tellwe.com'da bakılan fallar!

Evremdamla bende de patladı zaten üzülme canım,bircogunun patladigi gibi.Mayis ayindayiz,şimdi sırada Lydyan var,sonra Haziran diyenler gelicek sıraya:)
Lydian bana 25 mart 5 nisan,hatta 5 nisan'a kalmaz dedi :( hadi vade sarkttı diyelim biraz :( ama bilmiyorum inan rabbim aydınlığına çıkarsın hepimizi..

Lydian bana 25 mart 5 nisan,hatta 5 nisan'a kalmaz dedi :KK43: hadi vade sarkttı diyelim biraz :KK43: ama bilmiyorum inan rabbim aydınlığına çıkarsın hepimizi..
Takılma bu vadelerde canim,Allah tan baskasi bilemez,onlar sadece tahmin yürütüyorlar.Cikarsa şansına oluyor.Tam tarih veren falcilardan uzak durmak lazim aslında,ancak genelleme yaparak tahmin yurutebilirler.

Takılma bu vadelerde canim,Allah tan baskasi bilemez,onlar sadece tahmin yürütüyorlar.Cikarsa şansına oluyor.Tam tarih veren falcilardan uzak durmak lazim aslında,ancak genelleme yaparak tahmin yurutebilirler.
Bencede doğru söylüyorsun.. elimden geldiğince düşünmemeye çalışacağım.
Bu arada iki yıl önce benimde kedim melek oldu :( seni çok iyi anlıyorum.. şu anda hamile bir sokak kedisine bakıyorum,onunla konuşuyorum,derdimi anlatıyorum.. beni çok güzel dinliyor.. hayvan sevgisi bir başka güzel,en saf en temiz,karşılıksız bir sevgi.....

Uyumsuzun banu yılmaz olduğunu an itibariyle ben de düşünmeye başladım. Banu yılmaza 1 ay önce baktırdığım falı okudum cümle devrikliği, noktalama işaretlerini kullanışı ve üslup aynı. Yalnız banu yılmaz bana çok olumsuz konuşmuştu; uyumsuz tam tersi çok fazla olumlu konuştu.

Canım en büyük hüsranı , hep söylüyorum evremde yaşadım.. o kadar emin konuştu ki,anlatamam o yüzden olmayınca haliyle çok üzüldüm :KK43:
Evremdamla bende de patlamıştı ve vade konusunda çok emindi. Vadeyi bekledikçe gerçekten olmuyor. Aslında verilen tarihleri unutsak, beklemesek belkide olacak ama ister istemez beklentiye düşüyor insan. Bu arada evremdamlanın Binnazda da hesabı var bilmeyenler vardır belki söylemiş olayım

Bencede doğru söylüyorsun.. elimden geldiğince düşünmemeye çalışacağım.
Bu arada iki yıl önce benimde kedim melek oldu :KK43: seni çok iyi anlıyorum.. şu anda hamile bir sokak kedisine bakıyorum,onunla konuşuyorum,derdimi anlatıyorum.. beni çok güzel dinliyor.. hayvan sevgisi bir başka güzel,en saf en temiz,karşılıksız bir sevgi.....
Canım benim sen ne kadar güzel bir insansın.Allah razı olsun senden,ne muradın varsa versin..

kizi tanimiyor musun? yani bir erkegin taktik istedigini ilk kez gordum. isini biraz kendi becersin :KK66:
Kız onun kankası.Hatta erkek arkdşi var kızın. Dedim sendeki iyi cesaret hem beni ariyosn hem bana soruyorsn..öylesine takılmalık iz bırakmak istiyorum dedi ama seni seviyorum. Suratına kapattım eskisinden çektim bundan da çekemem kızlar. Yazarsa asla cevap vermicem.

Canım benim iki tane var şu anda evde,profil resmimde ki kedim geçen hafta melek oldu.İki gün iki göz iki çeşme ağladım:KK43:Bir kaç gün içinde de yeni bir tane sahiplendik.Kedi kutsal bir hayvandir,bakımı çok kolaydir ve kendi kendini temizleyebilen nadide bir hayvandir.Kimisi hiç sevmez ama ben inanıyorum ki çocuklarım gibi severim.
Hayvan bile diyemiyorum ben kıymetli varlıklarımıza. Benim kedim hiç olmadı kuşlarım, balığım tavşanım var. İnsan kıyamıyo, bi parçan oluyo. Kuşumun biri öldüğünde 3 gün kalkamadım yataktan o da bi can..Kedin için çooook üzüldüm, ama senin gibi bir Annesi olduğu için çok şanslıymış. Kutsal ne kelime Mucize onlar :anne:

Bergüzar da bana aynısını dedi,bekleme enerjisi ile karşı tarafı aşağı çekersin dedi. Ama işte insanın aklına gelmese geliyor.. Akışa bırakayım diyorum, ama zorlanıyorum ne yalan sölim.(üstelik gün içi bir sürü işim olsa bile aklıma geliyor ) :KK43:
Bazen akışa bırakmamız zaman değil şu canımızı yakan erkekler. Dönüp bakmamak lazım ama işte..Benim iş zaten olmadı iyiki olmadı, bu yenisi de olmasın alıştık artık

Evremdamla bende de patlamıştı ve vade konusunda çok emindi. Vadeyi bekledikçe gerçekten olmuyor. Aslında verilen tarihleri unutsak, beklemesek belkide olacak ama ister istemez beklentiye düşüyor insan. Bu arada evremdamlanın Binnazda da hesabı var bilmeyenler vardır belki söylemiş olayım
Yaaaa geçen bi arkadaş söyledi binnazda profili var diye o ara sohbet başka yerden devam etti! Kim????

Kız onun kankası.Hatta erkek arkdşi var kızın. Dedim sendeki iyi cesaret hem beni ariyosn hem bana soruyorsn..öylesine takılmalık iz bırakmak istiyorum dedi ama seni seviyorum. Suratına kapattım eskisinden çektim bundan da çekemem kızlar. Yazarsa asla cevap vermicem.
ay cok terbiyesiz. birak bosver yazma. kimlerle ugrasiriyoruz ayyy :kızgın:

Perseis hakkinda gelecek cikti diyen var mi? Forumda eski yazilanlari okudum genelde anda begenilmis. Anda zaten cok iyi bilmis bana hic beklemiyordum acikcasi, biraz once yine okudum 2-3 yer resmen nokta atisli anlik durumda ama gelecek soyledigi seyler su an icin biraz imkansiz gibi duruyor. Cok emin konusmus ve tarih vermis bilemiyorum gelecegi tabi hicbir falcinin tamamen bilecegini dusunmuyorum, ozellikle zaman konusunda takilmiyorum ama soyledigi bir sey var ki olur mu olmaz mi cok merak ediyorum.

Kızlar nakta baya övülmüş, ben de baktırmayı düşünüyorum. Neye baktırmalı tarot mu, iskambil mi, kahve mi? Hangisinde daha iyidir?

Bazen akışa bırakmamız zaman değil şu canımızı yakan erkekler. Dönüp bakmamak lazım ama işte..Benim iş zaten olmadı iyiki olmadı, bu yenisi de olmasın alıştık artık
Bugün bana birisi daha söyledi bu konuyu,gerçekten düşünmeyelim,belki hayırlı ise olur.Seninde hakkına hayırlısı olsun canım

Yani terbiye sınırlarıni fazlasiyla aşmış,ayıp olucak ama çüş demek istiyorum.Boyle bir heriften kurtulduguna sukretmelisin canım.

Back
X