- 23 Ağustos 2012
- 51.786
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.057
- 898
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #20.701
Ne baktırdınız yuleeye?
Panpacım katina baktırdım
Kendi kartlarımdan çekyrm demişti gerçekten bir kart karıştırma sesi duydum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne baktırdınız yuleeye?
10 gün beklemem gerekmiş iade için.. süre dolunca iade isticem.. faldan sonra soru bile sormadım,hatta formda da yazdım, resmen sorumu allayıp pullayıp yollamış bana.. insaf yani..kahinbabavanga begenmedim, tamamen sorumun ustunden yurumus hicbi nokta atisi vs. yoktu genel bir yorum yapmis
shamantomris uzakta görünüyor.. ne zaman baktırmıştınarkadaşlar merhaba tekrardan, shamantomrisin bir dediği bugün çıktı kötü birşeydi ama ben de inanamadım :/ asıl dediğine 1 hafta var bakalım
bu kadar çabuk ne çıktı?arkadaşlar merhaba tekrardan, shamantomrisin bir dediği bugün çıktı kötü birşeydi ama ben de inanamadım :/ asıl dediğine 1 hafta var bakalım
Hadi yaaa,ben dün baktirdim ona ama çok detay vermemiş bana genel ve yuzeysel di falı,bakalım çıkacak mi..arkadaşlar merhaba tekrardan, shamantomrisin bir dediği bugün çıktı kötü birşeydi ama ben de inanamadım :/ asıl dediğine 1 hafta var bakalım
Sistemde gözüküyordu canım,duvar da gördüm ben,şu faliyla destekliyecegim yazmış bu günkü falları.shamantomris uzakta görünüyor.. ne zaman baktırmıştın
Üzüldüm canım ya,bana güzel bakmisti,ince bir detay yakalamıştı.Bu falcilarin bir saati bir zamanımı oluyor acaba güzel bakmaları için anlamis değilim.10 gün beklemem gerekmiş iade için.. süre dolunca iade isticem.. faldan sonra soru bile sormadım,hatta formda da yazdım, resmen sorumu allayıp pullayıp yollamış bana.. insaf yani..
bu insanlar vijdanı rahat uyuyabilir mu acaba çok merak ediyorum..
Söylediğin iyi oldu canım ben de atmak ve atmamak aradinda kararsik kalmistim.Kızlar abelz e fal attım yine hüsran hiç iyi değil kahve attım ona
Üzülme canım, içinde yaşadığım durumdan dolayı, sabırsızlık Edip ben atıyorum.. sadece falcılar da şuna çok kızıyorum.. karşı ile durumum ne olacak değip,kısa soru sormuyorum, en nihayetinde karşılıklı bakamadığı için detay veriyorum, sonuç suistimal ediliyor..Üzüldüm canım ya,bana güzel bakmisti,ince bir detay yakalamıştı.Bu falcilarin bir saati bir zamanımı oluyor acaba güzel bakmaları için anlamis değilim.
Nakta’yı burada beğenen çok yok. Ben beğeniyorum ama değişik bakıyor kadın. Birde yıldızname’de de hesabı var onun ben burada baktırdığım için orada ilk başta bakmadı bana oradan da gözüme girdi.Merhaba kızlar, naktanın dediklerini yaşayan var mı?![]()
Nakta’yı burada beğenen çok yok. Ben beğeniyorum ama değişik bakıyor kadın. Birde yıldızname’de de hesabı var onun ben burada baktırdığım için orada ilk başta bakmadı bana oradan da gözüme girdi.
Dediklerini yaşamaya gelince bana verdiği süreye daha var ama yorumunda çok nokta atışı oldu. Sadece ailemin ve benim bildiğim şeyleri söyledi mesela bana
Merhaba ayevine fal baktırıp tavsiye edecek biri var mı ??
burda çoğu kisi olumsuz biri falan diyor enerjimiz tutmuyor ama benimle cok tutuyor nedense 2 kez baktirdim 2 kez de dediği şeyleri yaşadım diyebilirim, birebir aynı degil ama bazi dediği seyler cikti baya yaniMerhaba kızlar, naktanın dediklerini yaşayan var mı?![]()