tellwe.com'da bakılan fallar!

kahinbabavanga begenmedim, tamamen sorumun ustunden yurumus hicbi nokta atisi vs. yoktu genel bir yorum yapmis
10 gün beklemem gerekmiş iade için.. süre dolunca iade isticem.. faldan sonra soru bile sormadım,hatta formda da yazdım, resmen sorumu allayıp pullayıp yollamış bana.. insaf yani..
bu insanlar vijdanı rahat uyuyabilir mu acaba çok merak ediyorum..

arkadaşlar merhaba tekrardan, shamantomrisin bir dediği bugün çıktı kötü birşeydi ama ben de inanamadım :/ asıl dediğine 1 hafta var bakalım
Hadi yaaa,ben dün baktirdim ona ama çok detay vermemiş bana genel ve yuzeysel di falı,bakalım çıkacak mi..

10 gün beklemem gerekmiş iade için.. süre dolunca iade isticem.. faldan sonra soru bile sormadım,hatta formda da yazdım, resmen sorumu allayıp pullayıp yollamış bana.. insaf yani..
bu insanlar vijdanı rahat uyuyabilir mu acaba çok merak ediyorum..
Üzüldüm canım ya,bana güzel bakmisti,ince bir detay yakalamıştı.Bu falcilarin bir saati bir zamanımı oluyor acaba güzel bakmaları için anlamis değilim.

Üzüldüm canım ya,bana güzel bakmisti,ince bir detay yakalamıştı.Bu falcilarin bir saati bir zamanımı oluyor acaba güzel bakmaları için anlamis değilim.
Üzülme canım, içinde yaşadığım durumdan dolayı, sabırsızlık Edip ben atıyorum.. sadece falcılar da şuna çok kızıyorum.. karşı ile durumum ne olacak değip,kısa soru sormuyorum, en nihayetinde karşılıklı bakamadığı için detay veriyorum, sonuç suistimal ediliyor..

Merhaba kızlar, naktanın dediklerini yaşayan var mı? :KK51:
Nakta’yı burada beğenen çok yok. Ben beğeniyorum ama değişik bakıyor kadın. Birde yıldızname’de de hesabı var onun ben burada baktırdığım için orada ilk başta bakmadı bana oradan da gözüme girdi.
Dediklerini yaşamaya gelince bana verdiği süreye daha var ama yorumunda çok nokta atışı oldu. Sadece ailemin ve benim bildiğim şeyleri söyledi mesela bana

Nakta’yı burada beğenen çok yok. Ben beğeniyorum ama değişik bakıyor kadın. Birde yıldızname’de de hesabı var onun ben burada baktırdığım için orada ilk başta bakmadı bana oradan da gözüme girdi.
Dediklerini yaşamaya gelince bana verdiği süreye daha var ama yorumunda çok nokta atışı oldu. Sadece ailemin ve benim bildiğim şeyleri söyledi mesela bana

bende naktadan yorum aldım ve bahsettiği bi kaç durum çıktı diyebilirim tamamiyle çıkarmı süreç gösterecek onu..

Nakta değişik bir kadın dediğim gibi. Bu sitede en çok beğendiğim isinlerden. Yüzeyselde bakmıyor bana özellikle ikinci ses kaydı uzun uzundu. Düşünce okuyor falan deniliyorda telefonla bile konuşmuyoruz kadınla soru kısmına soruyu sorup yolluyoruz bir sorudan bunları yapabileceğini hiiiç sanmıyorum

Kızlar encokempati hakkında ne düşünüyorsunuz? Evremdamla’dan çekip falımı kredim olunca ona attım. Bana iyi gibi geldi. Deneyen var mı benden başka?

Back
X