tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben hem cherrycoco'dan hemde evremdamla'dan kahve falı yorumu aldım ikiside çok iyiydi canım
Cherrycoco çok yazıldı forumda çok güven kaybetti ben çok fal atmıştım ona kendisiyle hep çelişti mesela bir gün kız çocuğun olacak derken bir gün erkek çocuğun olacak dedi ki zaten bu tarz yorumları duymuyorum eski sevgiinle olmayacak dedi 6 aydır birlikteyiz tekrar ;) evremdamlayi denemedim merak ediyorum şu ara okul sebebiyle fal olaylarına ara verdim çünkü kendime ayıracak vaktim bile kalmadı ama erkek arkadaşımla problem yaşadığında direkt banu yılmaz a atıyorum ve hiç sektirmiyor nasıl oluyor bilmiyorum bir de düşük krediyle medyum Tuğçeye atmıştım çok genel bir yorum buldum yenileri hiç takip edemiyorum ama devamlı banuyilmaz a atıyorum

Cherrycoco çok yazıldı forumda çok güven kaybetti ben çok fal atmıştım ona kendisiyle hep çelişti mesela bir gün kız çocuğun olacak derken bir gün erkek çocuğun olacak dedi ki zaten bu tarz yorumları duymuyorum eski sevgiinle olmayacak dedi 6 aydır birlikteyiz tekrar :KK66: evremdamlayi denemedim merak ediyorum şu ara okul sebebiyle fal olaylarına ara verdim çünkü kendime ayıracak vaktim bile kalmadı ama erkek arkadaşımla problem yaşadığında direkt banu yılmaz a atıyorum ve hiç sektirmiyor nasıl oluyor bilmiyorum bir de düşük krediyle medyum Tuğçeye atmıştım çok genel bir yorum buldum yenileri hiç takip edemiyorum ama devamlı banuyilmaz a atıyorum
Bana canlıya gel diye Banu iade etmese iyiydi.. istiyordum baktırmayı baya..
Evrem kahvesini açarsa baktır,diğerleri pahalı geliyor bana..

Bana canlıya gel diye Banu iade etmese iyiydi.. istiyordum baktırmayı baya..
Evrem kahvesini açarsa baktır,diğerleri pahalı geliyor bana..
Canım merhaba ben de Banu Yılmaz’a atmıştım geçenlerde.Bana da iade etti canlı dedi.Ama ben tekrar attım:)Şansımı deneyeyim diye.Şöyle demişti iade ettim evet ama şimdi atmışsın geri göndermem olmaz diyip baktı:)Canlı fala çağırdıkları bu şekil de yapabilir:)

Canım merhaba ben de Banu Yılmaz’a atmıştım geçenlerde.Bana da iade etti canlı dedi.Ama ben tekrar attım:)Şansımı deneyeyim diye.Şöyle demişti iade ettim evet ama şimdi atmışsın geri göndermem olmaz diyip baktı:)Canlı fala çağırdıkları bu şekil de yapabilir:)
Aynen evet canim bana zaten o şekilde demiyor devamlı attigim için :)beğendin mi peki fali

Falında sıkıntı var canlıya gel demiş
Olumsuz yorum almaktan da çekindim aslında :( seninki nasıldı?

Yani banuyilmaz başka bir olduğunda falan pat diye söylüyor yani biraz acımıyor belki o yüzden iade ediyordur bilmiyorum daha öncede de demiştim ek olarak verdigi şeyleri kısa zamanda yaşıyorum yani mesela fal bakarken ana konuya ek bir kadın sınırını bozacak işte şöyle rüya göreceksin falan bu tarz şeyler 2 hafta içinde oluyor küçük şeyler çabuk oluyor ana konu da zaen şaşmiyor bende :)) bi de böyle şeyi seviyorum onla evlencen şu kadar cocugun olcak bu tarz şeyler güven vermiyor banu Yılmaz yakın geleceği veriyor ondan analizleri de tutuyor ben memnunum :)

Aynen evet canim bana zaten o şekilde demiyor devamlı attigim için :)beğendin mi peki fali
2. Kez baktırdım.Kısa yazıyor öncelikle, yani birkaç nokta evet doğru.Ama böyle aman aman kadar değil açıkçası.Bana bu zamana kadar bakılan fallar hiç çıkmadı, tam olarak tabi:)Misal chitra bu ay için tanışıcağım birini öngörmüştü ama nerde?:)Bekliyorum bakalım hala:)

2. Kez baktırdım.Kısa yazıyor öncelikle, yani birkaç nokta evet doğru.Ama böyle aman aman kadar değil açıkçası.Bana bu zamana kadar bakılan fallar hiç çıkmadı, tam olarak tabi:)Misal chitra bu ay için tanışıcağım birini öngörmüştü ama nerde?:)Bekliyorum bakalım hala:)
Chitranin falına göre kısa zaten o bana çıkmadı gelecek ama analiz iyi yapmıştı benim için geleceğin çıkması uzun bir falan daha iyi mesela banuyilmaz kısa bakıyor belki ücretle alakalıdır çünkü cidden çok uygun

Banu Yilmaz bana da biliyor, sen hangi siklikta atiyosun ben iki haftada atiyorum hatta son attiimin uzerinden daha 12 gun gecmis sence atsam mi atmasam mi bu kadar sik bilemedim? Yine atasim var cunku :)) Telwe'de onerebilecegin banu yilmaz disinda 10 kredilik kim var bari birini daha deneyeyim diyorum.

