tellwe.com'da bakılan fallar!

ellynore a baktım gercekten cok iyiymiş buradan tavsiye eden lizzya ve borellus80 e tesekkür ediyorum bergüzarın eski falında söylediklerinin aynısı geldi bir nevi teyit etmiş oldum

ellynore a baktım gercekten cok iyiymiş buradan tavsiye eden lizzya ve borellus80 e tesekkür ediyorum bergüzarın eski falında söylediklerinin aynısı geldi bir nevi teyit etmiş oldum
Ay ben de ellynore'a cok baktirmak istemistim ama bana enerjimiz uyusmadi galiba senle dedi :( tekrar atsam mi acaba

Ay ben de ellynore'a cok baktirmak istemistim ama bana enerjimiz uyusmadi galiba senle dedi :KK43: tekrar atsam mi acaba
at dene bence sansını ben cok sasırdım bu kadar beklemiyordum yalnız telwede faldan sonra nasıl soru soruluyor soru sorma ekranı cıkmıyor bende fal asagısında fala yorum yap yazıyor sadece soru sormak istiyorum kadına

ya telwede falcıya nasıl soru soruluyor bilen biri söyleyebilirmi
Tarayıcıdan fala gir orada kutucuk olması lazım. Oradan sadece ben diyen yeri işaretle birde o zaman falcı ve sen görüyorsun. Mobil uygulamada görüş bildir kısmındanda yazabilirsin ama herkes görüyor o zaman yazdığını

Falciya altta kutucuk cikiyor ordan soruluyor ama hakkin mi bitti? Tellwe yonetimi cok kil zaten hic bir sekilde iletmiyorlar bir sey karismayiz biz ddiye tutturmuslar bir sey
hayır falım geldi hic kimseye soru sormadım zaten telweden bayadır fal baktırmıyorum. Falımın altında sadece fal yorumu bildir yıldız kısmı yani oylama cıkıyor baska kutucuk vs bişey yok onun dısında

Falcinurseli ile Selizay’ı bekliyorum hala gözlerim kapalı :ıslık: yarında Nurgamze’yi deneyebilirim o da 14 gün önce girmiş en son :işsiz:
Behappy dün gözüme çok çarptı. Ara verip dönmüş sanırım. Deneyimi olan var mı?

hayır falım geldi hic kimseye soru sormadım zaten telweden bayadır fal baktırmıyorum. Falımın altında sadece fal yorumu bildir yıldız kısmı yani oylama cıkıyor baska kutucuk vs bişey yok onun dısında
İşte o kısım mobilden girince uygulamadan yani öyle oluyor. Ben soru soracağım zaman tarayıcıdan açıyorum siteyi

Back
X