tellwe.com'da bakılan fallar!

Biraz konu dışı olacak ama konusu da geçtiği için yazmak istedim. eskiden ay çok mu aradım, ay şunu yaptım vs çok üstlerdim. fallara sarardım, ay şunu dedi hımm bildi vs. sonra bana sen taktiksizsin ondan kaybediyorsun dediler, taktik yaptım herşey daha beter oldu. yok kopek çekme hareketi yok şu yok bu. valla hepsi yalan dolan arkadaşlar. karşınızdaki insan adam gibi adamsa 100 kere de arasanız, o bir şekilde geri de dursa, eger istiyorsa gerçekten bir şekilde sizi rahatlatıyor. kavgaya çevirmiyor uzatmıyor. insanların dış görüşünden çok önemli olan içi sizi ne kadar sarmalıdığı bence. yoksa kalitesi bozuk ise sevse ne olur sevmese. hepimiz bu sureçleri atlatarak doğruyu görüyoruz. herkesim gönlüne göre olsun bundan sonrasında inşallah :dua:

Yiramire baktırdım kızlar ama bi soru sormadım kredi vardı promosyon atacağıma bi atayım dedim görmüştüm yazdıklarınızı iyi diye. 1 haftada anca şura geldi ve çok beğendim beni bana anlattı karşı tarafı anlattı emin olmak için sorduğum bi kaç soruya da cevap verdi ki bildi zaten. Ben çok beğendim. Bi de söylediğiniz şeyi yaşadım bileçok enteresandır vallahi :-) beğendim çok tavsiye ederim kızlar

Yiramire baktırdım kızlar ama bi soru sormadım kredi vardı promosyon atacağıma bi atayım dedim görmüştüm yazdıklarınızı iyi diye. 1 haftada anca şura geldi ve çok beğendim beni bana anlattı karşı tarafı anlattı emin olmak için sorduğum bi kaç soruya da cevap verdi ki bildi zaten. Ben çok beğendim. Bi de söylediğiniz şeyi yaşadım bileçok enteresandır vallahi :-) beğendim çok tavsiye ederim kızlar
Canım sana nasıl birşey söyledi çıkan. Bana çok istediğin bir dilek olacak dedi iki hafta içinde ve falı Atalı 2 ay oldu ,7 li tarih de niyetin ile ilgili gelişme var dedi, bana dedikleri bunlar sende nasıl bişey tuttu o yüzden merak ettim..

Canım sana nasıl birşey söyledi çıkan. Bana çok istediğin bir dilek olacak dedi iki hafta içinde ve falı Atalı 2 ay oldu ,7 li tarih de niyetin ile ilgili gelişme var dedi, bana dedikleri bunlar sende nasıl bişey tuttu o yüzden merak ettim..
Tatlım dediki sevdiğin insanla tartışma yaşayacaksın sen haklısın ama diretecek o üsteleme dedi. Normalde ben haksızım ben diretirim ama tam tersini söylemiş ve birebir yaşadım:-)) vade vermedi bana ama hiç sallama bi yeri yoktu falın

8 günün sonunda ilk üçe girebildim Yiramir’de :KK49: 60 küsür kredim var ama Selizay ile Nurseli’yi beklemeye devam edeceğim :dua:

Denedim canımcım. Onunda var daha vadesi geçen baktım tüm fallara. Chitra, Yulee, Taraca benimde favorilerim. Bu ayın sonlarında atarım belki ona yine fal biraz vadesine yakın olsun diye düşünüyorum
ben bazen duramayıpta attığım oluyor:))
ama çok tutarlıdır çoğu falı çıkmıştır çok severim

ben çoook fal attım ona kuzum. Çok çıkan falları oldu ama 1-2 falı da çıkmadı yalan söylemiyim genel olarak çok beğenirim anı falan iyi bilir
Çook teşekkür ederim :KK200: bende de anda çook iyiydi ama vadesi geçti. Bakalım bekliyorum vadesi sarkabilir sonuçta inşallah bana da çıkar :)

Denedim canımcım. Onunda var daha vadesi geçen baktım tüm fallara. Chitra, Yulee, Taraca benimde favorilerim. Bu ayın sonlarında atarım belki ona yine fal biraz vadesine yakın olsun diye düşünüyorum
Taracaninkiler çıkıyor mu peki

Filiz abla: evinize oturmaya gelen komşu abla falıydı bu :D rezalett
Chitra: İlk falımı tutarsız kartlar olduğu için iade etti daha sonra ben ısrar ettiğim için kırmamak için baktı. Samimi, dürüst ve iyi bi yorumcu bence. Geçmişte ve anda iyiydi ama gelecek tahminleri patladı. Gerçi patlaması onun suçu değil, karşı tarafla ilgili ve chitrada bunu belirtmişti. Beğendim kendisini.
Evremdamla: Analizleri doğruydu ama çok kesin ve net verdiği tarih patladı. Yine de güzeldi. Chitra gibi olmazsa şu yüzden olmaz diye belirtmişti.
Alpos: Komik bir faldı. patladı.
Yulee: Çok beğenmiştim. Resmen benim bütün duygu ve düşüncelerimi anlatmıştı. Harika bi fal/yorumdu ama patladı.
Banuyılmaz: Çok olumsuz konuşmuştu. Verdiği tarih patladı. Ama haklı bi olumsuzluktu beğenmedim diyemem.
Akay35: Olumsuz konuştu ama verdiği tarih ve yaptığı olumlu bi yorum patladı. Aynı şekilde haklı bi olumsuzluktu.
Uyumsuzz: Çok olumlu konuştu, vade vermedi. Patlayacak gibi, emin olamadım.
Yiramiri bekliyorum ama sıra çok yavaş ilerliyor :D Umarım beklediğime değer. Yiramirin falının çıktığı biri varsa ve yorumlarsa çok mutlu olurum

Filiz abla: evinize oturmaya gelen komşu abla falıydı bu :KK70: rezalett
Chitra: İlk falımı tutarsız kartlar olduğu için iade etti daha sonra ben ısrar ettiğim için kırmamak için baktı. Samimi, dürüst ve iyi bi yorumcu bence. Geçmişte ve anda iyiydi ama gelecek tahminleri patladı. Gerçi patlaması onun suçu değil, karşı tarafla ilgili ve chitrada bunu belirtmişti. Beğendim kendisini.
Evremdamla: Analizleri doğruydu ama çok kesin ve net verdiği tarih patladı. Yine de güzeldi. Chitra gibi olmazsa şu yüzden olmaz diye belirtmişti.
Alpos: Komik bir faldı. patladı.
Yulee: Çok beğenmiştim. Resmen benim bütün duygu ve düşüncelerimi anlatmıştı. Harika bi fal/yorumdu ama patladı.
Banuyılmaz: Çok olumsuz konuşmuştu. Verdiği tarih patladı. Ama haklı bi olumsuzluktu beğenmedim diyemem.
Akay35: Olumsuz konuştu ama verdiği tarih ve yaptığı olumlu bi yorum patladı. Aynı şekilde haklı bi olumsuzluktu.
Uyumsuzz: Çok olumlu konuştu, vade vermedi. Patlayacak gibi, emin olamadım.
Yiramiri bekliyorum ama sıra çok yavaş ilerliyor :KK70: Umarım beklediğime değer. Yiramirin falının çıktığı biri varsa ve yorumlarsa çok mutlu olurum
Peki neye gore patladilar? Olumlu mu olumsuz mu sonuclandi henuz belli degil mi veya nasil olacak gibi gozukuyor? Perseis’e baktirmis miydin?

Back
X