tellwe.com'da bakılan fallar!

Merhaba arkadaşlar, Banu yilmaz falimi iade etti ..bence bizde falcilara düşük verdiğimizde onlarda bize düşük veriyorlar.enerji falan hikaye. Düşük puan kaygısı hepsi.yine Ayevii puan kaygısını fazlaca yaşayanlardan biri. Zaten duvarindaki çoğu yorum tam dediğin tarihte çıktı. Açıkçası hep bir ağızdan yazılmış yorumlar.ben baktirdim kendisine ama öyle abartildigi gibi biri değil. Hayir yani birsey yazdıgida yok iki üç tarih dışında. ..
Banu benim bir arkadasima da iade etti ben onerdim diye uye olmustu tellweye ilk ona atti daha once baktirmamisti aciklamasina enerjin cok dusuk yazmis iade ederken

selamlar ,
benim anladığım kadarı ile telwede falcılarda bizlerin profilini görüyor kime baktırmışız iade almışmıyız puanlama ne yapmışız bunları görüyorlar bi kaç yorumcunun yazısından ve yapılan yorumlardan anladığım bu..

bende yesilcingene ye fal attım oda benim falımı iade etti enerji meselesi :)) çok uyumlu bir enerjim vardır ama bende sağlık olsun dedim..

Lizyaa Lizyaa katina baktırmak istiyorum bana birirlerini öner lütfen :KK23:..
ben hep katina atiyorum canim zaten eleye eleye elimde elfin, doga, banuyilmaz ve berguzar aral kaldi. Berguzar guzel bakiyor ama cok gelecege yonelik yorum yapmiyor bana daha cok anlik hisler ki onlari ben biliyorum bazi yonlerden doga banu ve elfinin zitti konustugu icin emin degilim anlik soylediklerinden de. Sen doga'ya baktirdin mi? o tutarli guzel bence sana onu onerebilirim.

Bu arada en son gecen hafta elfin'e attim ve en gec 2 haftaya olacak dedigi bir sey 4 gun icinde oldu.

canım benim doğaya baktırdımda öngördükleri çıkmadı .. banu ya gönderdim bugün bi ondan yorum alacağım bakalım.. elfin e baktırsammı bilemedim olmadı akşam en son yorumunu bi dinleyeyimde öyle karar vereyim. bergüzar a baktırmak hiç içimden gelmiyor ilginç bi şekilde hiç baktırmadım ama böyle telwede yada binnazda hemen yorum alacağım birileri varmı acaba ..

Banu benim bir arkadasima da iade etti ben onerdim diye uye olmustu tellweye ilk ona atti daha once baktirmamisti aciklamasina enerjin cok dusuk yazmis iade ederken
Yani bendede aynı şeyi yazdı ..hatta yeni profil açıp mi atsam dedim onuda yapmadım. Birkaç falcininda burda o olduğu yazılınca ..aslında genel olarak öyledir. BANUYILMAZ bunun dışında mi kalır bilemedim ..

Yani bendede aynı şeyi yazdı ..hatta yeni profil açıp mi atsam dedim onuda yapmadım. Birkaç falcininda burda o olduğu yazılınca ..aslında genel olarak öyledir. BANUYILMAZ bunun dışında mi kalır bilemedim ..
Bilemiyorum canim tellwede az baktirdim tarzini birine benzetemedim. ben onu oneriyorum cunku canim sikildikca ona atiyorum 10 tl uygun oldugu icin, merak ettiklerimi biliyor. Onu bir arkadasima daha onermistim evliligindeki problemi bildi hem de detayiyla o da cok sasirmisti mesela nasil bildi diye.

canım benim doğaya baktırdımda öngördükleri çıkmadı .. banu ya gönderdim bugün bi ondan yorum alacağım bakalım.. elfin e baktırsammı bilemedim olmadı akşam en son yorumunu bi dinleyeyimde öyle karar vereyim. bergüzar a baktırmak hiç içimden gelmiyor ilginç bi şekilde hiç baktırmadım ama böyle telwede yada binnazda hemen yorum alacağım birileri varmı acaba ..
Anladim Doga bende tutarliydi bildigi seyler oldu ama Elfin bana daha cok uyuyor sanki daha nokta atisi yapiyor ve yorumundan sonra hic soru isareti kalmiyor kafamda,sana Doga dedim belki daha iyi olur diye, onun cok seveni var cikti diyen cok var. Berguzar Aral aslinda bir dene derim, gercekten sasirttigi noktalar var, cok ozenli uzun uzun bakiyor, bana kendi destesinden de iki ayri acilim daha yapiyor her defasinda hem benim adima hem karsi tarafin durumuna bakmak icin. Icinde bulunduum duruma oyle bir yorum yapmisti ki ben yazsam ancak boyle ifade edebilirdim durumu ki sorumda cok detaysiz sormustum.

