- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #22.421
Son olarak burda ismi geçmeyen parapsikolog ve poyraz15 e baktirdim onlari da çok beğendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saydığın isimler içerisinde yalnızca naktadan her ay yorum alırım.. chitra özenli ama bana tutmadı, banu yılmaz özensiz laf olsun diye yazıyor gibi ama iyi, nakta benim için çok iyi, taraçada gününe denk gelmek lazım sanırım ben çok iyi bulmadım..
Yahu neye gore adim atiyorlar bir bilsem, adim atip kostuklarini da goruyoruz..Nakta sana bu tanisacagin kisiyle olacak mi dedi? Daha yeni tanismissiniz ama erkekler biraz agir kanlilar.Merhaba kendime cevap yazayım :) o iş olmadı, zira adam tüm gece bana çok güzelsin diye iltifat etmesine rağmen bir daha iletişim kurmadı. Yeterince verici görmedi sanırım beni :)
luciferr canim sen Nakta'yi anda ve karsi tarafin duygu ve dusuncelerini bilmede mi begeniyorsun? Gelecek soyledikleri sana da olmadi saniyorum, Nakta anda bana cok fazla sordugum soruyla ilgili konusmamisti ama gelecek syledigi bir kac sey de oyle olmadi.
Parapsikolog nasildi bildigi seyler oldu mu? Vade verdi mi?Son olarak burda ismi geçmeyen parapsikolog ve poyraz15 e baktirdim onlari da çok beğendim.
Eskiden baktırmıştım. bir şey tutmadıDefnesen’e baktıran var mı? Nasıldı?
Teşekkürler memnun kaldığınız bir falcı var mı?Eskiden baktırmıştım. bir şey tutmadı
Vade verdi evet ama daha zamani var. Benimle ilgili ve karşı tarafla ilgili analiz de yapmış da. Iyiydi yani ben beğendimParapsikolog nasildi bildigi seyler oldu mu? Vade verdi mi?
Kale alma ben zamanında baktırdım ona sildim falı iade de aldım hiçççç takılma derimpoyraz15 moral bozan bir falcı mı acaba
olumsuz olumsuz konusmus
Yok bana gayet olumlu konuşmuş hatta arkadaşıma da baktirdik ona da olumluydu falı. Ben çok beğendim açıkçası. Gayet özenli uzun bir faldı. Tabi çıkar çıkmaz şimdilik bilmiyorum. Belki enerjiniz uyuşmamıştır. Canını sıkma hemenpoyraz15 moral bozan bir falcı mı acaba
olumsuz olumsuz konusmus
Canım,Böyle düşünmen hissetmen çok büyük bir adım ve başarı inan. Açık söliyim herkesin harcı değil.. duygulara yenik düşüp,geri dönme ihtimalimiz çok yüksek.. Ben de arada 49 luk binnazda birikenlerle geçiştiriyorum.. Bergüzar 3 ayda bi toparlanma süreci olacak demişti,dün 3 ay oldu,vadeye takılmıyorum ama ses seda da yok haniKızlar dün bi gelişme yaşadım bana yazdı nasıl olduğumu sordu falan. Düzgün bi şekilde cvp verdim, sonra storymde gül paylaştım[tabi açıyor kıskandı artık onu takmadığım için, başka biri var sanıyo].. kendiside kendii fotoğrafını koydu beğendin mi bu fotoğrafı diye sordu, sonra da bana özelden gönderdi, whatasaapa seni seviyorum yazdı bende aldırmadım, Allah hayırlısını versin hakkında dedim. Arkadaş gibi konuştum, düzgün bi şekilde öyle yani kızlar. Adam gözümden düştü,soğudum ama artık aldırmadığım için sadece arkadaş etiketiyle cvp verdim. [ ha sanmayın ki canım yanıyo kayıp etmemek için böyle cvp verdim.. Alakası yok Ramazan ayındayız ben onun seviyesine düşmem karma yaratmam böyle kalsın
,hiç takmıyorum artık nasıl vijdanım rahat anlatamam size kızlar, adam balon gibi söndü gözümde
. Sanırım bir süre sonra yokluğum koyacak ama nafile, ben artık kendime bakarım şimdi olduğu gibi, dengim değilmiş]
kendini düşürmek diye bu derim ve o kızdan da alacağı en büyük kazığı alır geçen sizin bana dediğiniz gibi. Ve falı yemin ettiğim günden bu yana bıraktım.
