tellwe.com'da bakılan fallar!

Haklısın tabii, şimdiye kadar ben de çok fal baktırdım ama kadın hakikaten dehşet bi'şey. ( iyi anlamda) Nesibeleer, Rezzan ablalar geldi geçti ama onun kadar ayrıntıyı bilen olmadı. Bi'de dedikleri oluursa şahane gerçekten. ( ama tekrar kendisine baktırmaya cesaret eder miyim bilmiyorum :KK70:)
Bende o kadar çok baktırdım ki canlar 2 kişiye gidiyorum artık 1 ri bakmıyor yeter dedi onca fal baktıran canı yanan biri olarak inanın ben bile öğrendim fali belki arada burdan bakışırız kahve falini çözdüm gibi stres atmak için :))

bu arada baktırdığım fallara bakıyorum
medyumhiper: 2015 yılında baktırmışım o zamanlar uzun zamandır birini seviyordum. beni 2105 yazında nişanlayıp 2016 da evlendirmiş:) şubat ayında atmışım. o kişişyle hiçbirşey olmadı ben başkasıyla nişanlandım ama 2016 sonunda :) oda bitti zaten
binnaz: 2015nisan da baktırmışım o da beni o kişiyle 4 ay sonra kalıcı bir beraberliğe sokmuş. ben o adamı bidaha görmedim yani o kadar diyeyim. ve kısa bakmış
medyumfulya: o da beni evlendirmiş diyorum ya adamı bidaha görmedim herkes bi pembe tablo çizmiş resmen
nazaaan: evli olduğunuz için sizden uzak duruyor falan demiş. hayatımda biri bile yoktu yani uzun fal atmış baya ama saçma.
alwin: kısa genel bir fal bakmış o sene işle ilgili çok verimliydi onu bilmiş. kalbinde biri var ama sen başkasına yönelceksin demiş gerçekten öyle oldu ama kısa ve çok genel deidğim gibi.
blackpearl: çok ayrı tellerden yazmış masal anlatır gibi anlatmış. hiç bi geçerliliği yok.
realgipsy: ben ona ne anlatmışım o bana ne anlatmış kendi kendine yazmış çizmiş elle tutulur birşey yok.
mercanteyze: kasımda sana hamlesi olcak dedi öyle birşey olmadı zaten benim ekim hayatımda hayatıma ciddi başka bir ilişki girdi kimse bundan da söz etmemiş
falcınurseli: su falı baktırmışım fena değil denenebilir baze vadeler ve analizler yerinde.
geleceğiinşifresii: çok iyi değil bazı şeyler yerinde bazıları fazla toz pembe yani falı doldurmak istemiş biraz. şuan aramın bozuk olduğu kişiyle ağustosta evlilik demiş. yani zor gibi ama belli de olmaz :)
alrisha: yeni bi falcı burayı okuyo kopyala yapıştır yapmış biri için, ama bi başkası da beğendim demişti. açıkcası bende beğendim burda yazdığım şeyler var ama hep geçmiş ilişkimle alakı. bana hayatındaki insanı kısa zamanda karşına alacaksın ve bu ilişkiyi sen bitireceksin karşındaki ise sana beklemediğin bir tepki veriecek dedi. gerçekten hiç birşey yokken 2 gün önce bir olay yaşadık ve bende bardak taştı. ben ayrılmamız canına minnet onun diye düşünürken o buzdolabı kılıklı adam sinirden öldü. normalde hiçbişeyime bakmayan adam şimdi heryerden kontrol ediyor kendini göstere göstere. kısa sürede barışacaksınız dedi çıkarsa onu da yazarım buraya.
ses falları falan var ama onları dinleyemedim. 10-15 tane de yeşilçingene var de dese yaşamışım ne analiz yapsa çıkmış. şöyle baktığımda favorilerim yeşilçingene şimdilik alrisha falcınurseli

Sonuç olarak yalanlara servet odemişiz isim isim yazsam Ooo seninkineden fazla tutar ızmirde ankarada her yerde Çinli hülya manyak toprak deli biri iranli yim dedi rizeliymis çinar şımarık uçuk yalanlar mujgana çok para kaptırdım artık akıllandım çok şükür

