tellwe.com'da bakılan fallar!

Chitra bi bende mi patladi ya
hani vade olarak falan degil vadeleri zaten beklemiyorum ama anda gecmiste gelecekte her seyde fiaskoydu hem de 2 kere baktirdim ikisi de bomboştu :110:
bende de fena patladı bu adam güvenilmicek biri değil dediği adam oscarlık oyuncu ve dünyanın en serefsiz insanı cıktı, bastan asagı tutan bir tane şeyi yok.

şu bergüzar arala baktıranlar bir yazabilirmi ya kadını asla yakalayamıyorum sistemde 5 dk online oldu yakaladım derken offline oldu yine deliricem

binnazdaki sezgiye baktıranlar varsa bana dönebilirmi, yaklasık olarak geysu perseis ayevi yesilcingenin var diyerek yorum yaptığı bir olaya ısrarla öyle bir sey yok diyerek 2 dir hepsine zıt yorum yapıyor, cok merak ediyorum..

şu bergüzar arala baktıranlar bir yazabilirmi ya kadını asla yakalayamıyorum sistemde 5 dk online oldu yakaladım derken offline oldu yine deliricem

binnazdaki sezgiye baktıranlar varsa bana dönebilirmi, yaklasık olarak geysu perseis ayevi yesilcingenin var diyerek yorum yaptığı bir olaya ısrarla öyle bir sey yok diyerek 2 dir hepsine zıt yorum yapıyor, cok merak ediyorum..
Bende Yıldız Hanzade’yi yakalayamıyorum :D

Sezgiye baktirmistim vadeleri olan zaman dilimi icine girdim ama dedigi gibibilerlemedi olaylar hatta gorusmezsin dedigi kisi ile gecen hafta gorustum. Tutmadi yani

Bilgisayarda sayfası açık kalsın hep,anında Online olunca ancak o şekil gönderebilirsin.. Birde durumunu güncelleyip,bilgi veriyor takip et o şekilde..

Bilgisayarda sayfası açık kalsın hep,anında Online olunca ancak o şekil gönderebilirsin.. Birde durumunu güncelleyip,bilgi veriyor takip et o şekilde..
bildirimleri açtım online olunca mesaj geliyor bundan mı bahsettin canım sen? sürekli yeniliyorum ama yakalayamıyorum 2 hafta oldu cıldırıcam artık

bildirimleri açtım online olunca mesaj geliyor bundan mı bahsettin canım sen? sürekli yeniliyorum ama yakalayamıyorum 2 hafta oldu cıldırıcam artık
Evet canım online uyarısı gelince (genelde önce maile gelebiliyor uyarı) hemen tıkla.. geç saatte tutabilirsin belki ama kendi fikrim tabi,beklediğine değer bence..

Kızlar biraz önce fal baktirdim ama yorum hiçbir sekilde açılmıyor, destek ekibine bildirdim falcinin Tekrar göndermesini sağladılar ama tekrar açılmıyor,yazdım gene bekliyorum,başına böyle birşey gelen varmi?Falı tikladigimda tellwe durduruldu ve geri bildirim gönder felan şeklinde uyarı veriyor ve kapanıyor:(

Kızlar biraz önce fal baktirdim ama yorum hiçbir sekilde açılmıyor, destek ekibine bildirdim falcinin Tekrar göndermesini sağladılar ama tekrar açılmıyor,yazdım gene bekliyorum,başına böyle birşey gelen varmi?Falı tikladigimda tellwe durduruldu ve geri bildirim gönder felan şeklinde uyarı veriyor ve kapanıyor:KK43:
Teli aç kapa, uygulama arka planda çalışıyorsa onu sil. Birde şifreni felan hatırlıyorsan ,ön belleği temizle. Bende de oldu. Uygulama hata veriyordu.. kime baktırdın nasıldı :)

Teli aç kapa, uygulama arka planda çalışıyorsa onu sil. Birde şifreni felan hatırlıyorsan ,ön belleği temizle. Bende de oldu. Uygulama hata veriyordu.. kime baktırdın nasıldı :)
Okuyamadım canım hicbih şekilde malesef:(Alrisha diye bir falci var ona atmıştım,bu ay çok açıldım beş krediliklerden gidiyorum,bu da yeni.Cok merak ediyordum ama olmadı malesef krediyi iade ettiler.

Okuyamadım canım hicbih şekilde malesef:KK43:Alrisha diye bir falci var ona atmıştım,bu ay çok açıldım beş krediliklerden gidiyorum,bu da yeni.Cok merak ediyordum ama olmadı malesef krediyi iade ettiler.
Mailine yönlendirselerdi keşke falını okurdun en azından.. Ama belkide olumsuzdu yorum, herşeyde bir hayır vardır.. Bende çok açıldım :( benimde aklımda ayevii ve bornmoon var.. yorum alanlar yazsa keşke. Boş ümit veren istemiyorum artık..

Back
X