Canım bergüzara eski olduğu sitede baktırmıştımCanım,Böyle düşünmen hissetmen çok büyük bir adım ve başarı inan. Açık söliyim herkesin harcı değil.. duygulara yenik düşüp,geri dönme ihtimalimiz çok yüksek.. Ben de arada 49 luk binnazda birikenlerle geçiştiriyorum.. Bergüzar 3 ayda bi toparlanma süreci olacak demişti,dün 3 ay oldu,vadeye takılmıyorum ama ses seda da yok hanisenin bu durumu bilen oldumu,mesela dönecek ama sen oralı olmıcan şeklinde felan.. sanırım bende biraz daha beklerim,baktım ses seda yok defteri kapatırım..
![]()
Doğru diyorsun, ömür akıp gidiyor.. Bu erkeklerin hepsi mi böyle,ilgi gösterirsin Gider, ilgisiz durursun gelir, nasıl bir düşünce yapıları var bunların çözemiyorum..Canım bergüzara eski olduğu sitede baktırmıştım
[eski erkek için] sen önerdikten sonra bergüzar bana bu iş olmicak bu adam bi kızla beraber sana yazacak ama olmayacak dedi onun dediği gibi oldu, doğa dan bile bunu demişti. Diğer falcılara verdiğim para haram olsun araba alırdım o parayla. Yeni biri var işte 1 aydır bergüzara binnazda baktırdım adamla aranda kopukluk olacak bu evlenmeye hazır değil evlilik fobisi var eskiden aldatılmış aranıza yengeç burcu bi kız girçek sonra sana tekrar yönelecek ama olmaz dedi. Doğa dan bile aynısını dedi, güven Cihan çobanda.
Bende kapattım defterleri ne uğraşcam bu deliyle. Haahhh deminde yazdı naber diye, dedim sen tatilde değilmisin zırt bırt ne yazıyyon![]()
TheMySky bekleme adam falan gelmek isteyen gelir paran gidiyo zamanın gidiyo. Ben iyiki şu 2 kadına baktırdım gözümü açtılar, olur olmaz fal demiştim ama adam yerine koyup yorumladılar. Gerisi tııııırttttt. Keyfine bak başlarım aşka meşke ömrün akıp gidiyo
kelebek aynen oyle. onlar gonul eglendirsin biz bekleyelim. takmadin mi adam oluyor bunlar.Canım bergüzara eski olduğu sitede baktırmıştım
[eski erkek için] sen önerdikten sonra bergüzar bana bu iş olmicak bu adam bi kızla beraber sana yazacak ama olmayacak dedi onun dediği gibi oldu, doğa dan bile bunu demişti. Diğer falcılara verdiğim para haram olsun araba alırdım o parayla. Yeni biri var işte 1 aydır bergüzara binnazda baktırdım adamla aranda kopukluk olacak bu evlenmeye hazır değil evlilik fobisi var eskiden aldatılmış aranıza yengeç burcu bi kız girçek sonra sana tekrar yönelecek ama olmaz dedi. Doğa dan bile aynısını dedi, güven Cihan çobanda.
Bende kapattım defterleri ne uğraşcam bu deliyle. Haahhh deminde yazdı naber diye, dedim sen tatilde değilmisin zırt bırt ne yazıyyon![]()
TheMySky bekleme adam falan gelmek isteyen gelir paran gidiyo zamanın gidiyo. Ben iyiki şu 2 kadına baktırdım gözümü açtılar, olur olmaz fal demiştim ama adam yerine koyup yorumladılar. Gerisi tııııırttttt. Keyfine bak başlarım aşka meşke ömrün akıp gidiyo
Sümüklerini yesinler artık diyorum takmican adam yerine koymican öyle kıymete biniyorsun. Yazıklar olsun evlilikten erkekten soğudumkelebek aynen oyle. onlar gonul eglendirsin biz bekleyelim. takmadin mi adam oluyor bunlar.