bu arada baktırdığım fallara bakıyorum
medyumhiper: 2015 yılında baktırmışım o zamanlar uzun zamandır birini seviyordum. beni 2105 yazında nişanlayıp 2016 da evlendirmiş:) şubat ayında atmışım. o kişişyle hiçbirşey olmadı ben başkasıyla nişanlandım ama 2016 sonunda :) oda bitti zaten
binnaz: 2015nisan da baktırmışım o da beni o kişiyle 4 ay sonra kalıcı bir beraberliğe sokmuş. ben o adamı bidaha görmedim yani o kadar diyeyim. ve kısa bakmış
medyumfulya: o da beni evlendirmiş diyorum ya adamı bidaha görmedim herkes bi pembe tablo çizmiş resmen
nazaaan: evli olduğunuz için sizden uzak duruyor falan demiş. hayatımda biri bile yoktu yani uzun fal atmış baya ama saçma.
alwin: kısa genel bir fal bakmış o sene işle ilgili çok verimliydi onu bilmiş. kalbinde biri var ama sen başkasına yönelceksin demiş gerçekten öyle oldu ama kısa ve çok genel deidğim gibi.
blackpearl: çok ayrı tellerden yazmış masal anlatır gibi anlatmış. hiç bi geçerliliği yok.
realgipsy: ben ona ne anlatmışım o bana ne anlatmış kendi kendine yazmış çizmiş elle tutulur birşey yok.
mercanteyze: kasımda sana hamlesi olcak dedi öyle birşey olmadı zaten benim ekim hayatımda hayatıma ciddi başka bir ilişki girdi kimse bundan da söz etmemiş
falcınurseli: su falı baktırmışım fena değil denenebilir baze vadeler ve analizler yerinde.
geleceğiinşifresii: çok iyi değil bazı şeyler yerinde bazıları fazla toz pembe yani falı doldurmak istemiş biraz. şuan aramın bozuk olduğu kişiyle ağustosta evlilik demiş. yani zor gibi ama belli de olmaz :)
alrisha: yeni bi falcı burayı okuyo kopyala yapıştır yapmış biri için, ama bi başkası da beğendim demişti. açıkcası bende beğendim burda yazdığım şeyler var ama hep geçmiş ilişkimle alakı. bana hayatındaki insanı kısa zamanda karşına alacaksın ve bu ilişkiyi sen bitireceksin karşındaki ise sana beklemediğin bir tepki veriecek dedi. gerçekten hiç birşey yokken 2 gün önce bir olay yaşadık ve bende bardak taştı. ben ayrılmamız canına minnet onun diye düşünürken o buzdolabı kılıklı adam sinirden öldü. normalde hiçbişeyime bakmayan adam şimdi heryerden kontrol ediyor kendini göstere göstere. kısa sürede barışacaksınız dedi çıkarsa onu da yazarım buraya.
ses falları falan var ama onları dinleyemedim. 10-15 tane de yeşilçingene var de dese yaşamışım ne analiz yapsa çıkmış. şöyle baktığımda favorilerim yeşilçingene şimdilik alrisha falcınurseli[/QUO
selamm,

yesilcingeneden yorum alan arkadaşlar en iyi falı hangisi acaba fal gönderirsek hangisini göndermek mantıklıdır yardımcı olabilirmisini :)
yesilcingeneden ben tarot yorumu aldim ve dediklerini yasadim, yalniz ilk defa fal baktiranlari iade ediyor diye biliyorum

Ben soktayim arkadasima 6 aydir ayri dugu kisi icin 2 sayisiyla baglantili konusma ve donus goruyorum dedive 2 gun sonra 6 aydir cit cikmayan adam donmus.[/QUOTE]
N Nevbaharim Aslında bende şaşırdım,neden dersen; forumda o Falcı ile ilgili yorumlarda,mantıklı şeyler söylemiş fal yorumlarında (Ama mesela bir keskin örnek daha var;burda da paylaşıldı,birine de karşı tarafla kafenin neresinde oturacağını söylemiş)..
Bana çocuk sayıma kadar söylemiş..
Şu şu olumsuzluklar var dedim,yanıt yok,bende iade aldım.

kahve ve tarot attım ben hep ikiside başarılı :) şuan bir kahve daha atacağım hatta

çok teşekkür ederim, o zaman bi kahve içmem gerek sonra bende kahve gönderirim uzun zamandır ona göndermeyi düşünüyordum ama hiç bu kadar gönderme isteği gelmemişti .. yorumlayış tarzı nasıl peki ?

yesilcingeneden ben tarot yorumu aldim ve dediklerini yasadim, yalniz ilk defa fal baktiranlari iade ediyor diye biliyorum

beni iade etmez umarım :) enerjimiz uyuşmazsa ediyor diye biliyorum.. tarot beni azcık ürkütüyor katina yada kahve sanki daha ılıman geliyor bana fal konusunda belki yanlış düşünüyorum ama bilemedim şimdi..

beni iade etmez umarım :) enerjimiz uyuşmazsa ediyor diye biliyorum.. tarot beni azcık ürkütüyor katina yada kahve sanki daha ılıman geliyor bana fal konusunda belki yanlış düşünüyorum ama bilemedim şimdi..
Neden Tarot ürkütüyor ki canım :KK19: kart destesi sonucta bence kahve falı daha etkili tellwelerden herşeyi görüyorlar gerçekten bakmayı bilen yorumcular :KK54:

Kahve daha geneldir,katina zaman vermez. Tarot hem analiz yapar hem tarih verir hemde yapman gerekeni söyle ürkmee

Kim nana mry Kim nana mry , katre4 katre4 tarot kartları bilmiyorum öyle bi ürkme hissi veriyor .. ben mesela bişeyin olmasını istemiyorum olursa ne olur olmazsa ne olur onu öğrenmek istiyorum o zaman tarot atsam daha mantıklı galiba yani aslında yanıt arıyorum evet kızlar ben fena karışmışım kendim bile yazdığımı anlayamadım ama umarım sizler anlarsınız :D

Kim nana mry Kim nana mry , katre4 katre4 tarot kartları bilmiyorum öyle bi ürkme hissi veriyor .. ben mesela bişeyin olmasını istemiyorum olursa ne olur olmazsa ne olur onu öğrenmek istiyorum o zaman tarot atsam daha mantıklı galiba yani aslında yanıt arıyorum evet kızlar ben fena karışmışım kendim bile yazdığımı anlayamadım ama umarım sizler anlarsınız :KK70:
Tamam sözüm olsun yarın sana bakım yapıyım :KK15:

Back
X