- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #20.861
Kehriban sorulara cevap vermiyor. Peralina'ya atmak istiyorum bende iademi yaparlarsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chitra, Taraca, Yule, Ecem2320-30 TL bandında kimi önerirsiniz kahve falı olarak :)
Eski sevgili :)Chitra, Taraca, Yule, Ecem23
Ne ile ilgili soruların?
Ben Nakta derim o zaaman ama yönlendirmeyeyim burada sevmeyenide vasrEski sevgili :)
Teşekkür ederim naktaya fal atmıştım da birkaç gun bekletince dayanamadım çekip başkasına attim :)Ben Nakta derim o zaaman ama yönlendirmeyeyim burada sevmeyenide vasr
veriyor ben sordugumda gayet cevaplamıstıKehriban sorulara cevap vermiyor. Peralina'ya atmak istiyorum bende iademi yaparlarsa
naktaya atma derim resmen enerji emiyor cok ağırlık cokuyor bana onun fallarından sonraTeşekkür ederim naktaya fal atmıştım da birkaç gun bekletince dayanamadım çekip başkasına attim :)
Sadecegerceklerden aldım pembe tablo net tarih vermişti geçti bir şey çıkmadıKızlar sadece gerçekler ve ya esrarengizler den yorum alan varmı?Ozellikle sadece gerçekler ona atmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım.Sadecegerceklerden aldım pembe tablo net tarih vermişti geçti bir şey çıkmadı
Kızlar fal iadesi için sorun bildir kısmından iade talebi yolluyorsunuz değil mi? Yeteratarlıya atmış bulundum iki defa iade istedim ama ses yok
Şimdi ettiler sonundaanlaşılan tek yıldız basmamışsın onu yapsaydın zaten kendi iade ederdi :)))))
Ben beğendim. Emek veriyor. Uzun uzun bakıyor ve anda iyiydi bendeEcem23e baktirip memnun kalan varmi?