tellwe.com'da bakılan fallar!

Tabii ki yazarım :) yorumu kısa ama anda iyiydi. Olumlu konuştu birde bana hep olumsuz beklerken ben
Benimde beklentim biraz uzun olsun isterim ama önemli olan içerik tabi, bir vade olayı yaklaşık olarak tutsa bile yeter bana :) seninde vade kısaymış, inşallah olumlu sonuçlanır canım.

Chitra’nın bende patlayacak bir öngörüsü bile olmamaıştı o da bana çok belirsiz ve hafif çekişkili bir fal atmıştı, uzundu ama kafam karıştı falından, noka atışı da yoktu. Bana pek olmadı chitra yani.

Geleceginsifreside iade etti falimi yesilcingenede. Noluyo ya neden kimse bana bakmiyor hata bende mi tellwede mi

Yok ikisinede ilk kez yolladim. Banu canliya gel dedi, yesilcingene enerjimiz uyusmadi dedi, geleceginsifreside, falin olumsuz diye bakmiyorum dedi. 2 bucuk ay sonra fal baktirayim dedim alttarafi. Neyse baska yorumculara danistim artik..

Yok ikisinede ilk kez yolladim. Banu canliya gel dedi, yesilcingene enerjimiz uyusmadi dedi, geleceginsifreside, falin olumsuz diye bakmiyorum dedi. 2 bucuk ay sonra fal baktirayim dedim alttarafi. Neyse baska yorumculara danistim artik..
Hayırlısı olsun.. Acaba Banu neden canlıya çağırıyor, belkide daha detaylı bakmak istiyordur..

Back
X