Banu Yilmaz bana da biliyor, sen hangi siklikta atiyosun ben iki haftada atiyorum hatta son attiimin uzerinden daha 12 gun gecmis sence atsam mi atmasam mi bu kadar sik bilemedim? Yine atasim var cunku :)) Telwe'de onerebilecegin banu yilmaz disinda 10 kredilik kim var bari birini daha deneyeyim diyorum.
Valla canım 3 haftada olabiliyor 5 6 günde tamamen ruh halime bağlı :) atabilirsin bence soru işaretleri varsa kafanda

Kehriban da iyi perseis de ama her zaman favorim banuyilmaz

Chitranin falına göre kısa zaten o bana çıkmadı gelecek ama analiz iyi yapmıştı benim için geleceğin çıkması uzun bir falan daha iyi mesela banuyilmaz kısa bakıyor belki ücretle alakalıdır çünkü cidden çok uygun
Yani evet laf kalabalığı olmasın zaten net olsun.Banu Yılmaz şuan karşının olumsuz olduğunu bana tam demişti ama 1-6 ay vade verdi ve özlemin olucağını söylemişti Yulee de öyle sevdiği için adım atmak zorun da kalıcağını belirtti tabi.Bizim uyumumuz olmadı sanırım chitra ile.Bu Arada evremdamlanın çıkan falları var mı?

Yani evet laf kalabalığı olmasın zaten net olsun.Banu Yılmaz şuan karşının olumsuz olduğunu bana tam demişti ama 1-6 ay vade verdi ve özlemin olucağını söylemişti Yulee de öyle sevdiği için adım atmak zorun da kalıcağını belirtti tabi.Bizim uyumumuz olmadı sanırım chitra ile.Bu Arada evremdamlanın çıkan falları var mı?
Yula yi de beğenmiştim bu arada ben

Okuyamadım canım hicbih şekilde malesef:KK43:Alrisha diye bir falci var ona atmıştım,bu ay çok açıldım beş krediliklerden gidiyorum,bu da yeni.Cok merak ediyordum ama olmadı malesef krediyi iade ettiler.
canım bende dün aynı falcıya gönderdim bende de aynısı oldu falcı ses kaydı olarak atmış o yüzden bende açılmadı sonra aynı şeyi yaptılar tekrar baktı yazıyla gönderdi. istersen tekrar gönder ben ucuz olsun diye baktırmıştım o kadar kredim vardı ama şans mı diyeyim kader mi diyeyim bilmiyorum nokta atışları oldu ki ben yeşilçingeneden başkasına baktırmıyorum yani. birde öyle dene istersen

canım bende dün aynı falcıya gönderdim bende de aynısı oldu falcı ses kaydı olarak atmış o yüzden bende açılmadı sonra aynı şeyi yaptılar tekrar baktı yazıyla gönderdi. istersen tekrar gönder ben ucuz olsun diye baktırmıştım o kadar kredim vardı ama şans mı diyeyim kader mi diyeyim bilmiyorum nokta atışları oldu ki ben yeşilçingeneden başkasına baktırmıyorum yani. birde öyle dene istersen
Yesilcingene girmek bilmiyor :KK43:

Yesilcingene girmek bilmiyor :KK43:
ben en son 2 hafta önce baktırdım bazı sağlık sorunları yaşıyor dönem dönem öyle demişti. sanırım o sebepten. 2 senedir falan dönem dönem baktırıyorum bende sapmadı diyrbilirim genel olarak. son fal hariç ama ondanda brnim ruh halim çok karanlıktı bu yüzden yanlış yönlendirmiş olabilir. çok büyük birşey olmadıktan osnra 20-30 krediler verip fal baktırmak istemiyorum. ama yukarda da bahsedilmiş alrisha ya tarot attım 7 krediydi çok toz pembe bir tablo çizmedi duymak istediklerim değildi aslına bakarsan ama içten içe farkında olduğum şeyleri açıkladı yorumladı. değişik geldi yani denenebilir

Chitra en özenli bakım yapan falcılardan biri bence. Durum analizleri de güzeldir ama son baktığı falın aşk kısmı çıkmadı bende, iş kısmı ise beklemede.

Back
X