- 29 Kasım 2014
- 1.724
- 2.934
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #20.161
Geri dön Chitraaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikleGeri dön Chitraaaaaa![]()
Bende merak ettim.. Cevap gelince yazar mısın? Banuya göndermeyi düşünüyorum bende.. Sağolsun banadaSordum onunda cevabını bekliyorum. Çok teşekkür ederim yardımların için :)
Tabii ki yazarım :) yorumu kısa ama anda iyiydi. Olumlu konuştu birde bana hep olumsuz beklerken benBende merak ettim.. Cevap gelince yazar mısın? Banuya göndermeyi düşünüyorum bende.. Sağolsun banadaLizyaa söylemişti,ben olumsuz yorum alırım diye cesaret edemiyordum
![]()
Benimde beklentim biraz uzun olsun isterim ama önemli olan içerik tabi, bir vade olayı yaklaşık olarak tutsa bile yeter bana :) seninde vade kısaymış, inşallah olumlu sonuçlanır canım.Tabii ki yazarım :) yorumu kısa ama anda iyiydi. Olumlu konuştu birde bana hep olumsuz beklerken ben
Çıkarsa yazacağım canım :)Benimde beklentim biraz uzun olsun isterim ama önemli olan içerik tabi, bir vade olayı yaklaşık olarak tutsa bile yeter bana :) seninde vade kısaymış, inşallah olumlu sonuçlanır canım.
Çok mu sık gönderdin aynı falcılara? Belki ondandır..Geleceginsifreside iade etti falimi yesilcingenede. Noluyo ya neden kimse bana bakmiyor hata bende mi tellwede mi
Hayırlısı olsun.. Acaba Banu neden canlıya çağırıyor, belkide daha detaylı bakmak istiyordur..Yok ikisinede ilk kez yolladim. Banu canliya gel dedi, yesilcingene enerjimiz uyusmadi dedi, geleceginsifreside, falin olumsuz diye bakmiyorum dedi. 2 bucuk ay sonra fal baktirayim dedim alttarafi. Neyse baska yorumculara danistim artik..
Canli sanal kahvemi oluyor? Öyleyse o daha pahali.. kredim yetmedi diye salladimHayırlısı olsun.. Acaba Banu neden canlıya çağırıyor, belkide daha detaylı bakmak istiyordur..
Canlı için uygulamayı ayrıca indirmeniz gerek,tellwe canlı yazınca çıkar zaten. Canlıda Banuda 100 karakter 2 TL yazıyor canım,az önce baktım,bencede yetmez gibi geldi..Canli sanal kahvemi oluyor? Öyleyse o daha pahali.. kredim yetmedi diye salladim