- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #21.781
yıldızdangelene sakın baktırmayın sorularımın hivbirini cevaplamadığı gibi falımı da iliski icim göndermeme rağmen genel bakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben baktirdim canım iyi, güzel bakıyor ama limoncicegi ile aynı kişi olabilme ihtimali varmı acaba?Profil resimlerine bakarsan ne kadar bezediklerini fark edebilirsin,ama gunahinida almak istemiyorum benimki sadece bir varsayım.Madam Nadya'ya baktıran var mı?
Hakikaten çok benziyorlar umarım bir varsayımdir canımBen baktirdim canım iyi, güzel bakıyor ama limoncicegi ile aynı kişi olabilme ihtimali varmı acaba?Profil resimlerine bakarsan ne kadar bezediklerini fark edebilirsin,ama gunahinida almak istemiyorum benimki sadece bir varsayım.
nisan diyenler kimlerNisan ayınında bitmesiyle benim bütün fallar patlamış oluyor bam bam bamNisanda ilişki başlicak diye kaç kişi soyledi ben kimseyle tanışmadım bile ne ilişkisi daha da fal atmam
Yahu bunlar aralarında anlaşıp herkese Nisan mı diyorlar?nisan diyenler kimler
Belki yakın tarih olduğu için diyorlardir. Bilemedim şimdi.Yahu bunlar aralarında anlaşıp herkese Nisan mı diyorlar?
Banu, Herra, Sardunya, Nakta bana sonbahar dedi.Yahu bunlar aralarında anlaşıp herkese Nisan mı diyorlar?
Şimdi medyumcetine kasım ayında baktırmışım nisan demiş , kendisine 3 hafta önce tekrar fal yolladım bu sefer temmuz ağustos gibi dedi ama ilk nisan demişti farklı hesaplardan attım bu arada. Kasım ve nisan yakın tarihte degil yani.nisan diyenler kimler
Nakta da ilk baktirdigimda bana nisan demişti aylar önce.bir süre sonra tekrar baktirmıstım bu kez temmuz ağustos demişti....bir daha da baktirmam zaten...eminim haziran da baktirsam bu kez ekim kasım der:)))Banu, Herra, Sardunya, Nakta bana sonbahar dedi.
Ayevi Mayıs dedi.
Bence yakın zaman olduğu için birde zaman sorduğumuz için bir ay sonrasını söylüyorlar
ayyy valla çok güldüm her baktırdıkca tarihimi ilerletiyor Nakta.bende baktırmam bi daha.Nakta da ilk baktirdigimda bana nisan demişti aylar önce.bir süre sonra tekrar baktirmıstım bu kez temmuz ağustos demişti....bir daha da baktirmam zaten...eminim haziran da baktirsam bu kez ekim kasım der:)))
Konuyu biras daha açsan iyi olurmuş aslindaKızlar, ne telveden, ne de kart diziliminden tarih çıkmaz. Ancak tahmin yürütürler ama puan kaygısı nedeniyle onu da en yakın tarih olarak sallarlar. Bence tarih konusunda en iyi tahmin yöntemi natal harita ve transitleri beraber yorumlamak. Sindrella zamanı die bir dönem var mesela. Bu dönemlerde beyaz atlı prensinizle karşılaşma ya da mevcut birlikteliği bir adım öteye taşıma ihtimali artıyor.
Konuyu biras daha açsan iyi olurmuş aslinda
Sindrella zamanı, natal ve transit pluto, neptün, venüs, jupiter ve chiron göz önüne alınarak belirleniyor. Mesela chiron transiti, natal neptün ile iyi etkileşim yaptığında, yani üçgen, sextil veya kavuşum yaptığında, sindrella döneminizde oluyorsunuz. Bunun tam tersi de aynı sonucu veriyor. Yani natal chiron, transit neptünle iyi etkileşim yaptığında da sindrella döneminde oluyorsunuz. Pluto, jüpiter ve venüs için de aynı korelasyon geçerli. Tabi bunların etki dönemleri de değişiyor. Mesela neptün ve pluto yavaş hareket ettiğinden, sindrella dönemi yıllar sürebilirken, venüs hızlı hareket ettiğinden sindrella dönemi 3-4 gün sürüyor. Aynı anda birden çok sindrella etkisi almak, aşk hayatındaki hareketlliği daha da arttırıyor. En etkili dönem neptün-chiron ve venüs-chiron dönemleri olarak kabul ediliyor. Yani bu dönemlerde hayatınızda olan kişinin ya da girecek olan kişinin, beyaz atlı prensiniz olma ihtimali çok yüksek.
Tek bir cümlesini bile anlayabilmeyi o kadar çok isterdim ki![]()
Peki siz bakabiliyor musunuzNatal harita, yıldız haritan oluyor. Herhangi bir siteden yıldız haritanı çıkart. Doğum saatini bilmen daha sağlıklı bir sonuç almana yardımcı oluyor ama bilmiyorsan da genel hatlar ortaya çıkıyor.
Doğduğumuz anki gökyüzünün görüntüsü, yaşadığımız süreç boyunca, gezegenler ve gök cisimleri hareket ettiğinden dolayı, bu hareketlerden etki alıyorlar. Eğer doğduğumuz anki görüntüye kader dersek, etkisinde bulunduğu gökyüzü hareketleri de, kaderin ne yönde şekilleneceğini gösteriyor. Mesela saturn süreci yavaşlatarak öğreten bir etkiye sahip ve eğer sabredip çabalamayı sürdürürsek, mükafatını alıyoruz ama sıkılıp vazgeçersek sonuç alamıyoruz. Kaderinizi çabanıza bağlı kıldık diyor ya Allah, o sözün anlamı aslında astrolojide saklı gibi geliyor bana.
İnsan hayatında belli dönemler var, fırsat kapıları da denilebilir bu dönemlerin başlangıcına. Aşk hayatında verimli bir dönemde olup olmadığımızı, yıldız haritamızın, bazı transitlerden aldığı etkiye bakarak yorumlayabiliriz. Sindrella dönemi denen dönemlerde aşk hayatımızda canlanma olma ihtimalini artıyor. Birden çok sindrella etkisi almak bu ihtimali katlıyor.