tellwe.com'da bakılan fallar!

Defnesen e baktirmistim oldukça detaylı yazdı ve bildi dedigi tarihi bekliyorum 13 gün kaldi

Nakta bana anda bile bilemedi pek ksiilik analizi cok yapmamisti ama sormadigim alakasiz bir suru sey soylemisti saglikla ilgili konular da dahil.
Nakta bende anı bildi canım. Tutmamış mıydı sende? Bende nokta atışı yaptığı çok şey oldu. Geleceği daha söyleyemem ama an ve geçmişte bende iyiydi. Yeni baktırmasam baktırırım ona yine

Ben yeni üye olmuştum kıymet abla defneden ce zamazona batırdım. Zamazonun tespitleri iyi idi su falında defnesen 20 gün gibi bir süre verdi 7 gün geçti yalnız durumumda ilişki anlaminda sormuştum kipirdanmalar oldu bugun

Kizlar fal kutusu deneyimi olan varsa beğendiğiniz bir falcı varmi orda?Dün rastgele attım birine begenmedim çok ta falcı yok zaten ama orda favori falcisi olan varmı?
Canım ben ordaki tüm falcıları denedim en iyisi atacaksan berildi ama o da anı bilmişti hicbirisinin gelecek yorumu da cıkmamıstı ve bir iki falcı var bana göre orda yorumlar usluplar bazen hep aynıydı

Fal kutusu deneyimlerim;
Medyum Nalan ( Kahve Falı ): Aile ilgili durumları bilmiş. Esas konuya ise yakın zaman demiş.
Deniz İmralı ( Kahve Falı ): Kişiliklerimizle ilgili güzel nokta atışları olmuş. Özellikle iş durumlarımızla ilgili. Nisan ayı demiş zaman olarak bakalım yine.
Isabella ( Katina ): O da kopma nedenimizi ve yine karakterlerimizi iyi analiz etmiş. 14 - 21 mart demiş tarih olarak.

Slm kızlar bu sardunya aklıma takıldı ama kahve mi yoksa tarotu mu iyi acaba bahsettikleri gibi o kadar iyi mi

Canım ben ordaki tüm falcıları denedim en iyisi atacaksan berildi ama o da anı bilmişti hicbirisinin gelecek yorumu da cıkmamıstı ve bir iki falcı var bana göre orda yorumlar usluplar bazen hep aynıydı
Canım Ben Ahu ve Medyum Nalan'i denedim,ikisi de kötü bence,Ben Ahu calismadigim halde isyerinde sorunlariniz var felan demiş.Medyum Nalan da masal anlatır gibi fal yorumu göndermiş.Ama o sitede ücretsiz fal baktirdim,öyle birsey bilmiski resmen ağzım açık kaldı.Ucretsiz fal da kimin baktigini yazmiyor ama.

Merhaba kızlar Fal Hocasını deneyen topik de çok yok. Ben indirdim ve 1 hafta boyunca reklam izleye izleye 500 kredi yaptım. Cansu Umay a attım. Yorum diye birşey yok sonradan kredi geri yüklendi.
Pakize Soydan a attım sorumu hiç okumamış ve genel yorum yapmış. O da faladdin tarzı ve tespit hiç yok. Fal atacaksınız bile çok beklentiniz olmasın.

Defnesen ve kiymetabla ayni kisiler:) sorun asksa "IYI SIKAR" ama sorun baska seyse bir sey bilemez. Kalip cumleleri herkese yaziyor sagolsun.
Eskiden Şennur Abla ydi hatta ve ben çömezlik zamanı gondermistim, sorum aşk değildi iade etti bana. Sorduklarin falda çıkmaz dedi.

Back
X