tellwe.com'da bakılan fallar!

merhaba ...yeni üye oldum da telefonda fal baktırmak istiyorumÇok ihtiyacım var bu günlerde önereceğiniz biri var mı?Fal sitelerine bi dünya para verdim ama yoookkkk,çıkmıyor çıkmııııyoooor....
Astrocenter sitesini deneyebilirsin ilk üyelikte kampanya var 5 tl ye fal baktirabiliyosun telefonda 10dakika

Evet evet ben ajanın burda o yuzden reklamını yaptım.Daha öncede bir yorumcuya iyi dedim diye ajan ilan edildim.Ne kadar paranoyak olmussunuz siz böyle ya,ben pethulinqa dan yorum bile almadım.Yorum yaparken incitici olmamanizi rica ederim..

Budan sonra hiçbir falci hakkında gorus bildirmeyecegim burda.Ya ben pethulinqa çok iyi, mükemmel herkes ona baktirsin mi dedim burda, pethulinqa ya fal baktiran varmı diye sordum sadece, nasıl reklamını yaptım onu merak ediyorum doğrusu.

kızlar bende tellwe den fal baktırmak istiyorum çok fazla da sayfa var hepsini okuyamadim kimi onerirsiniz en iyi olarak

Naktanin soylediig seyler bana cikmadi. Oldukca olumsuz yorum yaoar ayrica, senin dusuncelerini sana soyler. Iyi de ben zaten biliyorum bunlari, beni bana niye anlatiyorsun ki:)
Olumsuz yorum yapmasi yani buna cok egilimli olmasi konusuna katiliyorum. Bende de inanin o kadar olumlu sey yasandi hayatimda ama olumsuZlari abartarak soyledi o kdr kucuk detaylardi ki cogu da cikmadi bosa aklimi karistirmis oldu. Gerek yoktu yani onlari soyleyip moral bozmaya daha yapici yorum yapilabilir fikrimce.. Chitra o konuda iyi benim icin ama o da yok bu ara :(

Nakta pembeci değil ama bana baktığında öyle çok olumsuz, sert bir yorumu olmadı. Moduna göre mi değişiyor ki üslubu bilemedim

kızlar bende tellwe den fal baktırmak istiyorum çok fazla da sayfa var hepsini okuyamadim kimi onerirsiniz en iyi olarak
Canım yönlendirme olmasın ama Banu, yesilcingene ya da Nakta’yı deneyebilirsin. Bana söyledikleri şeylerde vade olduğu için çıktı çıkmadı diyemem o yüzden sana kalmış. Birde Ecem23 dün onu beğendim en son

Bornmoon nasıldı sende,vade veriyor mu,soru üstünden mi gitti..çıkan bişey var mı? Bende onu merak ediyorum..
canım çok net bir vade vermemiş ama onun dediği gibi gelişti diyebilirim bir de durumu doğru analiz etmişti çok kısa da değil güzeldi kredisine göre ama şu an arttırmış olabilir bakmadım bayadır

Back
X