Bnnaz'da kimse yok inan hepsi bana gore birbirinden kotu yorumcular, bu iki kisi olmasa uyeligimi iptal edicem orada. Aslinda artik cok ksiye de atmiyorum, hizli yorum istedigimde, canim sikildiginda Banu'ya atiyorum, hem fal istegim gecmis oluyor. Tellwede de en fazla onerebilecegim belki evremdamla veya yulee olabilir ama ikisi de tam tatmin edici degil ozellikle yulee hisli ama kotu bakiyor, cok uzun suruyor bakmasi sorulara da tam cevap vermiyor.

Kizlar play store da falcı hanim diye bir uygulama var ben 5 kere falan baktırmışımdır hani baktıran var mi ordan merak ettim

Yani çete gibi biseymi bunlar?Çok teşekkür ederim uyariniz için.
Reelde nasıl bir oluşum olduklarını bilmiyorum ama 1 yılı aşkındır takip ediyorum sürekli aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çıkıyorlar ve içlerinde nöbetçi veya falda olan ve arada solo takılan bir falcı kazara aynı anda çevrimiçi olmamışsa sürekli yanyana şişe gibi dizildiklerini görürsün...

Ben Banu dan onlarca fal yorumu aldim ve bir keresinde Grenway e attigim falı Banu nu yorumladigindan eminim. Eskiden bana az çok çıkardı falları fakat artik oyle degil, son yorumladığı falinda dedikleriyle bir önceki falı birbirini tutmaz oldu bir süredir. Bu arada bir üye de Herra nın Banu Yılmaz olduğunu yazmıştı ki kanıtı da çok somuttu.

Ben Banu dan onlarca fal yorumu aldim ve bir keresinde Grenway e attigim falı Banu nu yorumladigindan eminim. Eskiden bana az çok çıkardı falları fakat artik oyle degil, son yorumladığı falinda dedikleriyle bir önceki falı birbirini tutmaz oldu bir süredir. Bu arada bir üye de Herra nın Banu Yılmaz olduğunu yazmıştı ki kanıtı da çok somuttu.
Banu’dan da Herra’dan da yorum aldım. Herra çok kısa tutuyor falı Banu daha uzundu. İkisininde dil hatası var belki ondan o diye düşünülmüş olabilir ama ben baktırdığımda uzaktaydı Herra bir gün sonra mı ne baktı falıma.

Bir ekleme yapiyim ben de,ilmarregamm adlı falci,saatlerce bekletti beni birinci sırada gozukmeme rağmen,hadi eyvallah bekledim ki normalde hiç beklemem,geri çekerim falı.Ne dese beğenirsiniz,şu anda kus olduğum birisi hakkında bana büyü yaptirdigini felan iddia etmiş şok oldum resmen,bu çok çok büyük bir itham ve asla inanmıyorum buna,sadece moralini alt üst etti:KK43:
Hiç takılma bence, geçen yıl bir falcı sürekli herkesi tel numarası verip işlem için yönlendiriyordu. Daha sonra hesabi kapandi tamamen. Canını çok sıktıysa şikayet edebilirsin.
Konusu açılmışken yine çoklu uyeliklerden: Meryem Abla, Rewsen Anne, Zeynep Ana ve emin olmamakla birlikte büyük ihtimal Fazilet Abla da yine aynı grupta yer alıyor.

Hiç takılma bence, geçen yıl bir falcı sürekli herkesi tel numarası verip işlem için yönlendiriyordu. Daha sonra hesabi kapandi tamamen. Canını çok sıktıysa şikayet edebilirsin.
Konusu açılmışken yine çoklu uyeliklerden: Meryem Abla, Rewsen Anne, Zeynep Ana ve emin olmamakla birlikte büyük ihtimal Fazilet Abla da yine aynı grupta yer alıyor.
Yok canım hiç takılmadim çünkü o kişi bunu yapacak kadar kötü birisi değil,bundan adım gibi eminim ama bu uckagitcalara inanarak hareket edebilecek kapasitede bir suru insan var.Allah'a havale ederim böyle insanları ben ama bir nevi burda ifsa olsunlar ki,bir sürü insan burdaki yorumlardan faydalanarak fal atıyor bu falcilara.

Back
X