bu kadar.... mesajım gitmesi gereken yere gitmiştir...

İşin kötüsü bir konuda etiketlendiğimde sinir oluyorum.

Neden ?

Konunun geçmişini biliyormuşum gibi mesaj yazılıyor sonuna hop @Kazen yahu konu nedir ? Konu nereden buraya geldi hiç bir bilgim yok. Bu sebeple çok kızıyorum etiketlere, etiketin amacı bu değil.

Bu konuda en güzeli şikayet et butonu ile bildirmek. Beni etiketlediğinizde @mune görmez ! 10 gün siteye girmedim 10 gün bekler o mesaj ama şikayet ettiğinizde hangi admin bağlanırsa müdahale eder.
:) Aciklama icin tesekkurler, cunku gercekten etiketlenmenize sinirlendiginiz aklima gelmedi ve paranoyalar urettim. Anlastik, bundan sonra sadece "sikayet et" kullanacagim.

Bir defa burada bir üslup sorunu var. Cidden sessiz kalmaya çalışıyorum daha fazla uzamasın diye lakin kim olursa olsun bu üslupla konuşması yanlış. Anlaşılmayan nokta hala şu ki zenciörgüsü isimli hesap - ki şu an ismi görüyorum ki değişmiş- buraya ilk yazdığında "Ben falcıyım 3 kişi telwede fal bakıyoruz ama bebim bakmaya pek vaktim olmuyor, vakit buldukça fal bakıyorum." ifadelerini kullanmış ve bugün itibariyle de "falcılığı bıraktım, fal baktığım profilin kapanması için ilgili yere başvurdum." ifadelerini kullanmıştır. Her iki ifadeden de anlaşılan şudur ki bu üye buraya yazdığı zaman falcı kimliğiyle yazmıştır. Herkesin anlatmaya çalıştığı buydu.

Ayrıca bedava fal baktırma derdim yok, ben her iki falcı içinde sahtekar çoklu profil kopyala yapıştırcı gibi ithamlarda bulunmadım. Beni ne ile dava edebilir ? Bir diğer açıdan benim yaşadığım şehir de bırakın ailemi tek bir akrabam yok, iş yerime de kağıt geleceğini sanmıyorum ki gelse bile hiç de rezil bir durumda olmam. Takıldığım noktalar çok net benim. Bunları ifade etme özgürlüğüm de kimsenin tekelinde değil olamaz da. Kendim de defalarca adminlik yaptım bir çok platformun ve sendikanın MYKsında yer aldım. Ne kadar anlaşılmaz ve zor durum olursa olsun hiçbir şekilde bu üslupla yaklaşmadım insanlara. Ve evet KK olmasa da olur. Burada çok güzel insanlarla arkadaşlık kurdum yanıma kar kalan budur. Sabrımda bundandır öyle ki dilin kemiği yok. Artık bu platformda bulunmaktan zerre zevk almıyorum. O yüzden daha fazla da girip yorum yapacağımı sanmıyorum. Güzel insanlarla her zaman en güzel yerlerde buluşuruz yine. Bu platform olmaz başka bir yer olur ama ben inandığım şeyin arkasında dururum. Öyle kafaya göre kimse kimseye yaptırım uygulayamaz. Ben reelde işimi kaybetme pahasına bunu yapmamışım kusura bakmayın da sanal ortamda da kimsenin simüle etmesine izin vermem! İyi akşamlar.

Bir defa burada bir üslup sorunu var. Cidden sessiz kalmaya çalışıyorum daha fazla uzamasın diye lakin kim olursa olsun bu üslupla konuşması yanlış. Anlaşılmayan nokta hala şu ki zenciörgüsü isimli hesap - ki şu an ismi görüyorum ki değişmiş- buraya ilk yazdığında "Ben falcıyım 3 kişi telwede fal bakıyoruz ama bebim bakmaya pek vaktim olmuyor, vakit buldukça fal bakıyorum." ifadelerini kullanmış ve bugün itibariyle de "falcılığı bıraktım, fal baktığım profilin kapanması için ilgili yere başvurdum." ifadelerini kullanmıştır. Her iki ifadeden de anlaşılan şudur ki bu üye buraya yazdığı zaman falcı kimliğiyle yazmıştır. Herkesin anlatmaya çalıştığı buydu.

Kadının ilk mesajı ; (fal başlığında ki ilk mesajı)

Arkadaşlar bütün yorumlarınızı okudum reklam vs bir amacımda hiç olmadı evremdamla benim arkadaşım nasuhoğlumelike de benim arkadaşım biz üçümüz arkadaşız ikisi sürekli fal bakıyor ve ben farklı iş ile uğraştığım için ayrıca ben sürekli online olup bakamıyorum biz aynı kişi değiliz 3 farklı kişiyiz benim adım Senem böyle kendince yorum yapanlar var aynı falı gönderiyorlar vs diye benim çok zamanım yok oluncada herkese zaten tek tek bakıp yorumlama yapıyorum herkese aynı yorumları yollasak zaten bir patlama meydana gelir fal ile Evremdamla sesli yorumlama yapıyor ve o çok fal bakıyor

Kadının ilk mesajı bu ! Ya okuduğunu anlamıyorsunuz ya da başka sorunlar var. Bu mesajı yukarıda ki gibi evirip çevirip burada yazmanız ne kadar haklı(!) olduğunuzu gösteriyor.

Konuda son özetimdir ;

Kadın diyor ki "fal bakıyorum gelin fal bakayım" desem haklısınız ama ben orada 3 kişinin aynı kişi olmadığını ifade ettim ve konudan ayrıldım. Sizde baskı yapıyorsunuz bu kadın falcı at siteden .... Hiç bir yerde fal bakayım dememiş, falcıyım telefon numaram budur da dememiş. Eeeee kadını at siteden ..... Tabii

Açıklama yapmak, saygı kuralları çerçevesinde düşüncelerini ifade etmek bu sitede yasak değil. Siz başka bir mecra(!) ile karıştırdınız sanırım.

Bugün bana naktanin soyledigi bisi cikti ama o kadar sacma bisiy ki hic hayatimda kayda deger olamayacak birseyi gorupte sanki ömrüm boyunca yasiycakmisim gibi anlatmasi cok acayip oldu benim acimdan
Nese bisi demiyorum artik

nakta bana ısrarla bakmıyor geysu kankama fal sorusunda rica ettim naktaya rica etsin diye
Valla gelecekle alakaali soyledigi sey benim acimdan olacak bisi degildi ve cikan olay hiv kayda deger hayatimi etkileyecek bisi degil ote yandan fal bakimi guzel deneyebilirsin kimisine cikabiliyor da

Valla gelecekle alakaali soyledigi sey benim acimdan olacak bisi degildi ve cikan olay hiv kayda deger hayatimi etkileyecek bisi degil ote yandan fal bakimi guzel deneyebilirsin kimisine cikabiliyor da
bana bakmıyor valla tribinden de gecilmiyor sanki bedava bakıcak yani. Neyse baska birini önersene bildiğin perseis,chitra,sezgi,geysuya baktırdım

bana bakmıyor valla tribinden de gecilmiyor sanki bedava bakıcak yani. Neyse baska birini önersene bildiğin perseis,chitra,sezgi,geysuya baktırdım
Merhabalar, siz perseis’e baktırmıştınız sanırım.Yorumu genel olarak nasıl ve tarzı daha çok kime yakın?Olumsuzu da söylüyor mu?

Back
X