tellwe.com'da bakılan fallar!

Birini önermek zor cunku bende bu ay baktirdim
Ama gecmis ve an konusunda begendiklerim var birkac isim özeldrn veriyim burdan reklamci olmayim

Lutfen ozelden yazmayin genelden yazalimki topik amacina ulassin burayi takip ediyoruz begenilen begenilmeyenleri okumak bilmek onemli bizler icin sonucta enerji isi oldugunu sana uyanin bana uymayabileceginin farkindayiz.reklamci diyende yani ne diyim desinler lutfe bilgi paylasimi yapalim

kızlar chitraya attım ama ne zaman bakar bilemiyorum tabi. İnşallah tekrar gitmez.
20 kredim var kimi önerirsiniz başka? yeni birileri var mıdır?

Lutfen ozelden yazmayin genelden yazalimki topik amacina ulassin burayi takip ediyoruz begenilen begenilmeyenleri okumak bilmek onemli bizler icin sonucta enerji isi oldugunu sana uyanin bana uymayabileceginin farkindayiz.reklamci diyende yani ne diyim desinler lutfe bilgi paylasimi yapalim
Haklisiniz ama o bahsettigim baska sitedeki isimler burda sadece tellwe ve binnaz konusuluyor adi gecerse yazsrim tabiki

Birkerebir’i deneyen var mı? Onu merak ettim bende

UZakta gözüküyor ama o en son 7 ay önce falan girmiş. Geçen yıl baktırdığım iki falı da çıktı bana tam 1 yıl geçmiş üstünden ama sonda bahsettiği uzun ciddi ilişki kısmı çıkmadı henüz bir de falında 1 2 yıl düzgün ilişki bekleme demişti cidden de öyle hep bi hüsran yaşadım

UZakta gözüküyor ama o en son 7 ay önce falan girmiş. Geçen yıl baktırdığım iki falı da çıktı bana tam 1 yıl geçmiş üstünden ama sonda bahsettiği uzun ciddi ilişki kısmı çıkmadı henüz bir de falında 1 2 yıl düzgün ilişki bekleme demişti cidden de öyle hep bi hüsran yaşadım
O da bıraktı demek ki

Bornmoon iyi mi gerçekten?Kahin Baba Vanga yi begend

Ben şu falini baktirmayi çok istiyorum ve aynı zamanda çok korkuyorum, çünkü diğerleri gibi değil çok ciddi bir fal çeşidi ve herşeyi bilir normalde şu fali bakanlar.İnternet ortamında bakılan ne derece sağlıklı olur onu da bilmiyorum:KK43:
bornmoon u ben beğenmiştim güzeldi. kahin baba vanga ya da baktırmıştım o da çok net şeyler söylemedi ama onunkinine beğenmiştim iyiydi

bornmoon u ben beğenmiştim güzeldi. kahin baba vanga ya da baktırmıştım o da çok net şeyler söylemedi ama onunkinine beğenmiştim iyiydi
Kahin Baba Bana ya büyük bir beklenti ile atmadım zaten ama ne yalan söyleyeyim şaşırtti biraz beni,hani çok iyi süper diyemem ama anı güzel yorumladi.Vadesi cikarmi artık Allah bilir.

Bende bornmoon 'a atmayı düşünüyorum, kötü yani olumuz yorumdan ziyade,boş ümit almaktan endişe ediyorum. Sana vade verdi mi? Klasik sorundan yola çıkarak mı yorum yaptı? Biraz bilgi detay verirsen çok mutlu olurum canım.

Kızlar esrarengizler den yorum alan varmı?Su falı ni on krediye bakiyor,merak ediyorum ilk defa şu fali baktiricam eğer baktirirsam.Digerleri nin kredisi çok yüksek su fAlinda.Bir de elynore var on krediye bakan,o da olabilir.

Ayevii fiyat düşürmüş kızlar. Kahve, tarot ve katinayı da eklemiş. Okumuşlar burayı belli :D biraz zaman geçsinde bir deneyeyim onu da. Keşke Binnaz’da okusada kredileri düşürse azıcık

kimler rövanşta su siralar kizlar (:
şöyle uygun fiyatlu karsi tarafi iyi analiz edebilen gelecekle ilgili dedigi az bucuk tutan(cunku tam anlamiyla cikan hicbir falciyla karsilasmadim) birileri var mii

An itibariyle ufakta olsa bir gelişmeyi aktarayım istedim. Chitra konuşmalarınız, görüşmeleriniz olacak ama başta çok yüzeysel seni tatmin etmeyecek demişti ve bu hafta konuşabilirsiniz demişti az önce konuştuk telefonda. Falkutusu İsabella’da 14 -17 mart konuşma demişti. Minik şeyler ama yinede yazayım dedim kızlar

An itibariyle ufakta olsa bir gelişmeyi aktarayım istedim. Chitra konuşmalarınız, görüşmeleriniz olacak ama başta çok yüzeysel seni tatmin etmeyecek demişti ve bu hafta konuşabilirsiniz demişti az önce konuştuk telefonda. Falkutusu İsabella’da 14 -17 mart konuşma demişti. Minik şeyler ama yinede yazayım dedim kızlar
Chitra bi bende mi patladi ya
hani vade olarak falan degil vadeleri zaten beklemiyorum ama anda gecmiste gelecekte her seyde fiaskoydu hem de 2 kere baktirdim ikisi de bomboştu :110:

Back
X