- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #20.961
Merhaba, Banu yılmaz a fal atmak istiyorum hangisinden iyidir ya da baktiranlar nasıl çıkan var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha önce kahve ve katina baktırmıştım.Ama katina da sanki daha ayrıntı verdi.Ama bende 2 falı da kısaydı.Zaten çok uzun fallar laf kalabalığı ve ben çok çok uzun falları da sevmiyorum.En azından kısa ama beğendiğim bir yorumdu.Merhaba, Banu yılmaz a fal atmak istiyorum hangisinden iyidir ya da baktiranlar nasıl çıkan var mi
Teşekkür ederim söyledikleri gerçekleşti mi zaman vs veriyor mu nasıl bakim8Ben daha önce kahve ve katina baktırmıştım.Ama katina da sanki daha ayrıntı verdi.Ama bende 2 falı da kısaydı.Zaten çok uzun fallar laf kalabalığı ve ben çok çok uzun falları da sevmiyorum.En azından kısa ama beğendiğim bir yorumdu.
Rica ederim ne demek:)Şöyle ki kahve falın da adım atıcağını ama ciddi olup olmayacağını belirtmişti.Katina da ise özlediği için artık düşünce ve davranışlarının değişeceğini yazmış.Zaman olarak ise 1-6 ay.Kahve falın da ise bir süre sonra sessizliğini bozucak demişti.Teşekkür ederim söyledikleri gerçekleşti mi zaman vs veriyor mu nasıl bakim8
Ecem23 u denedim ve begendim gecmis ve anda cok iyiydi. Gelecekle ilgilide digerleriyle benzer vadeyi verdi. Ecem23 de denenebilir tavsiye ederim
bana chitra çıkmıştı nakta çıkmamıştıson zamanın ünlü olan kişilerine baktırdım.4faldan baskada baktırmayacagım artık.cunku gecmıs zamanda fal işini cok abartmıstım bukez abartmayacagım.
chitra:aynı cumlelerle dönüp durmus demıstım sordugum soruya falldan daha detaylı cvb vermiş.henuz pek tanımadıgım bırıyle ılgılı soruma cok iyi ve hayırlı bir durum dedi
nakta:12dk detaylı ve doğru konusmus.
dediğim durumlailgili mantıksız ve yanlış olduğunu söylemiş.
yule:sanırım 5 gün oldu falım hala beklemede.
taraca:son olarak bu akşam ona baktıacagım.henuz yule ve taraca içinyorumum yok ama baktırmak isteyenler içinyazdımşimdiden.
benım durumumun olumlu olmsuz olması muhım değil,chitra ve nakta farklı konustu ya oyuzden ikiside doğru veya yanlıs diyemeyecegım,fikri olan varmı bu konuda
nasıl bırsey cıkmıştı acaba.olacak olmayacak dediği konulardan mı.bana chitra çıkmıştı nakta çıkmamıştı
yule'e 3 kere baktırdım. İlk ikisi yazılıydı kısmen oldu. hani tam dediği gibi olmasa da sonuç oldu.nasıl bırsey cıkmıştı acaba.olacak olmayacak dediği konulardan mı.
birde yule ve taraca baktırmaya değer mi sence?
o zaman yulenın falının cekmeyeyım bekleyeyeyim.taraca ve yule yorumladığında da haber ederim tşk ederim.yule'e 3 kere baktırdım. İlk ikisi yazılıydı kısmen oldu. hani tam dediği gibi olmasa da sonuç oldu.
Chitraya çok fal baktırdım genelde dediği zaman aralıklarında (bazen gecikmiş) dediği şekilde oldu çoğu şey.
Naktada anı iyi bildi fakat dedikleri olmadı. Sonuç onda da olumluydu fakat dediği şekilde ilerlemedi.
taracaya baktırmadım onu bende merak ediyorum.
Gerçekten cok sevindim falının tutmamasına allah mutlu etsin canımBilen bilir çingeneyi çok severdim anda beğenirdim öyleydide benim için. Ama "asla olmaz tekrar" dediği kişiyle 1 buçuk yıldan sonra birlikteyiz.
bakti mi canim taracaYuleye fal atmistim 4 5 gundur bekliyordum iade etmis saglik nedeniyle bakamayacgim uzun sure demis bende taracaya attim o krediyle.
Banada vadeler aynı hatta,Nisan 15, Mayıs sonu,hadi diyelim ki haziran ilk haftasına kadar beklerim.. olmazsa da hem karşı taraf hemde fal defteri kapanır benim için.. her defasında yeni vade veriliyor nereye kadar yani.... Bu arada tesadüfen bir arkadaş baktı falıma bulunduğum yerde,o da bu aralar kısa süre içinde haber var dedi.. artık o kadar yorulmuşum ki düşünmekten,nasıl başlanır Tekrar, nasıl ilerler bende bilmiyorum.. sanki istek azalmış bendeKizlar aranizda fal mabeti sitesini deneyen oldu mu? Simdi oraya takildim. 3 kisiye baktirdim. Hem tellwedeki hemde fal mabedindeki tum baktirdiklarim bana 1 veya 2 aylik vade verdi. Nisan ayi benim icin gelisme ayi. Hepsi sanki ayni agizdan cikmis gibi konusuyor. Ay eger gelisme olursa yazarim. Ozamanda tum falcilarin fali tutmus olur :)